WebNick
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 12
Beşiktaş büyük iş yaptı ama küçük medya malesef görmezden geldi.
Tebrikler Beşiktaşım.
Tebrikler Beşiktaşım.
Küçük medya bunu da görmedi.
Bu da Çarşı'nın Koreografisi
Siyah beyazlı taraftarlar, medyaya olan kızgınlıklarını işte böyle dile getirdiler.
........
Kartalbakisi.com
bırakn Allah aşkına ...
Çarşı kadar basının yer verdiği taraftar gurubu varmı..
hala çıkmış bizi görmüyor geyiği yapıyorsunuz...
tutmuş stadda yapılan bir şovla sosyal alanda yapılan kampanyayı eşleştiriyorsunuz...
DUYGU SÖMÜRÜSÜ yapmayın....
yapılan iş güzel , hoş v.s. ama elma ile armut karşılaştırmak nedir ?
her takım taraftar gurubu yapıyor bu tarz şeyleri ama hiçbiri bunu resimleyip manşete taşıma telaşına girmiyor..
büyük küçük bütün takımların taraftar gurupları kendince birşeyler yapıyorlar..ama reklamsız..
yaptığınız övünülecek birşey değil aksine afişe ederek utanılacak birşey..
Tamam o zaman madem iş bunu medyaya göstermekte ultraslan da van a yardım yaptı,hatta gitti yardımı kendileri dağıttılar.Önemli olan bu gibi şeyleri sessizce yapmak tamam yardımın miktarını artırmak istersin ama bu yolla değil.Bi elin verdiğini diğeri duymayacak.Ayrıca bizim koreografiyle karşılaştırmanız da çok saçma olmuş,kel alaka olmuş
Quaresma ne kadar terbiyesiz degil mi? 44 dk boyunca pas bile atamadi, 45'te zehir gibi orta. E Hugo Almeida'nin affettigi nerde gorulmus?
![]()
Tebrikler karakartal.
Teşekkürler![]()
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu, Fenerbahçe galibiyetinin ardından şunları söyledi:
![]()
Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Taktiğe ve disipline sadık kaldılar ve bugün inanılmaz mücadele örneği verdiler. Play-offlar başlarken yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz demiştik. Oynadığımız karşılaşmalarda da iyi sinyaller verdik, iyi oyun ortaya koyduk ama bugün bunları neticeye yansıttık. Net pozisyonlarımız vardı, 60. dakikadan sonra oyun farklı olabilirdi.
İnancımızı yitirmedik, çalışmalarımızı aynı şekilde sürdürüyoruz. Camia olarak, taraftar olarak, yönetim olarak daha iyi şeylere layığız. Kalan iki maçta da Beşiktaşa yakışır şekilde oynayacağımıza inanıyorum.
Kaynak:http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52215/