SDN Beşiktaş Kulübü

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beşiktaş büyük iş yaptı ama küçük medya malesef görmezden geldi.

Tebrikler Beşiktaşım.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Küçük medya bunu da görmedi.

Bu da Çarşı'nın Koreografisi
Siyah beyazlı taraftarlar, medyaya olan kızgınlıklarını işte böyle dile getirdiler.

Son haftalarda gündeme gelen taraftarların koreografi gösterilerinin yankıları medyanın ilk sayfalarını süslerken, Beşiktaş Çarşı grubunun engelli vatandaşlarımız için başlattığı mavi kapak kampanyasının medyada doğru düzgün yer almaması siyah beyazlı taraftarları bir hayli üzdü.

Çarşı grubu üyeleri, bu organizasyonla birlikte 60'ı manuel, 4'ü akülü olmak üzere toplam 64 arabanın toplanmasına yardımcı olmuştu.

Siyah beyazlı taraftarlar, sosyal paylaşım sitelerinde 'Bu da Çarşı'nın Koreografisi' adı altında fotoğraflar paylaşarak medyaya olan tepkilerini dile getiriyorlar.
upload_5236966.jpg

upload_4626.jpg

upload_5429084.jpg

Kartalbakisi.com

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Küçük medya küçük işlerle uğraşmaya devam etsin. Bizi bilen bilir.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Tüm Renktaşlarıma Selamlar
Sizi Farketmem Geç Oldu Ama Olsun :) Gönlüm Sizinle
Eray YILDIRIM

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
beşiktaş yırttı arkadaşlar. hayırlı olsun. :)

BEŞİKTAŞ'A UEFA'DAN UYARI!

BEŞİKTAŞ 5 YIL İÇİNDE KRİTERLERE AYKIRI HAREKET EDERSE 2 YIL AVRUPA KUPALARINA KATILAMAYACAK! (NtvSpor)

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yakında bu tip Sondakikaları Türkiye için göreceğiz..
Y.D Hedefi büyüttü çünkü :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
[video=youtube;OasAgqSjZ7o]http://www.youtube.com/watch?v=OasAgqSjZ7o[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın genç yeteneği Muhammed Demirci'nin A Takım ile oynayacak duruma geldiğini söyleyen Seyit Ateş; "Benim futbol anlayışıma göre Muhammed oynayacak kıvama geldi. Ancak her zaman söylediğim gibi onu oynatacak yürekli bir antrenör lazım. Bu yürekli antrenörü bulduğumuz zaman Muhammed, Beşiktaş A takımında forma giyecektir." diyerek sözlerini tamamladı.

--- Mesaj Güncellendi ---

Seyit Ateş böyle demiş bir de yaptığına bakın

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Muhammed Demirci'nin sözleşmesindeki ilginç madde oyuncunun Beşiktaş A takımında oynamasını zora sokuyor.

Muhammed'in manevi babası Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Seyit Ateş'in Muhammed Demirci'nin sözleşmesini imzalamadan önce genç oyuncunun sözleşmesine bir madde koydurdu.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Eğer Muhammed Demirci sezon içerisinde 3 resmi karşılaşmadan fazla oynarsa, Beşiktaş Kulübü genç oyuncuya 500.000 TL para ödemek zorunda kalacak.

Beşiktaş Kulübü'nün Mali sıkıntılarından dolayı sözleşmedeki maddeyi dikkate alarak Muhammed Demirci'yi oynatmadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Seyit Ateş de Rüştü gibi kaş yapayım derken göz çıkarmış.

Bir futbolcu değerli olabilir. Necip, Atınç, Doğukan değersiz mi ve diğer gençler.
Şimdi bu genç çocuğa ve ailesine fedakarlık yap desen yaparlar mı?
Üzerine bir de çocuk suçlu ilan edilir.
Necip daha düne kadar otobüsde gidip geliyordu antrenmanlara. Şimdi bunun üstüne nasıl o şartlarda bir sözleşme yapılır?

Geçenlerde [MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] yazmıştı. Bizde yönetim hakkaten "0".
Öyle bir yönetici profilimiz var ki evlere şenlik.
Of of of...

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Küçük medya bunu da görmedi.

Bu da Çarşı'nın Koreografisi
Siyah beyazlı taraftarlar, medyaya olan kızgınlıklarını işte böyle dile getirdiler.
........
Kartalbakisi.com

bırakn Allah aşkına ...

Çarşı kadar basının yer verdiği taraftar gurubu varmı..

hala çıkmış bizi görmüyor geyiği yapıyorsunuz...

tutmuş stadda yapılan bir şovla sosyal alanda yapılan kampanyayı eşleştiriyorsunuz...

DUYGU SÖMÜRÜSÜ yapmayın....

yapılan iş güzel , hoş v.s. ama elma ile armut karşılaştırmak nedir ?

her takım taraftar gurubu yapıyor bu tarz şeyleri ama hiçbiri bunu resimleyip manşete taşıma telaşına girmiyor..

büyük küçük bütün takımların taraftar gurupları kendince birşeyler yapıyorlar..ama reklamsız..

yaptığınız övünülecek birşey değil aksine afişe ederek utanılacak birşey..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
bırakn Allah aşkına ...

Çarşı kadar basının yer verdiği taraftar gurubu varmı..

hala çıkmış bizi görmüyor geyiği yapıyorsunuz...

tutmuş stadda yapılan bir şovla sosyal alanda yapılan kampanyayı eşleştiriyorsunuz...

DUYGU SÖMÜRÜSÜ yapmayın....

yapılan iş güzel , hoş v.s. ama elma ile armut karşılaştırmak nedir ?

her takım taraftar gurubu yapıyor bu tarz şeyleri ama hiçbiri bunu resimleyip manşete taşıma telaşına girmiyor..

büyük küçük bütün takımların taraftar gurupları kendince birşeyler yapıyorlar..ama reklamsız..

yaptığınız övünülecek birşey değil aksine afişe ederek utanılacak birşey..

O dediğin sadaka vb durumlar için geçerli, burada olay sosyal sorumluluk çerçevesinde engellilerin yanlarında olduğumuzu göstermek.
Olay zaten mavi kapak kampanyası, gizli yapmanın bir manası yok ne kadar çoğunluğa hitap edersen o kadar büyüyecek bir kampanya.

Ayrıca çarşı haricinde ne birinin fotoğrafı var nede ismi bilmem anlatabiliyor muyum..

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tamam o zaman madem iş bunu medyaya göstermekte ultraslan da van a yardım yaptı,hatta gitti yardımı kendileri dağıttılar.Önemli olan bu gibi şeyleri sessizce yapmak tamam yardımın miktarını artırmak istersin ama bu yolla değil.Bi elin verdiğini diğeri duymayacak.Ayrıca bizim koreografiyle karşılaştırmanız da çok saçma olmuş,kel alaka olmuş

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
523298_448986938460588_218473211511963_1740265_1893369035_n.jpg

Tecrübeli orta saha oyuncumuz Fabian Ernst’in kapağında yer aldığı ve futbolcumuzun posterini hediye ettiğimiz Beşiktaş Dergisi Mayıs sayısı piyasada...
İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:

* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın taraftarlarımıza ilişkin mesajlarının yer aldığı mektup Beşiktaş Dergisi Mayıs sayısında...

* Nisan ayında Beşiktaş Camiası’nda neler yaşandı?..

* Taraftarlarımızın Beşiktaş aşklarını anlattığı mektuplar dergimizin
sayfalarında...

* 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz...

* İşte genç oyuncularımız Necip Uysal, Muhammed Demirci, Atınç Nukan ve Umut Kaya, işte Kartal Yuvası’nın birbirinden şık ürünleri ürünleri… Beşiktaş Dergisi farkıyla yayınlıyoruz...

* Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı’nın zafere giden yolda yaşadığı süreç dergimizin sayfalarında...

* Spor Toto Süper Lig’de oynadığımız Samsunspor, Karabükspor, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarının ayrıntıları dergimizde...

* Beşiktaş’a geldiği günden bu yana takımımızın en önemli silahlarından biri olan Fabian Ernst dergimizin sorularını içtenlikle yanıtlarken, yaptığımız özel kapak çekiminde de müthiş bir performans ortaya koydu.

* Fabian Ernst’in özel çekiminin perde arkasında neler yaşandı?

* Carlos Arroyo: “Arzulu ve tutkuluyuz”

* Vala Somalı’nın kaleminden, tiyatro, sinema, müzik ve dans sektörüne katkı sağlayan Beşiktaşlı sanatçılar…

* Filip Holosko evinin kapılarını Beşiktaş Dergisi’ne açtı...

* Aroma Erkekler 1. Ligi’ne yükselen Beşiktaş Erkek Voleybol Takımımız’ın oynadığı final serisi ve zafer anları dergimizde...

* Hentbolcumuz Şenol Boyar: “Hırslı olmazsanız hentbolda başarılı olamazsınız”

* Beşiktaşlı heykeltraş Arif Ateş: “İlk hayalim kartal heykeli yapmaktı”

* Beşiktaşlı oyuncu Tolga Güleç: “Beşiktaş bambaşka bir sevda”

* Tarihçimiz Vala Somalı; 1921 ile 1927 yılları arasında ortahaf olarak 71 maçta yer aldı ve 2 gol atan, 1921-22 sezonunda “Pazar Ligi” ve 1923-24 sezonunda da “resmi ilk İstanbul Ligi” şampiyonlukları onurunu yaşayan Cavit Altındal’ı anlattı...

* Akdeniz Üniversiteli Beşiktaşlılar’ın amaçları ve faaliyetleri dergimizin sayfalarında...

* Binary, Domain Diablo III ve DiRT Showdown oyunlarının tanıtımları...

* Mayıs ayının kültür-sanat dünyası dergimizin sayfalarında...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Son Dakika:Fenerbahçe maçında hakeme hakaret ettiğini itiraf eden Rüştü Reçber 1 maç ceza aldı

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Quaresma ne kadar terbiyesiz degil mi? 44 dk boyunca pas bile atamadi, 45'te zehir gibi orta. E Hugo Almeida'nin affettigi nerde gorulmus?
:D:D:D

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Tüm kardeşlerimi kutluyorum. Keşke bu galibiyet sadece bize yarasa idi.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sirada Trabzonspor var sonra da Galatasaray var, yeter ki 11'e 11 oynayalim.
3mayis.jpg

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu, Fenerbahçe galibiyetinin ardından şunları söyledi:
kk_376.jpg

Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Taktiğe ve disipline sadık kaldılar ve bugün inanılmaz mücadele örneği verdiler. Play-off’lar başlarken yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz demiştik. Oynadığımız karşılaşmalarda da iyi sinyaller verdik, iyi oyun ortaya koyduk ama bugün bunları neticeye yansıttık. Net pozisyonlarımız vardı, 60. dakikadan sonra oyun farklı olabilirdi.

İnancımızı yitirmedik, çalışmalarımızı aynı şekilde sürdürüyoruz. Camia olarak, taraftar olarak, yönetim olarak daha iyi şeylere layığız. Kalan iki maçta da Beşiktaş’a yakışır şekilde oynayacağımıza inanıyorum.

Kaynak:http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52215/

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu, Fenerbahçe galibiyetinin ardından şunları söyledi:
kk_376.jpg

Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Taktiğe ve disipline sadık kaldılar ve bugün inanılmaz mücadele örneği verdiler. Play-off’lar başlarken yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz demiştik. Oynadığımız karşılaşmalarda da iyi sinyaller verdik, iyi oyun ortaya koyduk ama bugün bunları neticeye yansıttık. Net pozisyonlarımız vardı, 60. dakikadan sonra oyun farklı olabilirdi.

İnancımızı yitirmedik, çalışmalarımızı aynı şekilde sürdürüyoruz. Camia olarak, taraftar olarak, yönetim olarak daha iyi şeylere layığız. Kalan iki maçta da Beşiktaş’a yakışır şekilde oynayacağımıza inanıyorum.

Kaynak:http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52215/

Adam haklı. Biraz şans olsa, bu maç 4-0 biterdi.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Futbolcularımız Roberto Hilbert, Cenk Gönen ve Veli Kavlak, Fenerbahçe maçın ardından şunları söyledi:

takimkkk.jpg

Roberto Hilbert:

İlk maçta yaptığımız hataları bugün tekrarlamadık. Çok iyi kapandık ve iyi defans yaptık. İlk karşılaşmada bu şekilde oynayamamıştık. Bugün olumlu taraftarlarımızdan birisi çok pozisyon bulmamız; pozisyona girmek olumlu bir durum ama bunu gole çevirememekse negatif bir durum. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek rahat bir galibiyet alacaktık.

Cenk Gönen:

Bu galibiyetle taraftarlarımızı mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Her maça kendime 10 üzerinden 7 puan verecek şekilde performans sergilemeye çalışıyorum, bugün de kendime 8 veriyorum. Galibiyette payım olduysa ne mutlu bana. Bu galibiyeti Başkanımız Fikret Orman ve yöneticilerimize armağan ediyorum.

Veli Kavlak:

Kazandığımız için çok mutluyuz. İlk yarı çok iyi geçmedi ama golü bulduk, kendimize güvenimiz geldi. Takım olarak çok iyi mücadele ettik, oynadığım mevkide en iyisini yapmaya çalıştım. Gol yemeden maçı bitirdik, bu da bizi çok sevindirdi.

Kaynak:http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52214/

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
[video=youtube;jNgSjyuBY3s]http://www.youtube.com/watch?v=jNgSjyuBY3s[/video]