SDN Beşiktaş Kulübü

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
besiktas_muhammetden_kredi_cekti_1308056062.jpg

Beşiktaş Kulübü Barcelona'nın ısrarla istediği ve gelecekte büyük hedeflere ulaşmasını beklediği Muhammet Demirci'nin % 55 'lik haklarını Fona bağladı.

Konu ile ilgili ulaştığımız Muhammet Demirci'nin tüm haklarını elinde bulunduran manevi babası Seyit Ateş, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Muhammet Demirci üzerinden Beşiktaş Kulübünün 2 milyon Euro kredi çektiğini vurgulayan Ateş, Muhammet'in önümüzdeki sezon A takımda oynatılmamasında farklı nedenler arayacağını dile getirdi.

Ateş yaptığı açıklamada;

- BEŞİKTAŞ MUHAMMET'TEN KREDİ ÇEKTİ -

Muhammet'in haklarının % 55 'ini fona bağlandığını dile getiren Ateş, " Beşiktaş Kulübü Avrupa'da ismi olan Muhammet Demirci'yi teminat olarak göstererek 2 milyon Euro gibi bir kredi almış. 10 milyon Euro gibi bir satış opsiyonu koymuş. Eğer Muhammet 10 milyon Euro'ya satılırsa Beşiktaş bu transferden 4.5 milyon Euro daha alacak. Eğer bu Fon sahibi şirket Muhammet'i iki yıl içinde satamazsa Beşiktaş Kulübü Muhammet Demirci için aldığı 2 milyon Euro'yu ve faizi şirkete geri verecek."

- GUTI BARCELONA'NIN GÜNDEMİNDE DEĞİL MUHAMMET GÜNDEMİNDE -

Muhammet Demirci'nin bu sezon A takım kadrosunda yer almasını vurgulayan Ateş, " Muhammet Demirci bu sezon Beşiktaş'ta A takımda İnönü stadına çıkar. Bunu bütün taraftarlarımızın bilmesini istiyorum. Zaten bu sene Muhammet'i A takımda oynatmayan hocada art niyetli olur, yönetimde art niyetli olur. Muhammet şu anda kamp hazırlıkları için spor salonunda çalışmalarına devam ediyor. Muhammet'in Beşiktaş'ta oynamasını istiyoruz. Beşiktaş Kulübü 2 yıl Muhammet Demirci için dilediğini yapmaya hakkına sahiptir. Fon olayından dolayı Beşiktaş yönetimine her hangi bir kırgınlığım olmaz. Yalnız 5-6 yıldır Muhammet'i bekleyen taraftarların onu izlemelerini yürekten istiyorum. Paramız yok Muhammet'i satalım mantığını kabul etmiyorum. Bende Muhammet'i seyrederek zevk almak istiyorum. Muhammet Beşiktaş'ın elindeki önemli bir cevheridir. Guti kadar Muhammet'in de Avrupa'da bir ismi var. Guti Barcelona'nın gündeminde değil ama Muhammet Barcelona'nın gündeminde. Bunda da yaşının genç olması büyük önem taşıyor. Bu şekilde düşündüğümüzde Fon olayı beni rahatsız etmiyor. Muhammet'in satış halinde bana sorulma mecburiyeti var. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

'BANA BİLDİRİLMEDİ'

Genç yıldızın haklarının bir kısmının fona devredilmesi ile ilgili bir bilgisinin olmadığını söyleyen Vardar, 'Bana ulaşan böyle bir bilgi yok. Bu hafta yönetim kurulu toplantımız olmadığı için başkanla görüşmedim. Ancak bana böyle bir bilgi iletilmedi. Bu yüzden doğru olduğunu sanmıyorum. Seyit Ateş'in röpörtajını okudum. Bu tarz gerçeği yansıtmayan iddialar hem Beşiktaş'a hem de genç futbolcumuza zarar verir' dedi.

'FON ŞU AN İÇİN SÖZ KONUSU DEĞİL'
Muhammed'in haklarının fona devredilmesinin şu an için sözkonusu olmadığını söyleyen Vardar, 'Henüz böyle bir şey yok. Biz Muhammed'in geleceği için her türlü fedakarlığı yaptık. Onun Beşiktaş'ımız ve Türk futboluna faydalı olması için çalıştık, çalışıyoruz. Bu tarz iddialar ve tartışmalar onun gelişimini olumsuz etkiler. Muhammed'e hiç bir fayda sağlamaz.' ifadelerini kullandı.

'BATUHAN'I DA BÖYLE KAYBETTİK'
Böylesi spekülasyonların geçmişte Beşiktaş'a çok büyük zararlar verdiğini belirten Vardar, 'Altyapıdaki bir çok yıldız adayının kaybedilmesi de aynı böyle tartışmalar arasında oldu. Bu tarz durumlar hem oyuncuya hem de kulübe zarar veriyor. Batuhan'ı da bu tip spekülasyonların ardından yaşanan gelişmeler sonrasında kaybetmiştik' dedi.

Kartalbakisi.com özel haberidir.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcularımızdan Muhammed Demirci ile ilgili 15.06.2011 tarihli medyada, oyuncunun bonservisinin %55'inin Şirketimiz tarafından bir fona devredildiği haberleri yer almaktadır. Oyuncu ile Şirketimiz arasında imzalanan 11.10.2010 tarihli anlaşma halen devam etmekte olup; Muhammed Demirci ile ilgili hakların fona devredilmesi konusunda herhangi bir anlaşma bulunmamaktadır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=159400

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
medya.php

Futbol Takımımız, yeni sezon için 27 Haziran Pazartesi günü toplanacak.

27 Haziran Pazartesi günü BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelecek olan siyah-beyazlılarımız, 2011-2012 sezonu öncesindeki ilk antrenmanını 28 Haziran Salı günü yapacak. 4 Temmuz’a kadar çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek olan ekibimiz, daha sonra Avusturya'nın Leogang bölgesine giderek kampa girecek. 15 Temmuz’a kadar burada kalacak olan takımımız, kamp döneminde iki hazırlık maçı oynayacak.
Siyah-beyazlılarımız, 12 Temmuz Salı günü SV Austria Salzburg ile, 14 Temmuz Perşembe günü FC Pinzgau Saalfelden ile karşı karşıya gelecek. Saatleri daha sonra belirlenecek her iki müsabaka da Leogang Steinbergstadion’da oynanacak.

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=20879

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
koch_bugun_istanbulda_1308659008.jpg

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Roland Koch bugün İstanbul'a geliyor.

Daum ile uzun yıllar başarılı bir şekilde çalşan Alman Antrenör, Tayfur Havutçu'nunda en büyük destekçisi olacak.

Kondisyonerliğin yanında teknik taktik konusundada uzman olan Koch'un takım içinde büyük ağırlığı olması bekleniyor.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,155
Bu kadroyla defansif oynamamız mümkün değil. Sadece defansı sağlamlaştıracağız. E defans sağlamlaşınca zaten gelsin şampiyonluk

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben Tayfur Hocada o potansiyeli görmüyorum, takımı temkinli oynatacaktır. Bu sene ilk ikiye oynarız ama şampiyonluk bence zor.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ikiside birbirlerine benziyor, insAllah diger oyuncular sahada karistirmazlar :P

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,155
Adamların burunları bile aynı :D

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Futbol Takımımız, 2011-2012 sezonu öncesindeki ilk çalışmasını yaptı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu’nun yaptığı kısa konuşmanın ardından çalışmalara başlayan siyah-beyazlılarımızda izinli olan futbolcularımız antrenmana çıkmadı.

Yeni transferlerimiz ile eski oyuncularımızın tanıştığı idmanda siyah-beyazlılarımız hafif tempolu çalışmalar yaptı. İdman yenileme koşularıyla sona erdi.

Ekibimiz, yarın (28 Haziran) çift idman yaparak hazırlıklarına devam edecek. Saat 10.00’daki ilk çalışmada görev yapabilecek olan basın mensupları 17.00’deki antrenmanı takip edemeyecekler.

medya.php

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Çarşı grubunu yaptığı anlamlı index için kutlarım.

kazimkoyuncu2011.jpg

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
medya.php

Adanaspor’dan transfer ettiğimiz Ersan Gülüm, transfer sürecinin çok sıkıntılı geçtiğini ancak Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

BJK TV’ye konuşan genç oyuncumuz, Beşiktaş’a transfer olarak yaşadığı bütün sıkıntılı dönemden kurtulduğunu belirterek, “Transfer sürecinde zor günler geçirdim. Hayatımda hissetmediğim duyguları yaşadım. Futbolun içinde bunlar da var ama sonuç istediğim gibi oldu. Beşiktaş’ta kaldığım için çok mutluyum. 4 senelik bir sözleşmem var. Bu süre içinde elimden gelen mücadeleyi göstereceğim. İnşallah 4 senenin ardından da Beşiktaş’ta kalırım” diye konuştu.

Geçen sezon yaşadığı ağır sakatlığın ardından uzun süre futboldan uzak kalan Ersan Gülüm, tatil döneminde sakatlığından kurtulduğunu ve eksiklerini kapatmak için çalıştığını ifade etti. İzin dönemini 1 hafta tatil yaparak geçirdiğini belirten başarılı futbolcumuz, “Tatilin ardından çeşitli çalışmalar yaparak yeni sezona hazırlandım. Uzun bir süre de Ümraniye’de tek başıma antrenmanlar yaptım. Sakatlık geçirdiğim bacağımda bir problem kalmadı.

Sezon öncesi hazırlıklarının İstanbul etabını bitirip kampta kendimi göstermek istiyorum. Bende bunu başaracak hırs var” dedi.

Yeni transferlerle takımımızın daha güçlü bir ekip haline geldiğini vurgulayan Ersan, “Defans bölgesinde çok sayıda iyi oyuncu var. Mücadele edip, hak eden formayı alacak ve Beşiktaş’ı en iyi şekilde temsil edecek” ifadelerini kullandı.

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=20937

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fernandes yarın İstanbul'da
Beşiktaş'ın Valencia'dan transfer ettiği Manuel Fernandes 1 Temmuz'da (yarın) İstanbul'a gelecek.

Beşiktaş transfer komitesi yöneticilerinden edindiğimiz bilgiye göre;
Fernandes'in yarın İstanbul'a geleceği ve ertesi gün sağlık kontrolünden geçeği öğrenildi. Manuel Fernandes'in yapılan kontrolünden sonra takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: Haber1903

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,155
Fernandes'te de var bir dümen ama anlamadım. Adam imzayı attı şımardı.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,155
Neyi açıklayacaklar yahu.. Adamın imza attığı kaç gün önceden belliydi zaten. Niye geç geliyor Türkiye'ye? Hala da gelmedi.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Manuel Henrique Tavares Fernandes'in transferi konusunda Valencia CF SAD kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlanmış olup; Valencia kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 2.000.000.Euro ödenecektir. Fernandes ile 3 yıllık yapılan anlaşma şartlarına istinaden oyuncuya;

2011-2012 sezonu için 2.000.000.Euro,
2012-2013 sezonu için 2.100.000.Euro,
2013-2014 sezonu için 2.200.000.Euro ücret ödenecektir.

KAP

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Beşiktaş Kulübü, futbol takımı için otomotiv markası Toyota ile sponsorluk anlaşmasına vardı.
Toyoto'dan yapılan açıklamada, dünyanın lider otomotiv markası Toyota'nın Beşiktaş futbol takımı ile sponsorluk anlaşmasını 4 Temmuz Pazartesi günü imzalayacağı bildirildi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt'un katılımıyla gerçekleştirilecek törenle sponsorluk anlaşması imzalanacak.

Kaynak

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Kulübümüz, Başkanımız Yıldırım Demirören'in de katıldığı toplantıda Toyota ile 3 yıllık forma göğüs
sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende Başkanımız Yıldırım Demirören ile Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt 3 yıllık sponsorluk sözleşmesini imzaladılar.
İmza töreninde konuşan Başkanımız Yıldırım Demirören, ''Kendilerine teşekkür ediyorum. Sponsorluk çok önemli. Onları başımızın üstünde taşımak lazım. Bu anlaşmada bize yardımcı olan Yıldız Holding'e de teşekkür ediyorum. Formada önden arkaya geçmeyi kabul ettiler. Ülker bizimle devam ediyor. Kendilerini basketbola da bekliyoruz'' diye konuştu.

Amatör branşlara destek olmak amacıyla sponsor arayışlarını sürdürdüklerini kaydeden Başkanımız Demirören, ''Yıldız Holding'in çekilmesinden vazgeçmesini umuyoruz. Basketbola yatırımlar yapılacak. Tüm amatör branşlara sponsorluk için arayışlarımız sürüyor'' dedi.

Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt, geçtiğimiz yıl itibariyle otomobil satan firma olarak Beşiktaş'a sponsor olduklarını ifade etti.

Bundan dolayı mutlu olduklarını vurgulayan Bozkurt, şöyle konuştu: ''Anlaşmanın hem Türk futboluna, hem Beşiktaş'a hayırlı olmasını diliyoruz. Toyota olarak geçtiğimiz yıllarda Valencia'ya sponsor olmuştuk. O yıl Valencia UEFA Kupası'nı, ardından Süper Kupa'yı kazandı. Ümit ediyorum bu sponsorluk Beşiktaş'a uğur getirir ve bu takımımız da Avrupa'da kupayı alıp ülkemize getirir."

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker de törene katıldı ve Beşiktaşımız'a desteklerinin devam ettiğini söyledi.
Şeker, firma olarak hem futbola, hem de basketbola uzun süreli anlaşmalarla destek verdiklerini dile getirdi. Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinde basketbolda yenilememe kararı aldıklarını kaydeden Şeker, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Futbolda 2013 yılında 5 kulübümüzle sözleşmemiz bitene kadar devam edecek. Cola Turka olarak Beşiktaş Kulübü'nde forma önünde yer alıyorduk. Stratejilerimiz gereğince forma arkalarında bütün kulüplerde görünmeyi arzu ediyorduk. Kulübümüzden gelen istekle başka isimlerin yer almasını arzu ediyoruz. Beşiktaş'ın ana sponsoru olarak yine yer alacağız. Cola Turka futbola yatırıma devam edecek. Formanın önünden çekiliyoruz, ama sahalardan çekilmiyoruz.''
www.bjk.com.tr

cikarim_senle_her_maca_1309772493.jpg

delgad0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ersan'a çok geçmiş olsun, bu çocuğun kurşun döktürmesi gerekiyor. Göz var bu çocukta vallahi. :)

Nerden baksan 3-4 ay gene yok, psikolojik olarak destekte bulunmak lazım.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Rıdvan Şimşek, K.Karabükspor'da!
Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Şimşek K.Karabükspor ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı.

Sporting Q7 için Uefa'ya başvurdu!
Sporting Lisbon Kulübü, Quaresma'nın yetiştirme parasının henüz Beşiktaş tarafından ödenmediğini gerekçe göstererek UEFA'ya başvurdu.

250.000 euro yetiştirme parası isteyen Portekiz kulübünün Beşiktaş'tan haber beklediği ve konuyla ilgili olarak Türkiye'deki avukatlarını haberdar ettiği öğrenildi.

Konu ile ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz Beşiktaş yönetimi, ''Bu konu bize de ulaştı, ancak biz ödemiyoruz demedik. Yetiştirme paralarının ödenmesi için çok iyi araştırma yapılması gerekir, bugün kulübümüze bir sürü yetiştirme parası talebi geliyor. Biz futbolcunun gerçek kulübünü belirlemeden bu paraları ödemek istemiyoruz.'' açıklamasında bulundu