SDN Beşiktaş Kulübü

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
çalışma benim değil internetten link verdim son boyut bu. :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Beşiktaş aşkıyla ismini değiştirdi

Siyah-Beyazlı renklere gönül veren Beşiktaş taraftarı Önder Karayılan, bir süre önce Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesine başvurarak resmi nüfus kütüğündeki soyadının değiştirilmesini talep etti.

fft1mm1393929.jpg

Beşiktaş sevgisi nedeniyle “Karakartal” soyadını tercih eden Önder Karakartal’ın, bu tercihi mahkeme kararıyla onaylandı. Ailesinin de Beşiktaşlı olduğunu anlatan Karakartal, “Bizim ailede Beşiktaşlı olmayana ekmek vermezler” diye espri yaptı.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Genç futbolcumuz, Beşiktaş Dergisi’ne birbirinden samimi açıklamalar yaptı.
Son zamanlarda altyapımızın yetiştirdiği en önemli futbolculardan birisi oldu... Hayatı ve futbolu siyah-beyaz forma ile öğrendi... Sıranın kendisine gelmesini, yıllarca çok çalışarak bekledi... En nihayetinde hayallerine, A takım formasına kavuştu... A takımdan PAF takıma geri gönderildi, pes etmedi... Dönüşü daha muhteşem oldu... Her maçında bizi daha çok umutlandırdı, daha çok grurlandırdı, daha çok inandırdı... O, saha dışındaki sakin yapısı, saha içindeki savaşçı kimliğiyle Beşiktaş’ın bağrından yükselen bir kartal; Necip Uysal... Genç futbolcumuz, Beşiktaş Dergisi’ne birbirinden samimi açıklamalar yaptı. Necip Uysal’ın tüm hayatını Beşiktaş Dergisi Nisan sayısında bulacaksınız!..
İşte bu açıklamalardan bazıları:
“Evdeyken de ağabeyimle çorapları iç içe koyup futbol oynuyorduk.”
“Babam eski bir futbolcu. 1. Lig’e çıktığı dönemde İstanbulspor’da profesyonel olarak 1-2 sene oynamış.”
“Top toplayıcıyken futbolculardan forma falan istiyorduk; kimisi veriyordu, kimisi vermiyordu. Ama ben şu an biri bir şey istediği zaman hemen veriyorum. Çünkü o formayı isterken ne düşündüklerini çok iyi biliyorum.”
“Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. Her zaman daha çok çalıştım.”
“Herkes iki kere yapıyorsa, ben üç kere yaptım.”
“Araba alana kadar Bayrampaşa’dan Topkapı’ya minibüsle, oradan da otobüse binerek Ümraniye’ye geliyordum.”
“Tribünler sizi alkışlayınca gururlanıyorsunuz. Hem iyi oynadığını hem de taraftarın arkanda olduğunu gösteriyor.”
“Maçlardan sonra annem hemen sağıma, soluma bakar, bir şey olmuş mu diye.”

www.bjk.com.tr

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
medya.php

Q7'nin ayağına bak. Bu trivela atmayacak da kim atacak

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
MUTLU YILLAR BÜYÜK BAŞKAN!

2mao9.jpg

''İyi insan olmadan, İyi BEŞİKTAŞ'lı olunmaz''
Süleyman SEBA​

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Oynadığı dizideki Osman karakteriyle tanınan minik dizi oyuncusu Emir Berke Zincidi, antrenmana gelerek oyuncularımızla buluştu.

Beşiktaşlı olan küçük oyuncuya futbolcularımız büyük ilgi gösterdi. Mutluluğu gözlerinden okunan Emir Berke Zincidi, hayranı olduğu Guti ve Quaresma’yla hatıra fotoğrafı çektirdi.

www.bjk.com.tr

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Q7'nin gömlek süper. Bi tane almak lazım

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
medya.php

U-17 Futbol Takımımız Şampiyon

U-17 Akademi Futbol Takımımız, finalde Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek 2010-2011 sezonu şampiyonu oldu.

Antalya'da düzenlenen Coca-Cola Akademi U-17 Ligi 2010-2011 sezonu finallerinde A Grubu'nda 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek finale yükselen siyah-beyazlılarımız, B Grubu lideri ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi.

Haluk Duranoğlu'nun sorumluluğunu üstlendiği takımımız, 13. dakikada Recep Akkemik'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk devreyi de bu skorla tamamladı.

İkinci yarının 59. dakikasında Hakan Sayın'ın golüyle 2-0 üstünlüğü elde eden siyah-beyazlılarımız, 72. dakikada Fenerbahçeli Korhan'ın golüne engel olamadı.

Mücadeleyi 2-1 kazanan U-17 Akademi Futbol Takımımız, 2010-2011 sezonu şampiyonu olarak büyük bir gurur yaşattı.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
U 17 ye kocaman bir alkış o zaman, helal olsun çocuklar

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
yavru kartal onlar :) helal olsun.

legolas356

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çarşı İzmir
Grubumuzun Yazlık T-shirtleri Çıkıyor

T-shirtlerden almak için 20 nisan'a kadar isim yazdırabilirsiniz FİYATI 25 TL Olup, 2 renk olarak çıkartılacak Bedenler S,M,L,XL'dir
DAĞITIM 20 NİSANDA BAŞLIYACAK 20 NİSANA KADAR SADECE İSİM YAZDIRILIYOR.

İSİM YAZDIRMAK İÇİN ad soyad beden ve renk yazıp 0534 257 1903 (avea) numaralı telefona sms atın yada iletisim@bjkizmir.com msn adresi ile görüşün

Resim Linki; http://www.bjkizmir.com/images/11.jpg

http://www.bjkizmir.com/forum/index.php?topic=947.0

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sen Şampiyon Olmasanda Kupaları Almasanda Seviyoruz Varmı Diyeceğin

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Fanatik bir Beşiktaş' lı ve Galatasaray camiasına büyük saygı duyan birisiyim.
Gönül ister ki, 1960 lardaki gibi tüm taraftarlar aynı tirübünlerde, karışık bir halde, küfürsüz, sataşmasız, alaysız, bağırmadan, sahadaki 22 kişinin mücadelesini izlesin yarınki derbide. Saygılar.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
transfer_gorusmelerinde_son_durum_1935955.jpg

Transfer sezonunda siz Beşiktaş taraftarlarına en doğru haberleri veren Haber1903, okurları için şu günlerde yapılan transfer görüşmelerini sizler için araştırdı. Beşiktaş yönetiminin en yetkili kişileriyle yaptığımız görüşmeler sonrası aldığımız bilgiler şu yönde...

Beşiktaş yönetimine Almeida ile ilgili 2 kulüpten ciddi teklif var. Almeida'nın menajerleri, konuyla ilgili olarak Beşiktaş yönetimi ile Kupa finalinden sonra masaya oturacaklarını bildirdiler. Beşiktaş'li yöneticilerin ortak kanısı önümüzdeki sene Portekizli oyuncunun takimdan ayrılacağı yönünde.

Almeida'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakan yönetim, Bobo ile henüz anlaşılamamasından dolayı gözünü yeni forvet arayışına dikti. Forvet alternatiflerinin oluştuğu listenin başında Diego Forlan var. Forlan için görüşmeleri hızlandıran siyah beyazlı yöneticiler bu oyuncunun aldığı yüksek maaştan dolayı transferi bonservis ücreti ödemeden bitirme çabasında. Atletico Madird başkanının pazarlıklar sonunda indirim yapması Beşiktaş'lıları umutlandıran diğer bir husus. Atletico Madrid kulübünün 2 sene daha sozleşmesi bulunan Forlan'ı göndermek istemelerinin en büyük sebebi yılda ödedikleri 4.8 milyon Euro. Beşiktaşlı yöneticiler bu oyuncuya "biz bu maaşı öderiz. Ancak bunun için Forlan'ı bize bonservis bedeli olmadan vermeniz gerekir" teklifini İspanyol kulübü değerlendiriyor. Ancak Forlan'ın transferin gerçekleşmesi için sunduğu diğer bir şart ise, transfer olacağı kulübün önümüzdeki sene Avrupa kupalarından birinde oynaması. Bu da gözleri 11 mayıs'ta oynanacak Türkiye kupası finaline çeviriyor. Beşiktaş bu kupayı kazanması durumunda Forlan transfer'i önünde bulunan bir engeli daha aşmiş olacak.

Braga'nın stoperi Paulao ve Hamit Altıntop transferi ile ilgili sorumuza kesin bir dille, "her ikisi ile de herhangi bir görüşmemiz olmamıştır" yanıtını aldık.

Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

HABER1903

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Almeida gitmez, hiç sanmıyorum

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Almeida'yı Fon ile aldık... Anlaşma Gereği 10 Milyon Verildiği An Gider...
Eğer Beşiktaş Fondan Tamamını Almaz İse...
Fonla Yapılan Anlaşma Sadece Almeida nın 10 Milyon ile gitmesi değil...
Almeida gidince yine Fon ile en az Almeida Kalitesinde Fiyatı Yükselecek başka bir Oyuncu Alınması da Anlaşmaya Dahil...

Forlan Bu Şekilde Olmaz!!! Çünkü Yaşı Müsait Değil... Beşiktaş'ın elinde patlayabilir...
Bu Yüzden Fon Gelecek Vaad Eden Yıldız Adayı Oyuncuları Takımlara Alıyor!!!

Tamamen Mesele Kar Meselesi... :)

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
sampiyonhentbol.jpg

Hentbol Takımımız, Maliye Milli Piyango'yu 38-26 mağlup ederek 2010-2011 sezonu Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk devresinde rakibinden iyi bir performans sergileyen siyah-beyazlılarımız, ilk 10 dakikalık bölümü 9-3 önde tamamladı. Rakibinin fazla sayı bulmasına izin vermeyen ekibimiz, 20. dakikada farkı 9 sayıya (14-5) çıkardı. İlk yarıyı 19-11 üstünlükle tamamlayan siyah-beyazlılarımızda Ramazan, Utku, Viktor ve Gökhan, 4'er sayı ile oynadı.

Karşılaşmanın ikinci devresine golle başlayan Ankara temsilcisi karşısında hücumdaki etkinliğini sürdüren siyah-beyazlılarımızda Ramazan Döne, üstün performansı ile dikkatleri çekti. Başkent ekibinin kalesinde üst üste goller bulan Ramazan'ın sürüklediği takımımız, mücadeleyi 38-26 kazanarak Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Maçın ardından oyuncularımız birbirlerine sarılarak kupanın sevincini yaşadı.

medya.php

medya.php

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Hugo Almeida, Beşiktaş Dergisi’ne birbirinden samimi açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcumuzun tüm hayatını Beşiktaş Dergisi Mayıs sayısında bulacaksınız.

Meşin yuvarlağın ağları her havalandırışında ortaya konan sevinç, esrarengiz bir olgu ya da çılgınlık olma özelliğini koruyor. Aynı şekilde galibiyetler de… Ama biz Beşiktaşlılar’ın bir tezahüratı vardır; “Biz seni sevinmek için sevmedik”… Bu cümle, bizi diğer tüm kulüplerden ayıran ve takımdan ne istediğimizi anlatan en önemli sözlerden biridir. Sahadaki futbolculardan beklentimiz tektir: Sonuç mağlubiyet olsa da terlerinin son damlasına kadar mücadele etmeleri, savaşmaları…

Beşiktaşımız’ın devre arasında transfer ettiği dünyaca ünlü yıldızlardan birisi olan Hugo Almeida da, bu açıdan Beşiktaş ile örtüştüğüne dikkat çekiyor ve “Bu benim de karakterimdir. Kalbimle oynarım” diyor. Zamanla her şeyin daha iyi olduğunu ve daha da iyi olacağını vurguluyor. Önümüzdeki sezonla ilgili inancını da kendinden emin bir şekilde dile getiriyor: “Önümüzdeki sezon mutlaka şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bunu için savaşacağım ve atabildiğim kadar da gol atacağım.”

İşte Almeida’nın açıklamarından bazıları:

“Naval’da attığım goller ve milli takıma seçilmem FC Porto’ya gidişimi sağladı. 1997’de Porto’nun altyapısına girdim.”

“Genç takımdan A takıma geçmek hiçbir zaman kolay değildir. Ben bu süreci Porto’da çok iyi bir şekilde yaşadım ve çok önemli tecrübeler edindim.”

“Yarım sezonluk ya da bir sezonluk kiralık gidişlerim oldu. Bu gidişlerin avantaj olarak yoruumlanması gerektiğini düşünüyorum. Hepsi de birinci ligde direkt forma şansı bulduğum takımlardı.”

“Werder Bremen’de, daha çok tecrübe kazanmamı, kendimi daha çok geliştirmemi ve iyi bir futbolcu olmamı sağlayan bir süreç yaşadım. Tek kelimeyle bu süreci ‘harika’ diye özetleyebilirim.”

“İnönü Stadı’nda taraftarlarla ilk buluşmamda, açıklayamayacağım kadar inanılmaz, müthiş duygular yaşadım.”

“Ben de sahaya çıktığım zaman takımım için her şeyi yapmayı benimseyen biriyim. Elimden gelen her şeyi yaparım. Kalbimle oynarım. Taraftarımız da bunu fark ediyordur.”

“Unutulmamalı ki, 3-4 aydır buradayım. Benim için yeni bir başlangıç. Zamanla her şey daha iyi oluyor ve daha da iyi olacak.”

“Gol atamadığım zaman eve gidince hep düşünürüm, üzülürüm, rahatsız olurum. Hemen bir sonraki maç gelsin de, oynayıp golümü atayım isterim.”

“Ben buraya, başarılı olmaya, şampiyon olmaya geldim. Önümüzdeki sezon mutlaka şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bunu için savaşacağım, elimden geleni yapacağım ve atabildiğim kadar da gol atacağım.”
Ayrıntılar Beşiktaş Dergisi Mayıs sayısında...
www.bjk.com.tr

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
TRANSFER

Ertem Şener'in İddiaları...

Maicon % 90 Bitmiş...
KAKA Kiralık Gelecekmiş...

Hamit Büyük İhtimal Geliyor...
Forlan Büyük ihtimal bitmiş geliyor...

Tabiki şimdilik bunların hepsi dedikodu...

Kupa'dan sonra belli olur ak koyun kara koyun...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Kaka mı? Bizim kaka.. Hani real'li?