• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Beşiktaş Kulübü

Takım cıva gibi.. Kesinlikle 90 dakikaya kadar ölüp biten bir oyuncu yok.. Bu da kondüsyondan kaynaklanıyor.

12:45'te yola çıkıyorum. 5 gibi İstanbulda İnönü stadında olacağım...

içi buruk bugun sevgiliye kavuşamıyorum :/

Bna göre bu akşam işimiz bayağı bir zor. Schuster' e bağlı aslında... Eğer kalede hakan oynamazsa, savunma çizgisi ileride olmazsa ve saçma sapan bir tatktik olan ofsayt taktiği yapılmazsa kaybetmeyiz.

Bu saydıklarım tam rakibe göre çünkü

[video=youtube;MlUEKJokMIk]http://www.youtube.com/watch?v=MlUEKJokMIk[/video]

Haydi saldır Beşiktaş
Biz hep yanındayız
Ölüm olsa ucunda
Yine arkandayız
Senin için biz inan
Dünyayı yakarız
Yenilsen de yensen de
BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ

71762_123217654403431_102602616464935_157414_5902365_n.jpg

Umarım maç ve maç sonrası da şölen havası içinde geçer Beşiktaş'ımız için.

İnşallah dostum, inşallah. Bu aralar bu kadar eksik oyuncumuzun olduğu bir dönemde şansa da ihtiyacımız olacak.
Sonrasında yıldızlarımızın gelişiyle her şey düzelecektir zaten. Özellikle ikinci yarıda çok büyük sürprizler de bekliyorum ben. 1-2 yerli yerinde takviye yapılıp (stoper ve sağ bek), bir de alttan oyuncu çıkarabilirsek harika olacak. Muhammed sanırım 16 yaşlarında şu anda. Yeni Sergen'imiz olacak o bizim. :) Sergen geçen hafta Onur için harika bir oyuncu, 10 tane Nobre eder gibi bir yorumda bulundu. Bilindiği gibi Serginho öyle kolay kolay topçu beğenmez. :thumbup: Kendi öğrencimdi, bu çocuğu tribünler bir görsün, bir daha bırakmazlar dedi. Yeter ki oynasın... 2.yarıda belki de altyapıdan 3 oyuncumuzun kadroda yer bulacağı bir Beşiktaş görebiliriz. Necip, Onur, Muhammed. Bu olursa şampiyonlar ligi kupası kaldırmışız gibi sevinirim ben şahsen... :) Önümüz açık, iyi futbol oynamaya çalışan bir takımımız var. Birkaç kötü netice ile havamızı kaybetmeyelim, şu anda destek şart. Allah utandırmasın inşallah.

Hakan yeter artık ya bizi üzmeye ne hakkın var... Cenk'i neden hala oynatmıyor anlamış değilim...

10 kişi karşısında daha etkili oynarız umarım...

Stres stres...

Bu iş Hakanla olmayacak Schuster Hakan inadından vazgeçmeli

Hakan'ı savunan Beşiktaşlılar umarım hala savunabiliyorlardır... Yoksa ikinci bir 8-0 mı bekliyorlar?
Artık gözünüzü açın beyler, hiçbir oyuncu Beşiktaş'tan değerli değil. Hakan iyi olsun diye daha ne kadar sürünecek Beşiktaş? Yazık, çok yazık...

hakan'a tabata'ya ve nihat'a verilen paralara yazık !

belki o ilk goldeki hatayı yapmasaydı hakan bu maç böyle olmucaktı !!

Hakan'ı dinlendirmek çok zor olsa gerek. Ya Cenk ya da Rüştü ile devam etmeliyiz bence. Hakan kredisini tüketti.

Bir de Hakan'a destek verenler neyine destek veriyor acaba? Kapattığı köşeden gol yiyişine mi, boşa çıkıp kaleyi bomboş bırakmasına mı... Neye?

Nihat da ayrı bir sorun. Nihat eskiden -çok yıllar önce- kaleyi gördü mü sürekli şut çekerdi şimdi sadece geziyor. Ne bir ortası hayırlı ne bir vuruşu hayırlı. Anca 10 kişi bırakıyor takımı.

Bna göre bu akşam işimiz bayağı bir zor. Schuster' e bağlı aslında... Eğer kalede hakan oynamazsa, savunma çizgisi ileride olmazsa ve saçma sapan bir tatktik olan ofsayt taktiği yapılmazsa kaybetmeyiz.

Bu saydıklarım tam rakibe göre çünkü

Buyrun maç başlamadan demiştim size. Ben buradan görüyorum hatta sokaktaki adam görüyor bu gerçeği ama schuster göremiyor.
Ya kabul et artık! orada cenk gibi bir kaleci var işte. pes 2011 bile en iyi cenk'i seçmiş bizde.

defansımız ilede oynayamıyor. hızlı değiller çünkü. günler öncesinden demiştim. bu defans porto karşısında böyle hatalar yapacak diye. ikinci ve üççüncü golde bu bahsettiğim olay oldu. üstelk rakip 10 kişi.

Tabata zaten tam artis olmuş. Nihat bitmiş, bıraksın artık futbolu, holosko gitsin vs..

ve de en önemlisi devre arasında-sistem değişmezse-hızlı adamlardan oluşan 2-3 tane stoper alsınlar. bırakın forvet transferini defans lazım takıma.

Guti dönüyor ama Egemenler çok bu ligde.

medya.php

Allen Iverson'ı almamız birazda olsa moral verdi, yoksa bu mağlubiyetler hiç yenilir cinsten değil.

iver600_P7Y60.jpg

VIP ÜST B&E 200 TL
VIP ÜST A&F 175 TL
VIP ALT A&F 125 TL
VIP ALT B&E 150 TL
VIP ALT C&D 175 TL
NUMARALI ORTA 115 TL
NUMARALI KENAR 100 TL
KAPALI ÜST 70 TL
KAPALI ALT 50 TL
YENİ AÇIK 20 TL
ESKİ AÇIK 20 TL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 20 TL

Beşiktaş Resmi Sitesi

[SDNTV3]http://www.1903tube.com/uploads/f0pYGeZdgS0weRG1W3Wl.flv[/SDNTV3]

bu adamın paslarını bizim takımda kim karşılıcak :S

[video=youtube;IEAoATaYGYk]http://www.youtube.com/watch?v=IEAoATaYGYk[/video]

Türkiye Kupası - B Grubu

10.11.2010 G.Antep Belediye - Beşiktaş

22.12.2010 Beşiktaş - Konya Torku

12.01.2011 Manisaspor - Beşiktaş

26.01.2011 Beşiktaş - Trabzonspor

MysteЯio;1585863 dedi ki:
Türkiye Kupası - B Grubu

10.11.2010 G.Antep Belediye - Beşiktaş

22.12.2010 Beşiktaş - Konya Torku

12.01.2011 Manisaspor - Beşiktaş

26.01.2011 Beşiktaş - Trabzonspor

En çok Trabzon'un bulunduğu gruba düşmekten korkuyordum, o'da başımıza geldi, hadi hayırlısı artık...

çok güzel olmuş trabzon maçının inönüde olması o egemen denen şe...siz mabede gelicek.. yine o zamana kadar bi sakatlık olmassa rahat alıcağımızı düşünüyorum.