SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
ADALI KURA VE TRANSFER HAKKINDA KONUŞTU
UEFA Avrupa Ligi kura çekiminden sonra açıklama yapan Beşiktaş As Başkanı Serdal Adalı:

"Kura çekiminde o çıksın bu çıksın diye bir isteğimiz olmadı, çünkü UEFA`da ilerlemek istiyorsak, kiminle karşılaştığımızın önemi yok.
CSKA Sofya ve Rapid Wien maçları bizim için avantaj olacak, deplasmanda da kendi evimizdeymiş gibi oynayacağız, seyirci konusunda bir sıkıntımız olmaz. Diğer Türk takımlarının temsilcileri de bugün burada görmek isterdik, artık Türkiye`nin ülke puanını biz yükseltmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

TRANSFER
Transfer konusuna da değinen Adalı, artık transfer sezonun bitmesine kısa bir süre kaldığını, şu anda 1-2 alternatif üzerine yoğunlaştıklarını ve transferi 1-2 gün içinde sonuçlandırmak istediğini ifade ederken yine isim vermekten kaçındı..

-HABER1903-
-----------------
Bu saatten sonra kimse golcüsünü falan vermez. Avrupa'da ligler başladı. Bakalım nasıl bir transfer olacak. Tabata gibi son dakika bir transferi olmaz umarım.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Yolumuz Uzun.Başarılar Beşiktaşım !!!

32965947961_424062701237_249238436237_5168157_7387149_n.jpg

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Beyler, bizimle alakası yok gibi görünse de, az önce okuduğum bir haberdeki şu satırlar dikkatimi çekti. Yorum yapmıyorum şu an için. Yazının o bölümünü aynen aktarıyorum;

''Hocamızla aramızda herhangi bir problem yok. İlk 11'de de başlayabilirim, yedek de kalabilirim. Geldiğimden beri idmanlara çıkıyorum. Hocamız benimle konuşmak istediği zaman konuşuyoruz, grup olarak konuşmalar yapıyoruz. Ben bu takımın bir parçasıyım. Takımda kimin oynayacağına, kimin yedek kalacağına hocamız karar verir. Ben de onun kararlarına sonuna kadar saygı duyuyorum. Bizim aramızda herhangi bir sorun yok. Sorunları yaratan sizlersiniz. Basında 'Robinho Beşiktaş'a gelecek' diye haberler çıktı. Daha sonra Robinho, bırakın telefon almayı Beşiktaş'ın adını dahi duymadığını söyledi. Şimdi kim doğruyu söylüyor?''

Not
: Robinho'nun, bu adamın ülkesinin vatandaşı ve kuvvetle muhtemel de arkadaşı olduğunu hesaba katarak düşünelim.

Ekleme: Unutmuşum, Alex'in basın toplantısından.
Ekleme 2: asdffsddfgd ne saçmalıyorum ben ya. :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Resme dikkat beyler :dirol:

446.png

Beşiktaşlı olunmaz, Beşiktaşlı doğulur uln! :D

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
[VIDEO]http://www.dailymotion.com/video/xellqd_beyyktayim-sevmyyyz-seny_sport[/VIDEO]

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ariza Makukula sesleri.. tabata gibi olmasında..

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Deco Deco derken Tabata gelmişti. Makukula hiç yoktan iyidir. En azından ligimize aşina. Fiyatı da uygun.

Son dört gün artık.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Deco Deco derken Tabata gelmişti. Makukula hiç yoktan iyidir. En azından ligimize aşina. Fiyatı da uygun.

Son dört gün artık.

katılıyorum ligi biliyo en azından. nobre'den iyidir bide.. makukula sesleri var fakat robinho+makukula deniliyor:) saçma geldi bana ama hayırlısı artık..

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
yeni transfer için duyum alan yokmu yaa

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
yeni transfer için duyum alan yokmu yaa

Arıza diyorlar, yorum bile yapasım gelmedi..:) Madem Makukula'yı alacaktın, Batuhan'ı neden yolladın diye sorarlar adama.

Ekleme: Yalnız bir de şöyle bir durum var. Yine Forza'dan çok önemli duyumlar alınmış. Recai abimiz de iddialarına şiddetlendirerek devam ediyor.

http://twitter.com/RecaiKocaman
Resmi sitede görene kadar hiç bir duyuma inanmayınız . Artık bu haberden sonrada gelmezse bu adam internet alemini bırakırım. less than 5 seconds ago via web

Sakin olmakda fayda var. Heycanımıza verin :) Güzel bir haber aldık ne olduğumuzu şaşırdık . gün ola hayrola.. Allah utandırmasın. 10 minutes ago via web
Forza kilitlendi bu haberden sonra. Girilemiyor şu an. Girebilen ve haberi okuyabilen yazsın beyler. Biz de öğrenelim. :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Her an bir ARIZA çıkabilir diyor Hakan Gündoğar.

Forza'dan son haberler:

recai.png

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben de okudum bunu az önce. Mesajda dahi açık ve net ifadeler kullanılmıyor...
'' kardeşim yarın geliyorlarmış hadi hayırlı olsun görüşürüz''
Başkan mı geliyor, Serdal Adalı mı geliyor kim geliyor belli değil.
Sıkıldık be artık.. Ne olacaksa olsun da bitsin artık şu işkence.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
"Geliyorlarmış" derken birden fazla transferi mi kasdediyor acep????

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
"Geliyorlarmış" derken birden fazla transferi mi kasdediyor acep????

Hayır bence o da duyum almış. :D Yani Recai isimli vatandaşın bir abisine duyum gelmiş. O da ''geliyorlarmış'' diye mesaj atmış. Biz olayı 5.elden duyuyoruz yani. Abilerimizin abileri onların da abileri.. onlarında falan filan... Ben öyle anladım. :)

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Saat kaç olmuş burda sizi takip ediyorum. Uefa'da gruplara da kaldık, kim gelicekse gelsin artık iyice can sıktı :D

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
İnşallah hızlı bir forvet alırlar. Yaşı da eccük düşük olsun. Boyu 1,73 civarında olsun. Kavruk tenli olursa çok güzel olur. :mrgreen: Şaka şaka. Bjk'miz için kanını akıtacak istekli bir santrafor işimizi görür.:flowers: Azcık da yaşı güccük olsun yeter.:dil:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
İnşallah hızlı bir forvet alırlar. Yaşı da eccük düşük olsun. Boyu 1,73 civarında olsun. Kavruk tenli olursa çok güzel olur. :mrgreen: Şaka şaka. Bjk'miz için kanını akıtacak istekli bir santrafor işimizi görür.:flowers: Azcık da yaşı güccük olsun yeter.:dil:

Ben öyle birini biliyorum ama;
Yak gel Kavruk!
Yazıya dikkat. :mrgreen::D

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
En azından Alex'in şu sözlerinden sonra ona iyi bir kapak olmasını isterdim :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
valla dün gece 4 e kadar forzada nöbetteydim gelmişti robi şimdi açtım gene gitmiş :D pazartesi falan denmeye başlanmış yok maçtan önce motivasyon dan dolayı açıklanmaz diyen olmuş :D bugun açıklanır inşallah bekliyoruz alexin açıklamasından sonra tüm fenerliler hani geliyordu diyorlar tam kapak olucak eğer gelirse hadi be kavruk yak gel ne varsa !

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Robiden önce iyi bir forvete ihtiyacımız var.
Bu kadar geldi gelmedi muallağından sonra gelmesin zaten Robi.Ayrıca o açıklamalarından sonra geleceğinide sanmıyorum.

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Beşiktaş a pres yapan oyuncu lazım hem geriye dönebilen hem de hücuma yardımcı olabilecek bir oyuncu. Çünkü takımımızda ileri giden oyuncu bir daha gelmiyor defansta çok açık veriyoruz. Böyle giderse ligde hem çok gol atan hem de çok yiyen bir takım olacağız.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
arkadaşlar kusura bakmayın ama bunu demek istiyorum artık recai abinin de dediği gibi sabır taşı olduk..

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı

sonu ne güzelmiş bunun :mrgreen:

bu şarkı robinhoya gitsin bizden :lol::lol: gelceksen gel lan artık yeter ! :cursing:

bizimkilerden de ilginç çalışmalar var; :D

Ben öyle birini biliyorum ama;
Yak gel Kavruk!
Yazıya dikkat. :mrgreen::D

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
gelicek oyuncu kim merak ediyorum.az önce pes 2010 da kadroyu kurdum.forvet için bir kişi lazım.bobo çok düşük yapılmış oyunda :)

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
murat özen makukula Beşiktaş'ta dedi ama bakalım..

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yahu lütfen resmi site yalanlasın şu Makukula transferini...:(
Siz bu adamı istiyor musunuz arkadaşlar? Millet kan ağlıyor yahu, forvete bu adamı koyarlarsa maç falan izlemem diyor.