SDN Beşiktaş Kulübü

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
toraman düzelince büyük ihtimal schuster o kadroda ferrariyi keser zapoyu koyar:) bence tabi.. gerisi aynı kalır gibi.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ferrari'nin son halini gördükten sonra Zapo'nun bence banko oynaması kesinleşti. Toraman da gelsin, şu Ersan falan ortaya karışık bir şeyler yapılır artık.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Delgado İçin Görüşmelere Başlandı 23.08.2010 09:48

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Delgado'nun Al Jazira takımına transferi konusunda İMKB'ye özel durum açıklaması gönderdi.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz profesyonel futbolcularından Matias Emilio Delgado’nun, Dubai’nin Al Jazira takımına transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

:clap::clap::clap:

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Hayırlısı olsun bakalım delgado gitti yarında robinho yu açıklarlar bence 10 numaralı forma boşaltıldı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Robinho ile ilgili eski açıklama da çıkarılmış.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
açıklansın artık çatladım biri daha gelicek diyorlar türk statüsünde diyorlar

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Türk statüsünde oynayan ön libero bir Aurelio var. O mu?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Adiós Delgado
[SDNTV3]http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash2/48502/746/1419281279726_27632.mp4[/SDNTV3]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İngiltere'den pis kokular geliyordu zaten bugün. Sağlık olsun.

HOŞÇAKAL ROBİNHO!

Sadece Türkiye`de değil Avrupa basınında da maşetlerde inmeyen Beşiktaş-Robinho flörtü sona erdi.

Beşiktaşlı yöneticilerin yıldız oyuncunun transfer edilmemesi konusunda karar birliğine vardı ve rotayı başka bir yöne çevirdi.

Robinho transferinin rafa kaldırılmasından sonra hızlı bir şekilde harekete geçen Başkan Yıldırım Demirören ve ekibi rotayı Almanya`ya çevirdi. Başkan Yıldırım Demirören`in uçağı şu sıralarda Almanya`ya doğru hareket etmek üzere. Aldığımız bilgilere göre Grafite ile anlaşma sağlayamayan Beşiktaş, Alman Milli Takımı`nın önemli golcülerinden birini renklerine bağlamak üzere.

Beşiktaş yönetimi Türk statüsünde oynayan Mehmet Aurelio`nun transferi için gerekli girişimlere başladı ve teklifini iletti. Yarın yüksek bir ihtimal ile Mehmet Aurelio`nun Beşiktaş kulübüne olumlu cevap vermesi ve kendisini siyah beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
http://www.haber1903.com/Haber-15863-hoscakal-robinho

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Aurelio bize gelmek üzere aman allahım ateşim çıktı şimdi bayılacam :S

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ya bu ne ya yarım saat gittim karışmış ortalık..aurelio diyolar vallahi bende deliricem şaka gibi..

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
sakin arkadaslar..aurelıo felan gel-mezzz

azıcık rahat olun

herşeye razıydım 1 haftadır robinho gelmessede derdim değil.. isterse kimse gelmesin q7 geldiğinden dolayı.ama aurelio olmaz isyan ederim arkadaş.inş dediğin gibi çıkarda gelmez.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şimdi arkadaşlar bu transferin büyüsüne kapılarak birçoğumuz doğru olmadığını bildiiğimiz halde sesimizi çıkartmadık öyle değil mi? Robinho gelirse, R10 ve Q7 sürekli fantastik hareketlerle rakibi perişan edecekler, doğrudur. Ancak savunmayı kim yapacak o zaman? (rakip savunma baskısı) Hava toplarını kim alacak? (Bobo oynasa dahi yetersiz kalıyor hepimizin malumu) Bence Beşiktaş'a önce uzun boylu, güçlü, son vuruşları iyi, rakip defansı yoracak bir adam lazım. Bu şekilde Q7 ve diğer gole dönük ortasaha oyuncularımızın performansı da 2 kat artacak göreceksiniz. Ayrıca ne olursa olsun takım içi dengeleri korumalıyız. Açıkçası Q7 ve Guti bu kadar sevgi gördükten sonra, onlardan daha çok ilgi görecek ve açık ara daha çok para alacak bir adam yıldızlarımızın sönmesine neden olabilirdi. Bu riski göze alamayız.

Futbolda artık en krtik bölge ön libero mevki, bunu artık tüm otoriteler kabul ediyor. Aurelio gibi bir adam bize ilaç gibi gelir, kim ne derse desin. Necip'le mükemmel bir ikili olabilirler, Ernst harika bir yedek olur ve önlerinde de Guti Haz. oynar. Bu ortasaha, sksen yıkılmaz.
Bu iki bölgeye yapılacak kaliteli transferlerden sonra bir de sağ bek sorununu bir şekilde çözersek Beşiktaşı durdurabilene para yardımında bulunacağım. :closedeyes:

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bilmiyorum ama ben hala inanıyorum.gelirse ekime gelmezse ..

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bilmiyorum ama ben hala inanıyorum.gelirse ekime gelmezse ..

öyle deme yaa.bu başkan gidip mülleri alır.alman milli takımından golcü olarak.hiç beğenmiyorum şahsen.yada yaşı geçmiş klose gelir.podolski gelse keşke diycem ama işin özü robinho niye gelmiyo.

herkesi kaç zamandır kandırıyolar.yok duyum aldım yok bilmem ne.çok üzüldüm valla gelmemesine :(

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Şimdi arkadaşlar bu transferin büyüsüne kapılarak birçoğumuz doğru olmadığını bildiiğimiz halde sesimizi çıkartmadık öyle değil mi? Robinho gelirse, R10 ve Q7 sürekli fantastik hareketlerle rakibi perişan edecekler, doğrudur. Ancak savunmayı kim yapacak o zaman? (rakip savunma baskısı) Hava toplarını kim alacak? (Bobo oynasa dahi yetersiz kalıyor hepimizin malumu) Bence Beşiktaş'a önce uzun boylu, güçlü, son vuruşları iyi, rakip defansı yoracak bir adam lazım. Bu şekilde Q7 ve diğer gole dönük ortasaha oyuncularımızın performansı da 2 kat artacak göreceksiniz. Ayrıca ne olursa olsun takım içi dengeleri korumalıyız. Açıkçası Q7 ve Guti bu kadar sevgi gördükten sonra, onlardan daha çok ilgi görecek ve açık ara daha çok para alacak bir adam yıldızlarımızın sönmesine neden olabilirdi. Bu riski göze alamayız.

Futbolda artık en krtik bölge ön libero mevki, bunu artık tüm otoriteler kabul ediyor. Aurelio gibi bir adam bize ilaç gibi gelir, kim ne derse desin. Necip'le mükemmel bir ikili olabilirler, Ernst harika bir yedek olur ve önlerinde de Guti Haz. oynar. Bu ortasaha, sksen yıkılmaz.
Bu iki bölgeye yapılacak kaliteli transferlerden sonra bir de sağ bek sorununu bir şekilde çözersek Beşiktaşı durdurabilene para yardımında bulunacağım. :closedeyes:

Q7 de gördük...

bir Q7 yi rakipler 3-4 kişi ile tutmaya çalışıyor...

Bunun yanına Robinho koy...

3 kişi de Robi yi tutsun...

Zaten karşı takımdan 7 kişiyi bağlamış oluyorsun...

Ondan sonra Guti nin arapasları ve Forvetin bitiriciliğine kalıyor iş...

Yani Çok kuvvetli bir Hücum kuvvetin olduğunda rakipler savunmayı düşünüyor... Sana saldırmayı değil... Bu yüzden Beşiktaş defans mantığı ile değil hücüm mantığı ile düşünmeliydi...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Haber1903'ün kaynağı Doğan Haber Ajansı imiş. Şimdi radyoda da tartışılıyor.

BEŞİKTAŞ'TA YENİ HEDEF MİROSLAV KLOSE
Beşiktaş forvet transferi için rotasını Bayern Münih'in tecrübeli golcüsü Miroslav Klose'ye çevirdi. Bugün Arjantinli futbolcu Mathias Delgado'nun sözleşmesini karşılıklı fesh eden ve bir süredir transferi için uğraşılan Robinho'dan vazgeçen siyah beyazlı yönetim Klose'yi transfer listesinin en başına aldı.

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Schuster'in isteği doğrultusunda Bayern Münih forması giyen Miroslav Klose ile temasa geçti. 32 yaşındaki Alman futbolcu 2007 yılından bu yana Bayern forması giyiyor. Alman ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2011'de bitecek olan Klose'nin bonservis bedelinin 4,5 Milyon Euro civarında olduğu öğrenilirken, siyah beyazlı yönetimin bu bedeli düşürmeye çalıştığı ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin kısa süre içerisinde bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtilirken, futbol komitesinin bu akşam veya yarın Almanya'ya giderek Bayern yönetimiyle görüşeceği öğrenildi.

Öte yandan özel işleri için Almanya'nın Münih kentinde bulunan Basın Sözgücüsü Mete Düren'in de yarından itibaren futbol komitesiyle birlikte bu transferi gerçekleştirmek için yapılacak çalışmalara katılması bekleniyor.

DÜNYA KUPALARININ EN GOLCÜ İKİNCİ FUTBOLCUSU

2010 Dünya Kupası'nda Almanya adına 4 gol kaydeden Klose, dünya kupaları tarihinde attığı 14 golle 15 golle kupa tarihinin en çok gol atan oyuncusu olan Ronaldo'nun ardından ikinci sırada yer alıyor. Tecrübeli golcü 2001'den bu yana formasını giydiği Almanya Milli Takımı'nda ise 101 maçta 52 kez fileleri havalandırmayı başardı. Başarılı futbolcu kariyeri boyunca sırasıyla FC Homburg, Kaiserslautern, Werder Bremen ve Bayern Münih takımlarında forma giydi.
BEŞİKTAŞ'TA YENİ HEDEF MİROSLAV KLOSE