axxeqr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 33
toraman düzelince büyük ihtimal schuster o kadroda ferrariyi keser zapoyu koyar
bence tabi.. gerisi aynı kalır gibi.

Hayırlısı olsun bakalım delgado gitti yarında robinho yu açıklarlar bence 10 numaralı forma boşaltıldı
haber1903.com'un Videoları: Beşiktaşım sevmişiz seni... [HQ] | Facebook
yeni marşımız1903radyo'da yapılmıştı bu bestenin sözler canlı olarak taraftarlar tarafından izleyenler hatırlar
güzel olmuş bence..
Güzelde lafmı kardeşim bu beste ile eurovision'a katılsak 1. oluruz
açıklansın artık çatladım biri daha gelicek diyorlar türk statüsünde diyorlar
devre arasında bobo türk olacak diyorlar?
Türk statüsünde oynayan ön libero bir Aurelio var. O mu?
Türk statüsünde oynayan ön libero bir Aurelio var. O mu?
haber1903.com'un Videoları: Beşiktaşım sevmişiz seni... [HQ] | Facebook
yeni marşımız1903radyo'da yapılmıştı bu bestenin sözler canlı olarak taraftarlar tarafından izleyenler hatırlar
güzel olmuş bence..
sakin arkadaslar..aurelıo felan gel-mezzz
azıcık rahat olun
bilmiyorum ama ben hala inanıyorum.gelirse ekime gelmezse ..
Şimdi arkadaşlar bu transferin büyüsüne kapılarak birçoğumuz doğru olmadığını bildiiğimiz halde sesimizi çıkartmadık öyle değil mi? Robinho gelirse, R10 ve Q7 sürekli fantastik hareketlerle rakibi perişan edecekler, doğrudur. Ancak savunmayı kim yapacak o zaman? (rakip savunma baskısı) Hava toplarını kim alacak? (Bobo oynasa dahi yetersiz kalıyor hepimizin malumu) Bence Beşiktaş'a önce uzun boylu, güçlü, son vuruşları iyi, rakip defansı yoracak bir adam lazım. Bu şekilde Q7 ve diğer gole dönük ortasaha oyuncularımızın performansı da 2 kat artacak göreceksiniz. Ayrıca ne olursa olsun takım içi dengeleri korumalıyız. Açıkçası Q7 ve Guti bu kadar sevgi gördükten sonra, onlardan daha çok ilgi görecek ve açık ara daha çok para alacak bir adam yıldızlarımızın sönmesine neden olabilirdi. Bu riski göze alamayız.
Futbolda artık en krtik bölge ön libero mevki, bunu artık tüm otoriteler kabul ediyor. Aurelio gibi bir adam bize ilaç gibi gelir, kim ne derse desin. Necip'le mükemmel bir ikili olabilirler, Ernst harika bir yedek olur ve önlerinde de Guti Haz. oynar. Bu ortasaha, sksen yıkılmaz.
Bu iki bölgeye yapılacak kaliteli transferlerden sonra bir de sağ bek sorununu bir şekilde çözersek Beşiktaşı durdurabilene para yardımında bulunacağım. :closedeyes: