• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Beşiktaş Kulübü

Q7 ve Guti... insan hala inanmakta güçlük çekiyor. Bu arada 2-2 mi ? :D

medya.php

Müthiş bir kare cidden ya. Baktıkça huzur ve güven doluyor içim. Allah mutluluğumuzu bozmasın inşallah. Amin amin.:turned:

[SDNTV3]http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-snc4/48364/439/134408649934206_56720.mp4[/SDNTV3]

O negüzel bir atmosfer. Ne güzel bir taraftar. Ne güzel bir oyun ya. Harika bir maçtı...

Kısa ve öz böyle bi taraftar yok

Burası Şeref Bey hastane değil

3. formanın çıkmasına 4 gün kaldı. Beyaz forma Quaresma ile, Siyah forma Guti ile, bakalım bu forma hangi oyuncu ile tanıtılacak????

Beyler bu geri sayım olayında transfer kesin mi bilen lütfen söylesin.:) Sadece yeni forma için olmasın?.)

Düzenleme: Alttakini mi diyorsunuz? Umarım, ancak ben olacağına inanmıyorum. İnşallah yanılırım.:)
Altidore sürpriz olmaz ama.

carsi-forum-.jpg

Gsoruisareti.jpg

10 AĞUSTOS, SAAT 10, NUMARA...?
Beşiktaş`ın resmi internet sitesi www.bjk.com.tr`de 6 Ağustos`ta başlayan geri sayım merak uyandırmaya devam ediyor.

Resmi sitede, her ne kadar Beşiktaş`ın yeni sezonda giyeyeceği siyah formanın satışının başlayacağı duyurulsa da taraftarlar yönetimin bir sürpriz hazırlığı içinde olduğunu düşünüyor.

Daha önce satışa sunulan diğer iki forma ile birlikte iki dünya yıldızının Türkiye`ye gelmesi beklentileri arttırıyor. Son olarak resmi siteden 10 Ağustos Salı günü saat 10`da formaların satışa sunulacağının duyurulması kafalarda soru işaretlerini arttırdı.

Siyah beyazlı renklere gönül verenler `10` denkleminin sonunda yeni bir 10 numaranın mı transfer edileceğini konuşmaya başladı. Bu durumda da bir başka soru kafaları meşgul ediyor. Uzun süredir gönderileceği söylenen Beşiktaş`ın 10 numarası Mathias Delgado takımdan ayrılacak mı?

Bu soruların yanıtını almak için Beşiktaş taraftarı iki gün daha beklemek zorunda.

Bir 10 numara gelecek ama kim :D

Gerçekten merak ediyorum neler olacak. Bu arada bizden çok renkli taraftarlar izliyor :D

Kıskanan susuyor dayanamayan çamur atıyor :D

ben sanmıyorum bir forma için geri sayım yapcaklarını sonuçta siyah forma hasret kaldığımız bir forma değil kırmızı olsa neysede kesin biri gelicek salı günü sabırsızlıkla bekliyorum büyük ihtimal robinhooooooooooooooooooooooooooo :D

Bana Carew gibi geliyor bu. Robinho imkansız demek istemiyorum ama çok para alıyor kardeşim. Adam 9 milyon paund alıyor yılda. Oha çüş demek geliyor içten. 3.5 m dolar alan oyuncuların yanında bu adam olsa denge diye bir şey kalmaz. Ha şimdi reknkli arkadaşlar adama bak mazereti bu alamazlarda böyle diyor der. Hemen aklıma q7 transferi geliyor :D neyse bana göre Carew gelecek. Carew geldikten sonra bence problem kalmıyor. Şu nobre ile Zapo gideydi fena olmazdı da neyse..