• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Beşiktaş Kulübü

optikbaskan.jpg

Allahım sana gelıyorummmmmmmmm

ınsan bu kadar yıpratılmaz bıandaaa

q7 guti derken konustugumuz ısımlere bakk

Birde adam gibi top oynayıp takım oyununu sahaya sürdükmü...

Guti'den Üçlü Şov

[SDNTV3]http://www.1903tube.com/files/file/gutiden_uclu_sov_270710.flv[/SDNTV3]

arkadaşlar dikkat ettinizmi yetmez demirören diye bağrırken yıldırım demirören döndü .... açıklayımmı dedi yada ben yanlış okudum ağzını paranoyaklıya yaklaştı:D ... kısmını bilmiyorum:D lig tv de 10:19 da olması lazım dk olarak

arkadaşlar dikkat ettinizmi yetmez demirören diye bağrırken yıldırım demirören döndü .... açıklayımmı dedi yada ben yanlış okudum ağzını paranoyaklıya yaklaştı:D ... kısmını bilmiyorum:D lig tv de 10:19 da olması lazım dk olarak

Aynı şeyler Quaresma'nın imza töreninde de söylenmişti. Serdal Adalı Robinho'yu duysalar neler yaparlar kim bilir... e benzer şeyler söylemiş Y.Demirören'e.

nasıl yani ne açıklayacakmış;? robinho mu robinho mu:D:D

Biri daha alınmış gibi duruyor. Hadi bakalım acaba kim :)

yahu söyleyin kaynak verin link verin nerden duyuyonuz:D

robinho gelicek galiba :D bizde insanız olmaz böyle kalp kaldırmaz bir 3. yü :D

MUTLULUĞUN RESMİ
Beşiktaş antremanında çekilen bu fotoğraf, taraftarlarca çok beğenildi.

Siyah beyazlı ekibin V. Plzen ile oynayacağı rövanş maçı hazırlıkları kapsamında İnönü Stadı`nda yaptığı çalışma sırasında çekilen fotoğrafta, dünyaca ünlü yıldızlar Guti ve Quaresma huzurlu bir dinlence anındalar. Takımın çevirmenlerinden Eray Akyürek`in bakışları arasında yıldız transferler ne konuşuyor bilinmez ama huzuru Dolmabahçe`de buldukları kesin...

İşte Haber1903`ün, taraftarlarca "Mutluluğun resmi" adı verilen bu fotoğrafa yapılan yorumlardan seçtikleri...

- Şu resme günlerce hatta haftalarca bakabilirim.

- Mutluluğun resmi bu mudur? Evet, budur!

- Oturmaya gelmedik beyler...

- Gollerden sonra bütün takım, rakip kalede oturup gülseler böyle ne güzel olur :)

- Üç sene önce o topların üstünde Schildenfeld ile Seriç oturuyordu. Mantalite farkı üstüne kitap yazsan nafile, bir fotoğraf da anlatır.

- Q7 ile Guti bir plan yapmışlar sanki, pis pis sırıtıyorlar :)

- Photoshop çalışması değil, gerçek!

- Kıskananlar çatlasın :))

- Aman nazar değmesin, yüzünüzden tebessüm eksik olmasın

- İşte bu be, bir de yanlarına Robinho gelse :))))

Sizce bu muhteşem ikili ne hakkında konuşuyor?