SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
05Pkd.jpg

:cool:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Takımla koşuya falan başlamıştı en son, bir hata yapıldı da uzadı diyeceğim de nasip işi bu. Nasip değilmiş demek ki bu sene İsmail'i takımda görmek.

Allah acil şifalar versin ne diyelim.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Nasip değil cahillik.
Geçen sene Ersan'a aynını yaptılar bu sene İsmail'e.
Sakat oyuncuyu oynatıp, tekrar sakatlanmasına olanak tanıyorlar.

Git 2 tane kulüp gez. İngiltere adamların ayakları kopuyor maçta, nasıl tedavi uyguluyorlar bir incele, bişeyler yap.

Ama yok bizde dispanser doktoru gibi kulüp doktorluğu yapılıyor!
Yazık günah. Mecburen 1 oyuncu daha alacağız şimdi (Tanju ya ne oldu gerçi? Orasıda meçhul).

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;6PgYajH5C0A]http://www.youtube.com/watch?v=6PgYajH5C0A[/video]

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Beşiktaş 83 - 72 Brose Basket

Beşiktaş 7. hafta itibari ile son 16'yı garantiledi
halay.gif

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Maç fazlasıyla lider olduk. Akhisar maçında ikinci golden on dakika sonra kapattım televizyonu. Çok saldı bizimkiler bir anda. Samet hocanın takımla konuşması lazım.

Edit: Televizyonu kapattım dediysem, radyoyu açtım. Bizimkilerin sahada zombi gibi gezmesine dayanamadım. Dinleyip, hayal etmek daha güzel :D
http://www.kartalbakisi.tv/

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Beşiktaşım benim, biricik sevgilim

[video=youtube;vwEVQ4oayGQ]http://www.youtube.com/watch?v=vwEVQ4oayGQ[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Takımdaki arkadaşlık çok iyi, maşallah.:cool:

20121201.212801_ORDU5%20(3)_1969738_1J819.jpg

20121201.212752_ORDU2%20(2)_1969736_PJ432.jpg

20121201.212749_ORDU1%20(3)_1969735_PUDPV.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
muhendis_oktay.jpg

Mühendis Oktay evine gitmek için Belediye Otobüsünü bekliyordu.

Sırf boynunda Beşiktaş atkısı var diye 40 kadar Galatasaraylı taraftar tarafından öldüresiye dövüldü.

14 Aralık 1991..... Seni unutmadık BÜYÜK BEŞİKTAŞLI, mekanın cennet olsun

Haber Kaynağı: HABER1903

oktay.jpg

oktay%252Bseba+1998.jpg

oktay1.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Kulübü'yle yollarını ayıran Ricardo Quaresma, HABER1903'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Quaresma'nın olay yaratacak açıklamaları;

-"BEN KALMAK İSTEDİM AMA YÖNETİM KONTRATIMI FESHETMEK İSTEDİ"-

Siyah Beyazlı kulüpte kalmak için ücretinde indirim yaptığını söyleyen Quaresma, "Beşiktaş Kulübü'yle ben görüşmek istedim, onların talebi değildi ve 3.750.000 Euro'dan 3 milyon Euro'ya ben indirim talebinde bulundum. Onların yaklaşımı ise, 'Kontratını feshetmek için ne kadar talep edersin?' şeklinde oldu. Zaten o andan sonra beni Beşiktaş'ta istemediklerini anladım" dedi.

-"MAALESEF FUTBOLDA BÖYLE ŞEYLER OLUYOR"-

Beşiktaş'tan ayrılırken kırgın olduğu birileri olup olmadığıyla ilgili sorumuza cevap veren Quaresma, "Futbolda böyle şeyler oluyor. Kalmak isterdim ama 6 ay futboldan uzak kalınca kendi adıma bir şeyler yapmak istedim" dedi.

-"BENİM NEDEN İNÖNÜ STADI'NA GELMEMİ İSTEMEDİLER BİLMİYORUM"-

Bu sezon İnönü Stadı'ndaki maçlara gelmek istediğini fakat yönetimin izin vermediğini söyleyen Quaresma, "Yönetim menajerimi aramış ve maçlara gelmememi söylemiş. Ben nasıl sorun çıkarıyorum ki maçlara girmem istenmedi anlamadım. Ben yine de sorunlu gözükmemek ve kötü bir laf çıkmasın diye maçlara gitmedim ama Beşiktaş'ın bütün maçlarını evden takip ettim. Çok gitmek istesem de dediğim gibi yanlış anlaşılmak ve takıma zarar vermek istemediğim için gitmedim" dedi.

-"ŞU AŞAMADA HANGİ KULÜPTE FORMA GİYERİM KARARINI VERMEDİM"-

Beşiktaş'a bir gün tekrar geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili sorumuza da cevap veren Quaresma, "Şu an hiçbir şey bilmiyorum. Portekiz'e gidiyorum ve orada hayatımla ilgili, futbol yaşantımla ilgili önemli kararlar alacağım. Şu aşamada hangi takımda oynayacağımı bilmiyorum. Beşiktaş'ın kalbimde özel bir yeri olacak" dedi.

-"NENE İLE İLGİLİ KONUŞMAM DOĞRU OLMAZ"-

Siyah Beyazlıların transfer gündemindeki Nene ile ilgili yorum yapmak istemeyen Quaresma, "Nene ile ilgili yorum yapmam doğru olmaz. O yüzden bu konuda konuşmak istemiyorum" dedi.

-"BENİMLE İLGİLİ İFTİRALARI ORTAYA ATANLARLA MAHKEMEDE GÖRÜŞECEĞİM"-

Kendisiyle ilgili kulüpte bulunduğu süreçte uygunsuz hareketlerde bulunduğuyla ilgili ortaya atılan iddiaları değerlendiren Quaresma, "O konularda mahkemede ilgili kişilerle konuşacağım. Bunlarla ilgili mahkemede konuşacağız. O iddiaları atanlar kanıtını da ortaya çıkarmaları gerekmekteydi. Kanıtlayamayacakları iddialarda bulundular. Onlarla mahkemede yüzleşeceğiz" dedi.

-"EN ÇOK TARAFTARI ÖZLEYECEĞİM"-

Taraftarların kalbinde yeri olduğunu söyleyen Quaresma, "En çok taraftarı özleyeceğim" diyerek sözlerini noktaladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm BEŞİKTAŞ lı kardeşlerim bu gün twitter da görmüş olduğum, Lefter hakkında yorum icin tesekkur etmeye geldim..

Tesekkür ederim

(ilk defa bir taraftar grubuna yaziyorum ve ilk defa bir taraftar grubunun sayfasına giriyorum)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
h5wvr.jpg

Beşiktaşımızın bu sezon ilk yarıda attığı tüm goller. Hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

[video=youtube;XpgIw47dx10]https://www.youtube.com/watch?v=XpgIw47dx10&feature=youtube_gdata_player[/video]

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Abi bu kadar ezik bir söylem olamaz. Trabzon çantada keklik mi arkadaş, neyine güvenip de Beşiktaş'ımı diline doluyorsun. Çarpılırsın böyle :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Şu fotoğraflara baktıkça ve fotoğraftakilerin banka hesaplarında trilyonlar olduğunu düşündükçe bazen çıldırıyorum... Çok para alıyorlar çoooooook....

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tanju Mersin'e kiralanmış.