SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ntvspor'un sevilen programcısı Güntekin Onay, Beşiktaş'ın gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

- AMRABAT'IN 9 MİLYON EURO ETTİĞİ YERDE QUARESMA 40 MİLYON EURO EDER -
Galatasaraylı futbolcu Amrabat'ın 9 milyon Euro ettiği yerde Quaresma'nın 40 milyon Euro ettiğini savunan Onay; " Geçen gün programda da söyledim. Şu oyun planında sol kanatta Mehmet Akyüz yada Mustafa Pektemek oynayacağına Quaresma oynasın. Galatasaraylı Amrabat'ın 9 milyon Euro ettiği yerde Quaresma 40 milyon Euro eder. Amrabat, Quaresma'dan daha mı hızlı, daha mı yetenekli, daha mı fazla gol atıyor? Ben Quaresma hayranı değilim. Quaresma'nın dünyanın en yetenekli bir kaç futbolcudan biri olduğunu kabul ediyorum. Fakat iş yapmıyor. Senin mahallende bir tane vasat bir marangoz vardır ama her gün bir şeyler üretir. Dünyanın en iyi marangozu vardır ama hiç bir şey yapmıyordur. Neticede hangisi tercih edilir? " dedi.

- QUARESMA NE YAPMIŞ, SUÇ MU İŞLEMİŞ? -
Kadro dışı kalan Quaresma hakkında da yorum yapan Onay; " Bir de son günlerde Quaresma affedilsin, affedilmek üzere gibi söylemler var. Quaresma ne yapmış suç mu işlemiş? Quaresma'nın maaşı yüksek diye kadroya alınmadı. Quaresma maaşını kendisi mi belirledi? Bu da saçma bir düşünce. Adam belli bir ücret karşılığında kulüp ile sözleşme yapmış. Bu sözleşmeden dolayı adam kenara atılıyor ve oynatılmıyor. Bence Quaresma kesinlikle bir takım oyuncusu değil. Genel anlamda takıma faydadan çok zarar getirdiğini düşünüyorum. O başka bir konu. "

- QUARESMA'NIN UYMADIĞI OYUN SİSTEMİ HANGİSİ? -
Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın "Quaresma oyun sistemime uymuyor" açıklamalarınada tepki gösteren Onay; " Samet Aybaba'ya oyun sistemime uymuyor diye açıklama yaptırdılar. Hangi oyun sistemimiymiş? Biz uymayan bir oyun sistemi göremedik. Mehmet Akyüz'ün uyduğu Quaresma'nın uymadığı oyun sistemi hangisiymiş? Bunu merak ediyorum. Bu da enteresan bir durum. Çok Quaresma'cı olmamak ile birlikte Quaresma gibi değerli bir oyuncudan faydalanmanın yollarını arayacaksın. Bunun başka bir çaresi yok" dedi.

- GALATASARAY KARŞISINA MEVCUT EN GÜÇLÜ KADRO ÇIKMALI -
Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın Galatasaray karşısında mevcut en güçlü kadrosunu sahaya sürmesi gerektiğini savunan Onay; " Samet Aybaba, Galatasaray karşısında maceraya girmeden mevcut kadrosundaki en güçlü kadroyu sahaya sürmelidir. Genç oyuncular tabii ki oynayacaktır. Güzelde bir proje. Fakat Galatasaray karşılaşmasında Escude ve Sivok'un da içinde olduğu en güçlü kadroyu sahaya sürmelidir. " dedi.

- G.RANGERS'I 48.000 KİŞİ İZLEDİ -
Son olarak Beşiktaşlı taraftarlara seslenen Onay; " Birde Beşiktaş taraftarına buradan seslenmek istiyorum. Bilindiği gibi G.Rangers, 4.lige düşürüldü. Beşiktaş'ın yaşadığının 100 misli daha kötü durumdalar. Beşiktaş Avrupa kupalarında oynayamıyor ama Spor Toto Süper Lig'de oynayabiliyor. Eski kadronun iskeleti duruyor. Geçen hafta G.Rangers'in içerideki maçını 49.000 kişi izledi. Taraftar dediğin böyle olur. Beşiktaş taraftarlarıda takımını desteklemelidir." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
[video=youtube;DWBk55fpwl8]http://www.youtube.com/watch?v=DWBk55fpwl8[/video]

Bu adam oynatılmaz mı arkadaş?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Çok büyük yanlış yapıyor yönetim böyle bir adamı takıma kazandırmaları gerekiyor

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Almeida'yı satarsak hem yıllık vereceğimiz 2,5 milyon euro'dan kurtuluruz; hem de bonservis parası elde etmiş oluruz. Quaresma'nın takımda kalması için iyi bir neden.

Ama bu yönetim böyle düşünür mü hiç zannetmiyorum.

Ayrıca sen kal biz gidelim Fernandes dedik... Şu olanlara bak. Bunda da tek sebebin yönetim olduğunu düşünüyorum.

Quaresma'ya yapılan muameleyi görünce "Bugün ona yarın bize" diye düşünüyordur bütün yabancılar.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
1200X900_1694310286.jpg

Beşiktaş:6 Silivrispor:0

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Emre Metin, Ersan Gülüm, Fernandes, Hilbert, Emre Özkan, Hasan Türk, Mehmet Akgün, Olcay Şahan, Escude, Holosko ve Batuhan on biriyle çıktı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ekibimiz ilk golünü 6. dakikada Batuhan Karadeniz’le buldu. Hilbert’in pasını iyi değerlendiren genç oyuncu, rakiplerinden sıyrılarak sert vurdu ve skor 1-0 oldu. Baskılı oynayan ve sağ kanattan yaptığı bindirmelerle dikkat çeken takımımız, 18. dakikada bir kez daha gole yaklaştı ancak Olcay’ın vuruşu az farkla dışarı gitti. 37. dakikada Holosko’nun sert şutu filelere gitti ve ekibimiz durumu 2-0 yaptı. İlk yarıda rakibinin oyun kurmasına izin vermeyen siyah-beyazlılarımız, Batuhan’ın pasına hareketlenen Holosko’nun plase vuruşuyla soyunma odasına 3-0 önde gitti.

İkinci yarıda da etkili bir performans sergileyen takımımız, 62. dakikada Necip Uysal’ın pasına sert vuran Mehmet Akyüz’le farkı dörde çıkarttı (4-0). Oyunu rakip yarı alanda oynayan siyah-beyazlılarımız, M. Pektemek’in 83. ve 88. dakikalarda attığı gollerle maçtan 6-0 üstünlükle ayrılan taraf oldu.
www.bjk.com.tr

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim Silivri 6-0 yenilmiş ha.Benim oğlum Silivrisporda oynuyor,Sakatlığı var, oynamadığı için Silivri dağıldı :)) Daha 2 hafta tedavisi var.

Mana ile daha önce hazırladığım bir videoyuda ekleyeyim bari.Forumdaki karakartallar için.Bu seneden pek umudumuz olmasada.

[video=youtube;sFUy5lPs8IM]http://www.youtube.com/watch?v=sFUy5lPs8IM[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ta yılan hikayesine dönen Quaresma konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Portekizli yıldıza Spartak Moskova'dan transfer teklifi gelirken, Quaresma bu teklife sıcak bakmadığını söyledi. (Lig TV)

İstanbul'a gelmişler görüşmek için.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
derbi_maca_ozel_forma_kampanyasi_1345842969.jpg

Kartal Yuvaları, Pazar günü oynanacak Galatasaray maçı için özel bir kampanya düzenleyecek.

Sadece 1 günlük ve İnönü Stadı Kartal Yuvaları'nda uygulanacak kampanyada 2011-2012 sezonu çubuklu A takım formaları 34.90 TL'den, replika çubuklu formalar ise 29.90 TL'den satışa çıkacak.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
mesuturgancilarkk.jpg

Genel Sekreterimiz Mesut Urgancılar, BJK TV'de katıldığı Söz Yönetim'de programında önemli açıklamalar yaptı.

BJK İletişim Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürü Tuğrul Yenidoğan'ın moderatörlüğündeki Söz Yönetimde programına konuk olan Genel Sekreterimiz Mesut Urgancılar, hem basında çıkan çeşitli iddialara hem de mail yoluyla taraftarlarımızdan gelen sorulara yanıt verdi:

İSTİFA İDDİALARI
Türkiye’de okuyandan çok yazar olduğu için herkes kendi kendine konuşup konuştuğunu yazıyor. Öncelikle teşekkür ederim program için. Her şeyi tüm açıklığı ile konuşmaya hazırız.

TAKIMIN DURUMU
Antrenmanı izleyince nasıl oynayacağımızı bilecek kadar futbolun içinde değilim. Stad için şunu söyleyebilirim, çok kısa zamanda çok iyi bir hale gelmiş. Çalışanlara organize edenlere tek tek teşekkür ederim. Başta Berkan Gocay’a teşekkür ederim. Futbolcular birbirleri ile şakalaşmaları heyecan vericiydi. Yavaş yavaşda olsa takım olma yolunda ilerliyoruz. Umarım Pazar günüde aynı şekilde gülüyor oluruz.

Devamı için tıklayın

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi NTV,de, alt yazıda,Beşiktaş,ın hollandalı futbolcu royston drenthe ile 4 yıllık sözleşme yaptığı yazıyor.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
"Çok özledim futbolu, İnönü'yü, Çarşı'yı, formamı... Her şeyi çok özledim. Formamı geri istiyorum. Beşiktaş'a yeniden faydalı olmak istiyorum"

"Ne olacak bilmiyorum, ama ne olmayacağını biliyorum. Kesinlikle ayrılmayacağım. Daha 1 yıllık sözleşmem var. Buradayım, burada kalacağım"

"İnanın bana, takımımdan ayrı kalmak beni çıldırtıyor. Attığım gollerden sonra tribünlerin coşkusu gözümün önünden gitmiyor. Aşık olduğum formamı geri istiyorum."
formami_geri_istiyorum_1345983692.jpg

Şu anki hislerin neler? Diyerek söze girmek istiyoruz... Fakat duruşundan, bakışından, Portekizce bilmesek dahi (!) konuşmasından anlıyoruz ki; bu ayrılık çok yıpratmış Quaresma'yı... Yakın arkadaşının tercümanlığında konuşuyoruz, soruyoruz, anlatıyor ve hatta çoğu kez, bizim sorduklarımıza değil, içinde biriktirdiği Beşiktaş aşkına dem vuruyor. Kariyer defterinde Barcelona, Chelsea, İnter ve hatta Porto gibi devlerin yazılı olduğu bu adam, belki de en büyük aidiyet duygusunu Beşiktaş'ta yaşıyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar 'Nerdesin olm sen' demekte yüzde 100 haklı... Çünkü kimlik kağıdında 'Portekiz' yazan Ricardo Quaresma, çoktan Beşiktaşlı olmuş. Büyük umutlarla gelmişti Kara Kartal'a, büyük zaferler yaşattı. Şimdi takımdan ayrı, ama bir yere gitmeye niyeti yok. Çünkü dedik ya, o çoktan olmuş Beşiktaşlı. Sözü daha fazla uzatmayalım; sahneyi, Beşiktaş tribünlerinin buluşmak için gün saydığı Ricardo Quaresma'ya bırakalım. İşte Dünyaca ünlü Portekizli star...

'Futbolu çok özledim'
Şu anki hislerim çok da karmakarışık değil aslında... Çok net duygularım var yani; Tek kelimeyle özetlemem gerekirse açım... Beşiktaş'a, Beşiktaş taraftarına futbola açım. Çok özledim futbolu, İnönü'yü, Çarşı'yı, formamı... Her şeyi çok özledim. Formamı geri
istiyorum. Beşiktaş'a yeniden faydalı olmak istiyorum. Yeniden goller atmak, tribünleri coşturmak istiyorum.

'Taraftarlara aşığım'
İçinde bulunduğum durum nedeniyle böyle konuştuğumu zannetmeyin. Çünkü asla böyle biri olmadım. Fakat şunu herkes bilsin ki, Beşiktaş taraftarına aşığım. Geldiğim günden beri bana büyük ilgi gösterdiler, aralarına aldılar beni, kendilerinden biri saydılar ve bana 'önemli' olduğumu hissettirdiler. İşte bu nedenle onlar da benim için çok önemli, tıpkı benim onlar için olduğum kadar...

'Hiçbir yere gitmiyorum'
Nereye gitsem, kiminle konuşsam 'N'olacak' diyor. Ne olacağını inan ki ben de bilmiyorum; fakat ne olmayacağını kesinlikle söyleyebilirim. Daha 1 yıllık kontratım var, yani yasal açıdan da Beşiktaş'ta birlikteliğim sürüyor. Bu süreç boyunca hiç bir yere gitmeyeceğim. Dediğim gibi, ne olacağı belirsiz, ama ne olmayacağı işte bu kadar basit, buradayım, burada kalacağım.

'Formamı geri istiyorum'
Benim Beşiktaş için neler verdiğim ortada... Geldiğim günden bu yana yaptıklarım alt alta yazıldığında her şey ortaya çıkar. Futbol elbette dünü değil, geleceği düşünmeyi gerektirir.. Ve ben de bu yüzden geleceğe dönük duygularımdan bahsetmek istiyorum. Neler verdiğim, neler verebileceğim hakkında mutlaka bir fikir yaratır, öyle değil mi! İşte bu yüzden formamı geri istiyorum.

'Ayrı kalmak çıldırtıyor'
İnanın bana, takımımdan ayrı kalmak beni çıldırtıyor. Daha önce yaşadığım başarılar aklıma geliyor, attığım goller aklıma geliyor. Attığım gollerden sonra tribündeki taraftarların coşkusu gözümün önünden hiç gitmiyor. Sürekli aynı şeyleri konuştuğumu düşünmeyin lütfen, fakat gerçekten de içimden gelen bunlar işte... Aşık olduğum formamı geri istiyorum.

'Hocama mesajım var'
Yeni teknik direktörü gerçekten de hiç tanımıyorum. Bu nedenle de kendisi hakkında bir yorum yapmam mümkün değil. Bu, en azından bana yakışmaz. Çünkü hayatım boyunca karşımdaki hiç kimseye ön yargılı olmadım. Bu nedenle onun hakkında konuşmayacağım, fakat bu röportaj sayesinde ona da bir mesajım olacak: Ben formamı geri istiyorum.

'Bir şans daha istiyorum'
Formayı giydiğimde, takımıma neler katabileceğimi herkes gördü. Quaresma'nın nasıl bir futbolcuolduğunu da herkes biliyor. Tribünde oturmak bana göre değil ve bu durum beni hiç mutlu etmiyor. Yeni bir başlangıç yapmaya ihtiyacım var. Fakat başka bir ülkede, başka bir şehirde, başka bir kulüpte değil. Yine Türkiye'de yine İstanbul'a ve kesinlikle yine Beşiktaş'ta... Bir şans daha istiyorum.

'Derbide tribündeyim'
Galatasaray'a karşı oynamayı çok isterdim. Maalesef şartlar buna izin vermedi. Bugün arkadaşlarım elimden geleni yapacak, Beşiktaş'a yakışan mücadeleyi gösterecektir. Hepsine başarılar diliyorum. Biliyorum ki sadece dilemek yetmez, bu nedenle bugün mutlaka İnönü'de olacağım ve tribünden, Beşiktaş ailesinin bir ferdi olarak takımıma destek vereceğim.

Haber Kaynağı

patriot34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamın açıklamaları var,bana kimse indirim talebi ile gelmedi diye.Bu yapılanlara hiç anlam veremiyorum.Nasıl bir zihniyet bu ya!! Bu sözleşmeyi,bu futbolcularla yapanların adı geçmiyor,tek suçlu gibi önümüze atıyorlar,yiyen yesin,bizim karnımız tok.Herkesi kendileri gibi,aptal gerizekalı zannediyorlar.

ilkercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beşiktaş için hakeme kurban edilen bir maç oldu. Adil olmayan bir skordu. Maçın özet anlatımı ve penaltı pozisyonu: KAYNAK

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Portekizli oyuncuların menajeri Ahmet Bulut, yıldız oyuncuların geleceği hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Bulut, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Almeida, hiçbir kulüp ile anlaşmadı. Kiralık gönderilme durumu ve Dos Santos ile takas edilmesi de söz konusu değil. Tamamen asılsız haberler. Almeida, şu anda Beşiktaş ile yoluna devam edecek. Quaresma, zaten takımda kaldı. Tek başına antrenmanlarına devam edecek. Fernandes de Beşiktaş'ta kalacak." dedi.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Necip'e de zam yapılmış:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz, futbolcusu Necip Uysal ile 31.05.2015 sezon sonuna kadar devam eden sözleşmesinin şartlarını aşağıdaki şekilde yeniden düzenlemiştir.

Futbolcunun kendisine;

2012-2013 sezonu 800.000 TL'sı garanti ücret,
2013-2014 sezonu 850.000 TL'sı garanti ücret,
2014-2015 sezonu 900.000 TL'sı garanti ücret ödenecektir.

Garanti ücret haricinde futbolcuya 15.000 TL'sı maçbaşına ücret ödenecektir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=233821

Eski sözleşme:

2011-2012 sezonu için 400.000 lira, 2012-2013 sezonu için 450.000 lira, 2013-2014 sezonu için 500.000 lira ve 2014-2015 sezonu için de 550.000 lira garanti ücret

15.000 lira maç başına ücret

Transferde Son Durum

Beşiktaş Kulübü'nde Mustafa Pektemek'in sakatlığının ardından forvet arayışları hızlandı.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Transfer listesinin başında bulunan Lazovic ve Chamakh ile görüşmeler devam ediyor.

Lazovic'i kiralamak isteyen Beşiktaş Kulübü Lazovic'in kulübü Zenit Saint Petersburg ile anlaşamıyor. Beşiktaş Kulübü, Lazovic'i kiralamak isterken oyuncunun kulübü Zenit bonservis bedeli ile golcü futbolcuyu Beşiktaş'a vermek istiyor. İki kulüp yetkilileri arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Bir diğer forvet adayı olan Faslı oyuncu Chamakh. Faslı yıldızın kulübü olan Arsenal ile anlaşan Beşiktaş Kulübü oyuncunun İspanya'da oynama isteğine takıldı. Chamakh'ın İspanya'da forma giymek istemesine ragmen Beşiktaşlı yöneticilerin yıldız futbolcuyu ikna etmeye çalıştıkları gelen haberler arasında.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu yönetimin ne yapmaya çalıştığını bi türlü anlamıyorum yabancılardan feda edip indirim yapmayanı kovuyolar sonra gelip bazı oyunculara zam yapıyolar olacak iş değil..

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
bu yönetimin ne yapmaya çalıştığını bi türlü anlamıyorum yabancılardan feda edip indirim yapmayanı kovuyolar sonra gelip bazı oyunculara zam yapıyolar olacak iş değil..

Takımdaki oyuncular arasında maddi dengeyi kurarak huzur sağlamaya çalışıyorlar. Zaten Q7'yi gönderme sebepleri de tamamen bundan kaynaklanıyor.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Takımdaki oyuncular arasında maddi dengeyi kurarak huzur sağlamaya çalışıyorlar. Zaten Q7'yi gönderme sebepleri de tamamen bundan kaynaklanıyor.
iyi güzelde %100 zam yapılır mı sürekli çıkıp konuşuyolar küçülmeye gidiyoruz beşiktaşın borcu çok fazla diye söyleniyolar FEDA kampanyasının dışında bence hiç olumlu bişey yapamadı bu yönetim

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Futbol Takımımız’la sezon başı yemeğinde bir araya geldi.

BJK TV’ye konuşan İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, futbolcularımızın ellerinden haksız şekilde alınan iki puana rağmen motivasyonlarından hiçbir şey kaybetmediklerini belirtti ve şunları söyledi:

“Galatasaray maçındaki galibiyetimiz haksız bir şekilde elimizden alındı ve bir puanla yetinmek zorunda kaldık. Buna rağmen oyuncularımızın motivasyonlarını üst düzeyde görmek bizleri mutlu etti. Kendilerine gösterdikleri performans nedeniyle, teşekkür ediyorum ve etkili oyunlarını artarak sürdürmelerini temenni ediyorum. Beşiktaş, maneviyatı güçlü bir camiadır. Birlik ve beraberliğe büyük önem veriyoruz. Bu nedenle böyle bir organizasyon düzenledik. Başkanımızın önderliğinde Yönetim Kurulu Üyelerimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımız el ele vererek başarıya ulaşacağız. Taraftarlarımız bu takıma güvensin. İyi yolda ilerliyoruz.”

BEŞİKTAŞ JK

1200X900_1690315274.jpg

1200X900_320046834.jpg

1200X900_1650854173.jpg

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
ayagim_cime_takildi_semihin_temasi_yoktu_1346342385.jpg

Beşiktaş-Galatasaray karşılaşmasında sakatlanan Beşiktaş'ın genç futbolcusu Mustafa Pektemek, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Pektemek yaptığı açıklamada;

- SEMİH'İN TEMASI YOKTU -

Galatasaray'ın genç futbolcusu Semih'in kendisine her hangi bir teması olmadığını vurgulayan Pektemek; " Sakatlandığım andan itibaren bir çok insan ziyaretime geldi. Gerçekten bana büyük destek verdiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Onların desteği ile moralim yükseliyor. Top ayağıma gelirken Semih'in geldiğini gördüm ve vücudumu koymak istedim. Semih'te kayarak müdahale etti. Ayağım çime takıldı ve sakatlandım. Semih'in kesinlikle teması olmadı. O anda daha önce başıma geldiği için koptuğunu anlamıştım. Acı olmuyor ama sesi duyuyordun. Doktor geldiğinde çapraz bağlarımın koptuğunu söylemiştim." dedi.

- DAHA ÖNCE DE AYNI SAKATLIĞI YAŞADIM -

Daha önce bu sakatlığı yaşadığını dile getiren Pektemek; " Ben 2 sene önce yaşadığım sakatlığı atlattığımı düşünmüştüm. Ama bu belli olmuyor. Doktorlarım 4-6 ay arası diyor. Daha önceki sakatlığımdan bildiğim için 6 ay süreceğini düşünüyorum. Çok acele edip tekrar sakatlanmak istemiyorum. Daha sonra tekrar eski performansımı yakalamak için elimden geleni yapacağım. " dedi.

- GALATASARAY MAÇI KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI -

Galatasaray maçınıda değerlendiren Pektemek; " Öncelikle kazanabileceğimiz bir maçtı. Son dakika yediğimiz penaltı golü moralleri bozdu. İyi oynadık ve iyi mücadele ettik. İkinci yarı televizyondan izledim ve daha iyi oynadığımızı hissettim. İnşallah bu hafta kazanarak 3 puanımızı alırız." dedi.

- ALTERNATİF OYUNCULAR OLMALI -

Forvet hattında alternatif oyuncuların olması gerektiğini dile getiren golcü futbolcu; " Şuanda baktığımızda Batuhan ve Mehmet Akyüz var. Biz büyük bir takımız. Takım içerisinde alternatif ne kadar çok olursa diğer oyuncular içinde daha iyi. Bu rekabet bize yarıyor. " dedi.

- TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM -

Son olarak Beşiktaş taraftarına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Pektemek; " Taraftarlarımız derbi karşılaşmasında bizi çok iyi desteklediler. Sakatlığımın ardından da burada desteklediler. Herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bir an önce formama kavuşurum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber 1903

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Quaresma 1,8 milyon euro karşılığında bonservisini istemiş. Bugün Avrupa'da transferin son günü.

İnşallah salakça bir hamle yapmaz yönetim.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fernandes Portekiz milli takımına çağrılmış. Almeida yok.

Allah sakatlıktan korur inşallah. (AMİN)

Fernandes'le olan problem de çözülmüş; maaşımı zamanında verin de gerisi önemli değil demiş. (Kaynak: Murat Özen)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
İnanın bana Q7 bu takımda olsa daha iyi olur. Biraz gaz verilse, Q7 ve Fernandes bu zor zamandan sizi kurtarabilir. Bence.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Karabük maçından.

Allah bozmasın.
Amin.

ckgbf.jpg

adamın dibisin . flash tv'yi satın al sabah akşam halay çekelim fernandes )

Menemende Domates, Mc Donalds'ta Patates, Arabada Mercedes, Orta Sahada Tek Adres Manuel Fernandes)

Arkadaşlar Fernandes adamın konsantre ham maddesidir. Bir litre fernandes'ten On litre ADAM çıkar. BLADE..

Biz Hapşuralım sen çok yaşa FERNANDES

Sen padişah ol ben başındaki fes, müziği kıs çok geliyor ses evetin ingilizcesi yes Esselamun Aleyküm Manuel Fernandes

Sen kalem ol ben de kağıt , yaz beni yarim yarim fernandes

Havaya rastgale ateş aç, biz balkonlara çıkalım manuel fernandes

sen müdür ol biz liseli olalım fernandes

gol at, tekme at, yumruk, göbek at, hava at, yalan at ama sakin sakin kendini cezasahasinda yere atma fernandes

sen sevdiğin kızı söyle ben kaçırır hapis yatarım fernandes)

Fıkrasına gülünmeyen Ziya Şengül ol, sabahlara kadar kahkaha atalım Fernandes ))

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Zarate adı geçiyor. Kiralık olarak transfer edilmesi söz konusuymuş. (Bedelsiz)

Haber1903 reddetti dese de bir şeyler olacak gibi. Bakalım.

Q7 meselesi de bir çözülseydi.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Zarate, Beşiktaş'ta mı?

zarate_besiktasta_mi_1346626717.jpg

Beşiktaş'ta forvet arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Beşiktaş Kulübü yöneticileri yeni bir golcü oyuncuyu takıma kazandırmak için seferber oldu.

Son olarak ise Mauro Matías Zárate'nin Beşiktaş'ın gündemine geldiği öğrenildi.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; " Beşiktaşlı yöneticilerin Mauro Matías Zárate'ye teklifte bulunduğu ancak golcü futbolcunun Beşiktaş'ın bu teklifini reddettiği öğrenildi."