SDN Bağımlılık Yapar mı?

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Forumda ki üyelere dikkat ediyorum da 15.000 mesaj 50.000 mesaj üye tarihleri 2007'ler felan yani kısacası adamlar yıllarını vermişler. :) Bende böle olurmuyum yarın forumdan vazgeçemeyip işi gücü, evde hanımı, çoluğu çocuğu ihmal etmeyelim. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
SDN'ye girebilirsin ancak çıkamazsın.

sniper_kedi.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Bağımlısı oldun haberin yok :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Üye olalı 1 ay olmuş ilk 1 hafta hiç girmedim son 3 haftadır forumdayım 666 mesaj yazmışım dün mesaj yazamadım foruma tarayıcıdan dolayı valla sinirlendim yazamıyorum die bağımlı oldum harbi .) sende bağımlı ol abi iyidir bağımlılık candır :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
:D güzel bişeye temas etmissin Teknolojiyi seviyorsan günde 2 saat ayırmak mantıklı azı karar çogu zarar

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
ne alakası var arkadaşım 2006 dan beri takılıyorum hala bağımlı olmadım (:

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Üye olalı 1 ay olmuş ilk 1 hafta hiç girmedim son 3 haftadır forumdayım 666 mesaj yazmışım dün mesaj yazamadım foruma tarayıcıdan dolayı valla sinirlendim yazamıyorum die bağımlı oldum harbi .) sende bağımlı ol abi iyidir bağımlılık candır :)

Tamda sayısına gelmişsin 666 :D

[MENTION=335161]efehakan[/MENTION] öncellikle o kedi kör çıkış serbest :D Sonrasında kesinlikle bagımlılık yapabilir eşine durumu açıkla niye bu kadar çok pc başındasın başka kadınlarlamı görüşüyosun suçlamasıyla karşı karşıya kalabilirsin D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Şöyle kabaca bir hesap yaptımda, seneye bu zamanlar anca 3000 mesajın olacak. Biraz daha gayret göstermen lazım. Olmuyor bak böyle :D :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tamda sayısına gelmişsin 666 :D

@efehakan öncellikle o kedi kör çıkış serbest :D Sonrasında kesinlikle bagımlılık yapabilir eşine durumu açıkla niye bu kadar çok pc başındasın başka kadınlarlamı görüşüyosun suçlamasıyla karşı karşıya kalabilirsin D

Valla 1000. mesajda sana yazcam usta :) 1 sdn 2 face o durum gari :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bağımlılık yaptığına şüphe yok :)

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bağımlısı oldun haberin yok :D

Yorum budur :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ne alakası var arkadaşım 2006 dan beri takılıyorum hala bağımlı olmadım (:

ama istisnalar kaideyi bozmaz diye bi söz var :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şöyle kabaca bir hesap yaptımda, seneye bu zamanlar anca 3000 mesajın olacak. Biraz daha gayret göstermen lazım. Olmuyor bak böyle :D :D

tamam öğretmenim :D

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Mesut kardeşim sen herkesi geçicen gibime geliyo her konuda bir yorumun var sabah özellikle dikkat ettim 2-3 senede dünyada ne varsa hepsinden bilgi sahibi olacak, okuman hızlanacak, klavyen uçacak vs vs :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ben durumu şöyle özetleyeyim :D :D

komikkarikaturler52.jpg

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mesut kardeşim sen herkesi geçicen gibime geliyo her konuda bir yorumun var sabah özellikle dikkat ettim 2-3 senede dünyada ne varsa hepsinden bilgi sahibi olacak, okuman hızlanacak, klavyen uçacak vs vs :D

Abi valla önceden haber sitesine giriyordum simdi direk sdn hatta evde faceden önce açıyorum mesaj konusunda valla bu gidişle baya bi giderim günlük mesaj ortalamam 20.10 felan herşey sdn için :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
SDN nin ortamı diğer forumlardan farklıdır, yeri geldiğinde çok ciddi konuları tartışabildiğiniz, yeri geldiğinde makara yaptığınız, güne başlarken gelişmeleri takip etmek için mutlaka uğradığınız ender mekánlardan biridir. Kurulan dostluklar ise işin farklı bir boyutu... Hani evinize gittiğiniz zaman atarsınız kendinizi tv nizin önündeki koltuğa, kafanız şöyle bir rahatlar ya o hesap. Ne bileyim, buraya geldiğimde kendimi evimde gibi hissediyorum. Nitekim sadece SDN de yorum yazıyor olmam da bunun yansıması olsa gerek. Diğer forumlarda ortam ya çok cıvıyor, ya herkes kendi havasında oluyor dengeyi tutturamıyorlar.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
forum.shiftdelete.net ten 1 tane haber okudugumu sanmıyorum SDN HABERLERİ bölümünden metroda shiftdelete.net uygulamasını indirdim çok sade oldugu için okuması çok kolay oluyor normalde okumasını seven birisi değilim o alıştırdı beni ilk önce metroya girip okuyorum sonra yorum yapıyorum normal sitesinden , metro uygulaması çok güzel

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Abi valla önceden haber sitesine giriyordum simdi direk sdn hatta evde faceden önce açıyorum mesaj konusunda valla bu gidişle baya bi giderim günlük mesaj ortalamam 20.10 felan herşey sdn için :)

Ben sadece spor haberlerine bakıyorum iş gündeme gelince önemli bişe olursa zaten sdn de paylaşırlar diyorum :D

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben Şöyle Anlatayım Haftada En Az 3 Gün Girerim Bu Forumda Takılırım.Yani Bağımlılık mı Ona Karar Veremedim :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Günün 24 Saati giriyorum ama alışkanlık filan yaptığı yokk :mrgreen:

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Yok be abi ne bağımlılığı. Ben de 2007'den beri giriyorum ama 100 bin mesajım falan yok. Demek ki dozajı tutturmuşum :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Burası SDN Burdan Çıkış Yok!!!

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bu bagimlilik the-grudge'u etkilemiyor galiba kac gun oldu sdn'e sizma yapmiyor ondan temelli kurtuldunuz ben kurtulamadim.