- Reaksiyon puanı
- 344
Arkadaslar bu arada iftara gelecekler bana özelden isim ve numarasini atsın kesin sayi alacağız çünkü, whatsapp grubumuz da kuruldu iftar için
mekanın adresini verirmisin? Ayrıca isim ve teli nasıl göndereceğiz.(null)
Resim her sene adetimizdir atarizŞimdiden afiyet olsun. Resim bekliyoruz toplu...![]()
Su an kesinleşmedigi için mekani vermeyim ama kizilayda, isim ve teli bana profilime özel mesaj atarak gönderebilirsinmekanın adresini verirmisin? Ayrıca isim ve teli nasıl göndereceğiz.
Ortalama kebapçı fiyatları iste yediğine bagli 25-30 arası tam doyarsın diye düşünüyorumdaha önce birlikte gidenler var mı ? ve fiyat ne kadar?![]()
mekan yeri belli olunca whatssaptan gönderirmisin?(null)
mekan yeri belli olunca whatssaptan gönderirmisin?
@Jiraiya06 kardeşim kusura bakma ben gelemicem üniversite işlemlerimle ugraşıyorum ve hastane işim var oraya gidip geliyorum lütfen kusura bakmayın gelecektim ama son dakika işleri işte@kadirirdem @Kilavuzer @Mr.Utar @brkdqnc @FiReSHiNe @KenseiTakezo
İletişim bilgilerinizi gün içinde özelden bana mutlaka mesaj atin. (gelmeyecekseniz lütfen katilamayacaginizi bildirin)
@bt38 bugün mutlaka yer ayirttirman lazim
Atarız tabi ki bizim ankara ekibi her sene oluyor iftarİstanbul için bir ayarlanamadı. 2013'te oldu en son, hala toplanamadık. Bari sağlam fotoğraf atın 2-3 tane![]()
Üzerine yazın. :mrgreen:Kim kim tahmin edersiniz artik gencler
![]()
Kim kim tahmin edersiniz artik gencler
![]()
Sol öndeki siz olmalısınızLa bizi niye tanımadınız 
Sağol abi, keşke sen de olsaydınBeyler ben gelemiyorum malesef. Hayırlı iftarlar size şimdiden..
şehir nüfusuyla doğru orantılı4 kişi tadı çıkmamış anlaşılan, ama sağlık olsun. Sizden 15 beklerdim en az; SDN bitmiş
2 sene önce İstanbul buluşması :
![]()
Ah nerede o eski ramazanlar...