arif05x
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Mekan olarak kızılayda ki masabaşı olabilir fakat orda yer bulmak büyük sıkıntı oluyor
Oranin rezervasyonu bayagi sıkıntı 5 gün onceden dolmuş oluyor baska mekan önerilerinize açığızMekan olarak kızılayda ki masabaşı olabilir fakat orda yer bulmak büyük sıkıntı oluyor
arkadaşalr ben kesin gelecektim ama son dakika gelişmesi oldu üniversiteye gitcegim için tercih okul kayıdı gibi şeylerle ugraşıyorum gelemeyebilirim gelemessem affolaTarihi netleştirdik arkadaşlar, 15 Temmuz Çarşamba'ya karar kıldık![]()
Şimdiye kadar katılacağını beyan edenler: @Jiraiya06 @kadirirdem @Rom. @FiReSHiNe
ve bendeniz bt38
Yer olarak da kızılay-sıhhıye civarında bi yer ayarlarız diye düşünüyorum, onu da pazartesi'ye kadar netleştirmiş oluruz.
Mekan önerilerinize açığız![]()
Uzak yerler hocam dönüşler sıkıntı olur öyle kizilay tam merkez heryere arac varPara birleştirip Eryaman da çayırda kuzu çevirme yapabilirsiniz. Çokta güzel olur valla. Eskiden 1. Sonrada4. Etap ta oturmuştum. Ne güzel sessiz yerdi valla. Yada Oran da güzel yerler var aslında oraları düşünebilirsiniz.
Anketten geliyorum kısmını işaretleyip onaylayın lutfenBenide ekleyin
Kebap 49 a gittim geçen hic memnun kalmadim fiyat da pahaliydi, ikram salata disinda bir sey yok corba 7 lira iftar menusu yokKebap 49 un Necatibey veya bestekar şubeside olabilir. Şuan oraya gidiyorum iftar için yeri dün ayarladık. Fiyat konusunda bilgi veririm akşam![]()
Kebap 49 a gittim geçen hic memnun kalmadim fiyat da pahaliydi, ikram salata disinda bir sey yok corba 7 lira iftar menusu yok
benide ekleyin arkadaşlar(null)
Normal foruma bilgisayar uzerinden girip oylayin yeterliAnkete nasıl Katılıyorum bilgisi olan varsa yardım etsin.
Yarın öbürgün ararım masabaşını, sen tamam dediysen tamamdır@bt38 uygun olan en iyi yer masabasi kebapcisi gibi duruyor rezervasyonlar 3-4 gün onceden doluyor yalniz.
Bunun yaninda kizilay için döneri çok övülen kebo diye bir yer de var orasi da diger ihtimal olabilir sen ne düşünüyorsun
Ofisten geri dönüş olmadı, muhtemelen ofisten gelen olmayacak15 temmuz herkes için iyidir eğer isterseniz ben cmt günü kızılaya inerim mekanlara bakar uygun olanı haber veririm yalnız kaç kişi olacak sonradan mahcup olmayalım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hakkı reis ile tolga abi'de geliyormu? fatih başkan da gelsin kraldır.
[MENTION=2]Troy[/MENTION] gelemez adam almanya mercedes fuarında pazar günü istanbula geliyor,hem o daha istanbul iftarını yapmadı...@Troy da olsun ben gelicem
Konu başında yazıyorTarih belli peki mekan belli mi? Mekanı çabuk seçsek iyi bütün rezevler dolu olabilir.