SDN Ankara İftarı - 2015

Ankara iftarına katılacak mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

arif05x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mekan olarak kızılayda ki masabaşı olabilir fakat orda yer bulmak büyük sıkıntı oluyor

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Tarihi netleştirdik arkadaşlar, 15 Temmuz Çarşamba'ya karar kıldık :)

Şimdiye kadar katılacağını beyan edenler: @Jiraiya06 @kadirirdem @Rom. @FiReSHiNe
ve bendeniz bt38

Yer olarak da kızılay-sıhhıye civarında bi yer ayarlarız diye düşünüyorum, onu da pazartesi'ye kadar netleştirmiş oluruz.
Mekan önerilerinize açığız :)
arkadaşalr ben kesin gelecektim ama son dakika gelişmesi oldu üniversiteye gitcegim için tercih okul kayıdı gibi şeylerle ugraşıyorum gelemeyebilirim gelemessem affola :( :( :( bi kaçamak bulursam gelicem ama kesin kusura bakmayın :( :(

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Para birleştirip Eryaman da çayırda kuzu çevirme yapabilirsiniz. Çokta güzel olur valla. Eskiden 1. Sonrada4. Etap ta oturmuştum. Ne güzel sessiz yerdi valla. Yada Oran da güzel yerler var aslında oraları düşünebilirsiniz.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Para birleştirip Eryaman da çayırda kuzu çevirme yapabilirsiniz. Çokta güzel olur valla. Eskiden 1. Sonrada4. Etap ta oturmuştum. Ne güzel sessiz yerdi valla. Yada Oran da güzel yerler var aslında oraları düşünebilirsiniz.
Uzak yerler hocam dönüşler sıkıntı olur öyle kizilay tam merkez heryere arac var

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bu işin sonu tavuk dönercide biter, demedi demeyin :)

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
15 temmuz tamam uygun bana ama gidiceğimiz yeri iyi ayarlamak gerek kızılay iftarda full çekiyor

Hüseyin atik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mekan yeri ayarlarsanız güzel yer olsun ve caddeye yakın olsun yeri haber verin ki hazırlık yapalım

Hackman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygun bir tarihte mutlukentteki ümitköy cibarlatında galeria avmnin orada düveroğlunda yapılabilir hem kaliteli hemde çok uçuk değil fiyatları ama erkenden rezerve almanız lazım hemde merkezde ulaşım çok sorun olmaz

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
İstanbul ekibi gelecekse katılabiliriz :)

arif05x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kebap 49 un Necatibey veya bestekar şubeside olabilir. Şuan oraya gidiyorum iftar için yeri dün ayarladık. Fiyat konusunda bilgi veririm akşam :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kebap 49 un Necatibey veya bestekar şubeside olabilir. Şuan oraya gidiyorum iftar için yeri dün ayarladık. Fiyat konusunda bilgi veririm akşam :)
Kebap 49 a gittim geçen hic memnun kalmadim fiyat da pahaliydi, ikram salata disinda bir sey yok corba 7 lira iftar menusu yok

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] uygun olan en iyi yer masabasi kebapcisi gibi duruyor rezervasyonlar 3-4 gün onceden doluyor yalniz.
Bunun yaninda kizilay için döneri çok övülen kebo diye bir yer de var orasi da diger ihtimal olabilir sen ne düşünüyorsun

Hüseyin atik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ankete nasıl Katılıyorum bilgisi olan varsa yardım etsin.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
@bt38 uygun olan en iyi yer masabasi kebapcisi gibi duruyor rezervasyonlar 3-4 gün onceden doluyor yalniz.
Bunun yaninda kizilay için döneri çok övülen kebo diye bir yer de var orasi da diger ihtimal olabilir sen ne düşünüyorsun
Yarın öbürgün ararım masabaşını, sen tamam dediysen tamamdır :)

Hüseyin atik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
15 temmuz herkes için iyidir eğer isterseniz ben cmt günü kızılaya inerim mekanlara bakar uygun olanı haber veririm yalnız kaç kişi olacak sonradan mahcup olmayalım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hakkı reis ile tolga abi'de geliyormu? fatih başkan da gelsin kraldır.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
15 temmuz herkes için iyidir eğer isterseniz ben cmt günü kızılaya inerim mekanlara bakar uygun olanı haber veririm yalnız kaç kişi olacak sonradan mahcup olmayalım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hakkı reis ile tolga abi'de geliyormu? fatih başkan da gelsin kraldır.
Ofisten geri dönüş olmadı, muhtemelen ofisten gelen olmayacak :)
mekanı da ben hallederim, teşekkür ederim :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar sunu anlamanızı istirham edeceğim Ankaradaki iftara gelenler tamamen forumdan ekranda pek gözükmeyen ekip, eğer tanıdık bir sima beklentisiyle gelirseniz yanlış olur. Bizim amacımız forumdaki arkadaslarimizin tanışıp kaynaşması

Hüseyin atik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tarih belli peki mekan belli mi? Mekanı çabuk seçsek iyi bütün rezevler dolu olabilir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tarih belli peki mekan belli mi? Mekanı çabuk seçsek iyi bütün rezevler dolu olabilir.
Konu başında yazıyor
15 Temmuz 2015 Carsamba
Mekan :Masabasi Kebapcisi (@bt38 rezerve edecek)
Bu arada en az 8 kişiyiz sanirim arkadaslar geliyorum deyip gelmemezlik olmasin lütfen