SDN Ankara İftarı - 2015

Ankara iftarına katılacak mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Yıllardır yaptığımız gibi bu sene de forumda tanıştığımız arkadaşlarımızla bi iftar yapalım dedik.

Tarih olarak aklımda bişey yok ama çok geciktirmeyelim bence, ne zaman derseniz de bana uyar :) Netleşince bu mesajı düzenleriz tekrar.

Karşılaşacağınız kişilerle ilgili sıkıntınız olmasın, daha önce forumdan kimle tanıştıysam iki dakika içinde sanki birbirimizi yıllardır tanıyo gibi sohbete girdik :D En son iftarda gece son otobüsü kaçırıp arkadaşa gitmek durumunda kalmıştım :D Kısacası, ortam güzel [emoji106]

Mesela @Jiraiya06 yla bi SDN iftarında tanışmıştık, şimdi sürekli görüşürüz

Daha önceki buluşmalarda görüştüğümüz ya da Ankara'da olduğunu bildiğim kişileri etiketliyorum, unuttuğum olursa affola :) @mr_rain @Rom. @Jiraiya06 @ReDo @mazruf @zozeidon @kenseiTakezo (bi umut ankaradaysan) @rapic1994 @yavuz_4106

Hadi bu sene kalabalık bi iftar yapalım :)

Büyük başgan @Troy 'u da aramızda görmek isteriz :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tarih: 15 Temmuz 2015 Çarşamba

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Yıllardır yaptığımız gibi bu sene de forumda tanıştığımız arkadaşlarımızla bi iftar yapalım dedik.

Tarih olarak aklımda bişey yok ama çok geciktirmeyelim bence, ne zaman derseniz de bana uyar :) Netleşince bu mesajı düzenleriz tekrar.

Karşılaşacağınız kişilerle ilgili sıkıntınız olmasın, daha önce forumdan kimle tanıştıysam iki dakika içinde sanki birbirimizi yıllardır tanıyo gibi sohbete girdik :D En son iftarda gece son otobüsü kaçırıp arkadaşa gitmek durumunda kalmıştım :D Kısacası, ortam güzel [emoji106]

Mesela @Jiraiya06 yla bi SDN iftarında tanışmıştık, şimdi sürekli görüşürüz

Daha önceki buluşmalarda görüştüğümüz ya da Ankara'da olduğunu bildiğim kişileri etiketliyorum, unuttuğum olursa affola :) @mr_rain @Rom. @Jiraiya06 @ReDo @mazruf @zozeidon @kanseiTakezo (bi umut ankaradaysan) @rapic1994 @yavuz_4106

Hadi bu sene kalabalık bi iftar yapalım :)

Büyük başgan @Troy 'u da aramızda görmek isteriz :D

Katılacak olan arkadaşlar anketi işaretlerse daha rahat iletişim kurabiliriz :)
güzel olur benide ekle listeye :) ankaranın neresindensiniz ben mamak dayım böyle birşey olursa gelirim tabiki [MENTION=2]Troy[/MENTION] da görmek isteriz...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sonunda :-P dönüşler kolay olsun diye Kizilaydan bir yer ayarlayabiliriz malum iftar artık gec vakitte çay falan derken otobüsler kacmasin :)
Bu arada haftaya salı ya da carsamba uygun olabilir fazla geciktirmesek iyi olur yani, ben kesin geliyorum da başka kimler geliyor bakalım

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Ankarada olsaydım gelirdim ama Elazığdayım :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=332512]Kaandonmez[/MENTION] yıllardır üyeler olarak aramızda yaptığımız bişey bu. Eğer organize edersen neden istanbul da olmasın :)

ofisle bi şekilde irtibata geçersen onlar da gelebilir istanbul olunca.
[MENTION=348146]kadirirdem[/MENTION] [MENTION=284136]FiReSHiNe[/MENTION] özellikle şu gün olmasın, olursa gelemem dediğiniz bi tarih var mı?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bi gece kalacak yeriniz olursa Eskişehir'den gelebilirim ben de :) Ankara'da tanıdıklarım var ancak biri Sincan'da diğeri Beypazarı'nda.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Sonunda :-P dönüşler kolay olsun diye Kizilaydan bir yer ayarlayabiliriz malum iftar artık gec vakitte çay falan derken otobüsler kacmasin :)
Bu arada haftaya salı ya da carsamba uygun olabilir fazla geciktirmesek iyi olur yani, ben kesin geliyorum da başka kimler geliyor bakalım
kızılay olabilir güzel bir mekan olur

@Kaandonmez yıllardır üyeler olarak aramızda yaptığımız bişey bu. Eğer organize edersen neden istanbul da olmasın :)

ofisle bi şekilde irtibata geçersen onlar da gelebilir istanbul olunca.
@kadirirdem @FiReSHiNe özellikle şu gün olmasın, olursa gelemem dediğiniz bi tarih var mı?
ramazan ayında boşum tarih farketmez...

kızılay olabilir güzel bir mekan olur

ramazan ayında boşum tarih farketmez...
haftasonları hakkı abi genelde bilfigim kadarıyla sakaryaya gidiyor ailesinin yanına ordan belki ankaraya ugrar yada bir iş planı varsa ankarada o gün olabilir geçenlerde bir firma için gelmişti ankaraya yine öyle bir iş için gelirse olur....

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gencler fazla tuzlu olmayacak mekan önerisi varsa kizilayda onlari da alalım

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Vakit ve tarih uyarsa eğer atlar gelirim Ankara ya :)

Yada otobüs saatlerine bakınca şuan farkettim, gelmem sıkıntı değil ama dönmem sıkıntı olacak gibi. En geç otobüs saat 21.15 te var :/

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Tuzlu mekana gideceksin ki agzin tatlansin. Tuzsuz olur mu hic :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tuzlu mekana gideceksin ki agzin tatlansin. Tuzsuz olur mu hic :)
Ay sonu tadacak bir sey kalmıyor öyle :D
Ramazandan günahlarımın yani sira paramdan da arınmış olarak çıkmak durumunda kalmak istemem
Fazla tuz ağzımın tadını bozuyo ya [emoji14]

Necatibeyin.aşağı tarafındaki kebap49 a ne dersin furkan?
Ortalama 30 lira falan tutuyordu hatırladığım kadarıyla ucuz sayilmaz ama bakalım alternatif çıkmazsa :D bir sene abada yapmıştık çorba tatlı ikramlariydi cok ucuza mal olmustu

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Yok mu tarih öneriniz? Yarına kadar öneri gelmezse kafama göre ayarlıyorum artık :P

aynı şekilde nerede yapacağımıza dair de önerilere açığız :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yok mu tarih öneriniz? Yarına kadar öneri gelmezse kafama göre ayarlıyorum artık [emoji14]

aynı şekilde nerede yapacağımıza dair de önerilere açığız :)
Hafta ici salı carsamba olabilir herkes uygunsa, mekan ise bilmiyorum su an

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
tekirdağdan 120-130km/sa hızla kaç saatte gelirim ? :D

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İftar yapacagımız için gidilicek yerle konuşmamızda fayda var bence çoğu yer rezervasyonla alıyor iftarda

iDark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malatya'da olmasam gelmeye çalışırdım. Şimdiden hayırlı iftarlar bol afiyetler dilerim. :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Su konuyu netlestirelim gençler, tarih ve mekani belirleyelim zaman akıp geçiyor çünkü

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Gencler fazla tuzlu olmayacak mekan önerisi varsa kizilayda onlari da alalım
benim kızılayda açıkcası fiyat olarak bildiğim mekan yok kızılayda çok gezmem o yüzden fiyat olsun yer olsun pek bir tecrübem yok :) sen moderatörsün bence hakkı abiyle iletişime geç bi danış derim birde anket yap tarihleri hangi tarih tutulursa ona gideriz...birde fiyatları kim çekecek herkes kendimi verecek yoksa ortak filanmı toplucaz bunlarıda ayarlayalım eger yanasan olmassa yada 2-3 kişi çıkarsa gelen bu iş yatar... en az 5 kişiyi geçmesi lazım bence gelenler....

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
benim kızılayda açıkcası fiyat olarak bildiğim mekan yok kızılayda çok gezmem o yüzden fiyat olsun yer olsun pek bir tecrübem yok :) sen moderatörsün bence hakkı abiyle iletişime geç bi danış derim birde anket yap tarihleri hangi tarih tutulursa ona gideriz...birde fiyatları kim çekecek herkes kendimi verecek yoksa ortak filanmı toplucaz bunlarıda ayarlayalım eger yanasan olmassa yada 2-3 kişi çıkarsa gelen bu iş yatar... en az 5 kişiyi geçmesi lazım bence gelenler....

Fiyatlar standart herkes yediğini ödüyor :D, bazen bazi cömert abilerimiz çıkabiliyor orası ayri, tarih tutulacak anket derken zaman bitecek bu hafta uygundur bence. Hakkı abi daha İstanbul'da iftarı yapamadı buraya geleceğini sanmam, bir de 2-3 kişi de olsak bu iftar olacak biz hiçbir zaman az kişi geliyor diye iptal etmedik ankara bulunmalarını .
Sonuç olarak :

-7-8-9 Temmuz arasinda bir tarih

-Gelecek olanlar lütfen konu altına geliyorum demeyi unutmasın

* [MENTION=105823]bt38[/MENTION] tarih kesinlesince konu başına tarihi ve gelen üyeleri ayni zamanda mekani eklesen güzel olur :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] 9 temmuz perşembe mi 14 temmuz salı mı?
İlk 15 günü boş geçirince bütün arkadaş-akraba organizasyonları sona birikti, boş gün bulamıyorum başka

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] 9 temmuz perşembe mi 14 temmuz salı mı?
İlk 15 günü boş geçirince bütün arkadaş-akraba organizasyonları sona birikti, boş gün bulamıyorum başka
Ayarlayabilirsek 9 temmuz persembe iyidir

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Tarihi netleştirdik arkadaşlar, 15 Temmuz Çarşamba'ya karar kıldık :)

Şimdiye kadar katılacağını beyan edenler: [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] [MENTION=348146]kadirirdem[/MENTION] [MENTION=52839]Rom.[/MENTION] [MENTION=284136]FiReSHiNe[/MENTION]
ve bendeniz bt38

Yer olarak da kızılay-sıhhıye civarında bi yer ayarlarız diye düşünüyorum, onu da pazartesi'ye kadar netleştirmiş oluruz.
Mekan önerilerinize açığız :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Toplaşın gençler güzel oluyor böyle etkinlikler. Bu sene istanbul için ofistekiler organizasyon yapacaklar diye el atmadım olaya, yalan oldu istanbul iftar organizasyonu iyimi...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Toplaşın gençler güzel oluyor böyle etkinlikler. Bu sene istanbul için ofistekiler organizasyon yapacaklar diye el atmadım olaya, yalan oldu istanbul iftar organizasyonu iyimi...

Geçmiş bişey yok abi, aynı güne ayarla sen de :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Geçmiş bişey yok abi, aynı güne ayarla sen de :D

Olabilirdi ama Cumartesi günü itibari ile İstanbul'da olmayacağım ve çalıştığım iş sebebi ile cumaya kadar her akşam ayrı bir iftar programına davetliyim o yüzden benim açımdan nasipse seneye artık... :)

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hakki Abi @Troy geliyorsa ben kesin geliyorum :D SDN çalışanlarından kimlerin katılacağı belli mi?