SDN Ankara İftar Buluşması [Fotoğraflar]

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
MilaR abi seni ilk defa görüyorum :D
oo Romantic'e bakın kahve falı bile yapmış :D

rummani_nur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oy maşşallah:D teşekkürler arkadaşlar. yüklediğiniz, bizimle paylaşdığınız için. çok renkli ve zevkli geçtiği kesin :) ben yatağa koşmam lazım daha sahuru var tonla misafiri var :D hayırlı geceler :)

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet ya Rom'dan beklemediğimiz hareketler :D fal mal ne ayak ...:mrgreen:

Rummani sen uç artık işin bitti :wink:

Evet mesut bir görüntü.. :)

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ya o cüzdanda neler var biliyormusun :D:D
bende bimliyorum bir ara kontrol etmem gerek :D:D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Facebook grubumuzdan resimlere bakarbilirsiniz arkadaşlar...

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
İstanbul'da yapmadınız şöle bi buluşma :P

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Güzel bir buluşma olmuş..:)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ankara tebrik ediyorum. Sayınız bizden az olmasına rağmen iftar programını gerçekleştiren tek il oldunuz. Biz istanbul olarak yalan olduk...

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya o cüzdanda neler var biliyormusun :D:D
bende bimliyorum bir ara kontrol etmem gerek :D:D
NE var Ürdün Dinarı görüyorum ben sadece :D :flowers::biggrin::blink:

Teşekkür ederiz :)
Rica ederiz ne demek :yes:
Facebook grubumuzdan resimlere bakarbilirsiniz arkadaşlar...
Evet bakıyoruz Mr Falcı :turned: Buraya da eklesek fena olmaz.. Arşiv niteliğinde..
Güzel bir buluşma olmuş..:)
Spy seni aradı gözlerim.. :D Fotoğraflarda :mrgreen: ortalığı karıştırırsın filan diye .. gitmemişsin.. cık cık olmadı
gelseydin görseydin :D:D
:thumbup1: Evet muko katılıyorum gitseymiş.. :turned:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Pazar sabah 10'da yola çıkıcam. Citroen c1'e tam 5 kişi biniyoruz. Kilo ortalaması 70 :( yazık arabaya :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Ankara tebrik ediyorum. Sayınız bizden az olmasına rağmen iftar programını gerçekleştiren tek il oldunuz. Biz istanbul olarak yalan olduk...
Seneye kaldı İstanbul işi :D
Olmadı ortak kurban filan da yapılır sdn de :D

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
gaziantepteki arkadaşlar bizde bayramdan sonra bi kebap partisi versek olur mu?

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ticari bekleme yapma yorumu okuyan çıksın bekleme yapmasın :D

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
dostlar sizcede organizasyonda bi eksiklik yokmuydu ben 18.40 da kebap49 un önündeydim içeri girdim 2 tur attım romantik in adına rezervasyon varmı baktık ve kesinlikle bi sonuca ulaşamadım öle sap sap yarım saat bekledikten sonra umudumu kesip geri döndüm yazık oldu anlıcanız üzüldüm keşke bi irtibat tel i felan verseydiniz yada diğerlerine verildide bizemi verilmedi gelcez diyince inanmadınız mı anlamış değilim neyse ama bende kendi kendime kebap49 un kapısında buluşmuş oldum :) şaka bi yana olmadı.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
dostlar sizcede organizasyonda bi eksiklik yokmuydu ben 18.40 da kebap49 un önündeydim içeri girdim 2 tur attım romantik in adına rezervasyon varmı baktık ve kesinlikle bi sonuca ulaşamadım öle sap sap yarım saat bekledikten sonra umudumu kesip geri döndüm yazık oldu anlıcanız üzüldüm keşke bi irtibat tel i felan verseydiniz yada diğerlerine verildide bizemi verilmedi gelcez diyince inanmadınız mı anlamış değilim neyse ama bende kendi kendime kebap49 un kapısında buluşmuş oldum :) şaka bi yana olmadı.
Gözlerimiz seni aradı hocam :(
organizasyonda bi bozukluk vardı evet maalesef, rezervasyonu muko yaptı, herkes saat 18:50 de anca toplandı zaten, bizler de içerdeydik gelene bakıyoduk zaten bu bizden mi, bu bizden mi felan diye, masa tam ortadaydı zaten keşke içeriyi biraz daha dolaşsaydınız :(

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
calvaria ciddmisin şaka mı anlamadım? :confused:

Edit1: Ciddiymiş.. Hadi be yav üzüldüm şimdi.. Keşke az daha bekleseymişsin :( Arkadaşlar gelmiş.. geç de olsa..

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ben önceden demiştim milletin telefonunu alalım diye ama olmadı keşke alsaydık :S

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
içerde dolandım dolanmasına ama mekan büyük öle leptopla felan biraz tepki çektim garsonlar dik dik bakıyodu bende kapı önünde bekliyim dedim en azından biri iftardan önce çıkar da dışarda sürüden kopan varmı die bakar umuduyla bekledim ezan okununca bi sigara yaktım umudumu kaybetmedim zira açlık beni benden aldı ve sonunda pes ettim. o değilde işi gücü bırakıp koştura koştura gelmiştim çocuklar kadar şendim kısmet sdiyelim artık ....

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
içerde dolandım dolanmasına ama mekan büyük öle leptopla felan biraz tepki çektim garsonlar dik dik bakıyodu bende kapı önünde bekliyim dedim en azından biri iftardan önce çıkar da dışarda sürüden kopan varmı die bakar umuduyla bekledim ezan okununca bi sigara yaktım umudumu kaybetmedim zira açlık beni benden aldı ve sonunda pes ettim. o değilde işi gücü bırakıp koştura koştura gelmiştim çocuklar kadar şendim kısmet sdiyelim artık ....

Ya kusura bakmayın gerçekten çok üzüldüm. özür dileriz. hatalı bir organizasyon olmuş gerçekten :S biz tam ortadaydık keşke irtibat telefonu falan verseydik yaa tüh :S :( :(

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hayırlısı artık..
Bende üzüldüm ah be paşam sorsaydın içerilere filan..
Geçmiş neyse..
Tecrübe olsun muko'm :wink:

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
hayırlı olsun bir gün bende katılırım inşallah :)

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bende girdim içeri en üst kata cıktım orda yoklar
bir aşşağı indim ismaili görünce oturdum. ismail ö.m ile telefonunu falan atmıstır diye düşnmüştüm ben :S