- Reaksiyon puanı
- 88
MilaR abi seni ilk defa görüyorum
oo Romantic'e bakın kahve falı bile yapmış

oo Romantic'e bakın kahve falı bile yapmış

kaberdey in hanımı![]()
NE var Ürdün Dinarı görüyorum ben sadeceya o cüzdanda neler var biliyormusun![]()
bende bimliyorum bir ara kontrol etmem gerek![]()
Rica ederiz ne demek :yes:Teşekkür ederiz![]()
Evet bakıyoruz Mr Falcı :turned: Buraya da eklesek fena olmaz.. Arşiv niteliğinde..Facebook grubumuzdan resimlere bakarbilirsiniz arkadaşlar...
Spy seni aradı gözlerim..Güzel bir buluşma olmuş..![]()
:thumbup1: Evet muko katılıyorum gitseymiş.. :turned:gelseydin görseydin![]()
Seneye kaldı İstanbul işiAnkara tebrik ediyorum. Sayınız bizden az olmasına rağmen iftar programını gerçekleştiren tek il oldunuz. Biz istanbul olarak yalan olduk...
Bir dana'ya girersiniz artık :lol:Seneye kaldı İstanbul işi
Olmadı ortak kurban filan da yapılır sdn de![]()
Bir dana'ya girersiniz artık :lol:
İçin fesat senin:huh:...:scared:....:biggrin:...![]()
Boğaziçindeki öğrencilerin megafonla çektikleri video aklıma geldi..:lol:ticari bekleme yapma yorumu okuyan çıksın bekleme yapmasın![]()
Gözlerimiz seni aradı hocamdostlar sizcede organizasyonda bi eksiklik yokmuydu ben 18.40 da kebap49 un önündeydim içeri girdim 2 tur attım romantik in adına rezervasyon varmı baktık ve kesinlikle bi sonuca ulaşamadım öle sap sap yarım saat bekledikten sonra umudumu kesip geri döndüm yazık oldu anlıcanız üzüldüm keşke bi irtibat tel i felan verseydiniz yada diğerlerine verildide bizemi verilmedi gelcez diyince inanmadınız mı anlamış değilim neyse ama bende kendi kendime kebap49 un kapısında buluşmuş oldumşaka bi yana olmadı.
içerde dolandım dolanmasına ama mekan büyük öle leptopla felan biraz tepki çektim garsonlar dik dik bakıyodu bende kapı önünde bekliyim dedim en azından biri iftardan önce çıkar da dışarda sürüden kopan varmı die bakar umuduyla bekledim ezan okununca bi sigara yaktım umudumu kaybetmedim zira açlık beni benden aldı ve sonunda pes ettim. o değilde işi gücü bırakıp koştura koştura gelmiştim çocuklar kadar şendim kısmet sdiyelim artık ....