- Reaksiyon puanı
- 275
En ufak bi tartışmada Böle puan alırsak sıkar bu iş Sonuçta tartışma hayatımızın her noktasında var konuları tartışa tartışa açığa çıkarrız tabi Saygı çerçevesi içinde...
En ufak bi tartışmada Böle puan alırsak sıkar bu iş Sonuçta tartışma hayatımızın her noktasında var konuları tartışa tartışa açığa çıkarrız tabi Saygı çerçevesi içinde...
artı bir
bencede haklısın..
yeni sisteme cevap yazayım derken, sayfaları okumaya başladım.Kefaret bedeli de olsun, parayı bastıran puanlarını sildirsin
Tartışma denilen şeyde BİLGİYLE olur arkadaşlar aksi halde o tartışma horoz dövüşüdür...:clover:
Bizde dövüşden bahsediyoruz zaten :sneaky2: arkadaşım yazdığımı iyi okursan boş bir mesaj yazmak zorunda kalmazdın...
Sayın NoNeTheLeSs Rap butonlarına yaptıgımız şikâyetler kâle alınıyor mu?Genellikle yaptıgım ikâzlerde hiç bir olumlu bir eylem göremedim. Şimdiye kadar..Bundan sonra olur heralde?
Bir üye olarak söylüyorum Bir yerde disiplin olmadıkça o yerin ne huzuru vardır nede ortamı.Herkes birbirine kin besler o ona söver digeride ona.Bunu engelemek için bir takım kurallar konulması gerekir ve sanırım yönetimde bu tip nedenleri göz önüne alarak bu kuralları koydu.İnternette yapılan kısıtlamalar çoğunlukla internet kullanıcısını aşırı derecede kızdırsa da ve bunları haberde yapsanız yada yapsalar demek ki bir takım "yasaklar, cezalar" koymak gerekiyormuş .Ve merak ettimde bu yasaklar yada kısıtlamalar neden kondu birileri bişey yaptıda faturası mı kesiliyor?
tabi ki disiplin olacak ama çok abartılmış ,bu kadar varsa bence admin forumu direk üyelere kapamalıdır sorun kökünden tamamıyla çözülsün.Bir üye olarak söylüyorum Bir yerde disiplin olmadıkça o yerin ne huzuru vardır nede ortamı.Herkes birbirine kin besler o ona söver digeride ona.Bunu engelemek için bir takım kurallar konulması gerekir ve sanırım yönetimde bu tip nedenleri göz önüne alarak bu kuralları koydu.
tabi ki disiplin olacak ama çok abartılmış ,bu kadar varsa bence admin forumu direk üyelere kapamalıdır sorun kökünden tamamıyla çözülsün.
Sana tavsiyem, yer, zaman, mekan önemli değil her zaman bir farkın olsun, sdn de diğer sitelerden farklı olsun kalanlar zaten sana yeter.Söylediklerinize katılıyorum ama bir "ceza yasası (yada anayasası)" olarak sunulması açıkçası yeni bir üye olarak beni forumdan soğutmaya yetti bile diyebilirim.Eğer birileri sürekli huzur bozuyor ve o kişi banlanıyor yada uzaklaştırılıyorsa başka bir üyelikle yine girip huzur bozabilir.Bu zor bişey olmasa gerek.
Söylediklerinize katılıyorum ama bir "ceza yasası (yada anayasası)" olarak sunulması açıkçası yeni bir üye olarak beni forumdan soğutmaya yetti bile diyebilirim.Eğer birileri sürekli huzur bozuyor ve o kişi banlanıyor yada uzaklaştırılıyorsa başka bir üyelikle yine girip huzur bozabilir.Bu zor bişey olmasa gerek.
çerezleri temizleyip tarayıcıyıda kapatıp yeniden açınca başarabilir:devil:Sana tavsiyem, yer, zaman, mekan önemli değil her zaman bir farkın olsun, sdn de diğer sitelerden farklı olsun kalanlar zaten sana yeter.
Aynı bilgisayardan zor olabilir sanırım onu bilenlere sormak lazım.