O dedigin beni asar,Moderator olursan neden olmasın
Bir an heveslendiydim ceza kesecegim diye :mrgreen:
Saka tabiki,
Hayirlisi olsun herkes icin.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
O dedigin beni asar,Moderator olursan neden olmasın
daha boyle birsey gormedim bu sik yonetim ne oluyor ben yaklasik 8 senedir bircok sitede aboneyim ben dah boyle birsey ne gordum nede duydum acaba neyapmak istiyorsunuz zaten formunuzda kendiz bir kralik kurmusunuz benim bukadar mesajlarim var hangisoruda usubu bozmusum sizler gibi birkac kendini iyibilmis bir birinize giriyorsunuz ondan sora milete ceza kesmeye bakiyorsunuz bu sitede kendini cok bilmezler olmaya basladi zaten formunuzu windows 7 ayakta tutyordu onunda finali cikti boylece formdada kimse kalmayacak yok 1gunluk yok 1aylik yok senelik bari bumesaji usbu bozalara gonderin bunu yaziyorum ama sinirde ellerim titriyor yaziklar olsun yabanci siteler nekada anlayisli ne guzel paylasimlar yapiyorlar sizin su yazdiginiza bakin site sizin olsun ben yolcuyum siz hanci
diğerlerini anladımda bu çok "ucu açık" geldi bana,
yani her halûkârda modların insiyatifine mi kalacağız?
bir de üst kurul olsa iyi olurdu, "temyiz" için. neyse benim bir ricam olacak
bunların sonuna bir de pişmanlık kanunu eklensin. olurda bir gün
buradan "ayrılmak zorunda" kalırsam(yanlışlıkla 50 puan alırsak yani)
geri dönmek isterim. eee ne demişler tilkinin dönüp geri
geleceği yer SDN dirselametle.
ne diyelim, hayırlı uğurlu olsun
site sahibi o konudaki en büyük içerik üretici olduğu sürece kapanmaz tabii :thumbdown:
1. Çok önemli değil belki ama yinede sorayım. Burada "Özel Bölümler" den kasıt VIP bölümler dedikleri belirli kişilere özel bölümler mi? Yoksa üyelerin özel sayfaları mı?
2. 'Kasmak' tan kasıt, bu bölümlere girebilmek için gereken mesaj sayısı var ve bu sayıya ulaşabilmek için önüne gelen konuya mesaj yazmak mı? Gerçi 1. nin cevabı buradan biraz daha netleşiyor.
bence bu konu cezaya dahil olmamalı çünkü bu +1 sistemi kullanıcıların diğer bir fikrine katıldığı zaman ondan alıntı yapıp altına +1 yazarak mesaj kirliliğini önlemek amaçlı yapılan bir uygulama.
Adı üstünde alıntı. fikre katılmak. Bir kullanıcı "Su 100 derecede kaynar" dediği zaman diğer bir kişininde aynı konu içinde "Su yüz derecede kaynar";
demesine gerek kalmadan;
Kısa ve öz anlatma biçimidir bu uygulamanın bu ceza sistemine dahil olmaması gerek.
Çogu mesajında kullanıcı +1 liyorsa yöneticileri düşündürür onun dışında tabiki yasaklanma sebebi olamaz
redbull ve sdn yönetim kanatlandırır haberin olsun
Kanatlanmadı henüz uyarı aldı.
olsun haberi olsun arkadaşın
arkadaş burada ne konuşuluyor sen ne yazıyorsun, neyse bunlar daha "iyi günler" sonuna kadar kullanO beyaz gülüm denen arkadaşa ben cevap verecektim ama çoktan uzayın derinliklerine gitmiş
Kendisi ile hiç bir sıkıntımız yoktur.
Özel mesaj ile konustuk
Haberi oluyor zaten özel mesaj bilgilendiriyor onu sistem...
Kurallarda açıklar var.
Mesela ;
Ceza Sebebi: İllegal İçerik Yayınlamak
Geçerlilik Süresi: 5 Ay
Bu işi yapan bir üye 20 ceza puanı ile o anda 5 ay cezaya mı yoksa 25ten aşağı olduğu için 7 gün cezayamı çarptırılacak? Yoksa burda takdir kıytırık Türk adalet sistemindeki gibi hakimemi ait olacak. Eğer hakime ait olacaksa bu uzun listeye ne gerek vardı? Çocuklar galiba bu işi batırdınız...
Benim merak ettiğim bişe daha var.Mesela ben "bizi salak gibi görüyolar" dediğim zaman ceza mı almam gerekiyor
NoNeTheLeSs dedi ki:Ceza Sebebi: Özel Sebep Burada Yazılmayan Yöneticinin Verdiği Özel Sebep
Geçerlilik Süresi: Yöneticinin insafiyetine kalmış.
Benim merak ettiğim bişe daha var.Mesela ben "bizi salak gibi görüyolar" dediğim zaman ceza mı almam gerekiyor
Bence de bu madde hiç uygun olmamış führer yönetimine dönmemelidir. Bir nazi forumu gibi olmayacak değilmi sdn.Ceza Sebebi: Özel Sebep Burada Yazılmayan Yöneticinin Verdiği Özel Sebep
Geçerlilik Süresi: Yöneticinin insafiyetine kalmış.
Lütfen Okuyun Yazısı Çıkınca Korktum Dedim Noluyo Bee