- Reaksiyon puanı
- 16,569
Geçerlilik süresi kısmına bakabilirsin.hafta yada ayın sonunda puan siliniyor öyle deilmi
Geçerlilik süresi kısmına bakabilirsin.hafta yada ayın sonunda puan siliniyor öyle deilmi
yani sonunda siliniyormu onu kastettim bide böyle konularda soru sormak hortlamak oluyomu en son olmuyoduUyarı aldığın şeye göre değişiyor o. Kimisi 1ay kimisi daha fazla.
yani siliyorGeçerlilik süresi kısmına bakabilirsin.
Olmuyor. Siliniyor evet.yani sonunda siliniyormu onu kastettim bide böyle konularda soru sormak hortlamak oluyomu en son olmuyodu
valla da forumda aynı hortlama kuralı vardı 4 ay önceki konuya yazdım diye hortlamaktan ban yedim bura biraz daha mantıklıOlmuyor. Siliniyor evet.
Burası hep mantıklı?valla da forumda aynı hortlama kuralı vardı 4 ay önceki konuya yazdım diye hortlamaktan ban yedim bura biraz daha mantıklı
6 ay kuralı var burda da gereksiz konu hortlattığınızda uyarı alırsınız.valla da forumda aynı hortlama kuralı vardı 4 ay önceki konuya yazdım diye hortlamaktan ban yedim bura biraz daha mantıklı
öncedne bi mod vardı hiç kurallara uymazdı gereksiz ban atıyodu şuan durmuyor hesabı devre dışı galiba iyi oldu zaten multi yakalıyom birini multi ben oluyorumBurası hep mantıklı?
onu biliyoz zaten sadece da forum saçma kural maddesi işte madem haksızlığa uğruyorum bende buraya gelirim 384 multiden sonra biraz kötü dönüş oldu ama olsun en azındna millete sövmüyom multi açmıyom rahatsız edici içerik yapmıyom6 ay kuralı var burda da gereksiz konu hortlattığınızda uyarı alırsınız.
12 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 3 GÜN
25 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 7 GÜN
35 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 2 HAFTA
40 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 4 HAFTA
50 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ SÜRESİZ !