- Konuyu başlatan
Bildirime ait resim göndermenizi rica ederim.
Bildirime ait resim göndermenizi rica ederim.
elimde resim bulunmuyorBildirime ait resim göndermenizi rica ederim.
Hiç ceza almayanlara mükafat olacak mı?
Her sdnli bir gün cezayı tadacaktır
@Fu millet ne banlar atıyor... Sen bir banı benden esirgiyorsun
Söz mü ?Kaç gün istiyosun söyle atıcam.
La havle, söz lem söz.Söz mü ?
Zamanın kaynağının başladığı ilk anın sayısı dizinin ilk basamağındaki sayının birim miktarı kadar ban istiyorum, Sevgili AdminciğimLa havle, söz lem söz.
Zamanın kaynağının başladığı ilk anın sayısı dizinin ilk basamağındaki sayının birim miktarı kadar ban istiyorum, Sevgili Adminciğim
Şimdi kolay gelsin. Bide söz verdin...
Hangi hiçlik sevgili adminciğimHiçlikten geldik
Ban sebebi : Senle ki muhabbetimiz eskiye dayanıyor o yüzdenSenle ki muhabbetimiz eskiye dayanıyor o yüzden benim atmam gerekiyor
Ban sebebi : Senle ki muhabbetimiz eskiye dayanıyor o yüzden
Ben banı sevgili admin @Fu 'dan istedim sana ne oluyor, hayırdır ya ? Adamın banında gözün mü var ?Kalın Harfle bir cümle yaz cezayı kessin
Ben banı sevgili admin @Fu 'dan istedim sana ne oluyor, hayırdır ya ? Adamın banında gözün mü var ?
@Murat Burç , @ConfickerBelasi reise attıkların yetmedi mi ? sıra BAN'a mı geldi
Ben banı sevgili admin @Fu 'dan istedim sana ne oluyor, hayırdır ya ? Adamın banında gözün mü var ?
@Murat Burç , @ConfickerBelasi reise attıkların yetmedi mi ? sıra BAN'a mı geldi
her şekilde ceza alıyoruz her harfi kalın yaz yine ceza alıyorsunHiç ceza almayanlara mükafat olacak mı?
her şekilde ceza alıyoruz her harfi kalın yaz yine ceza alıyorsun