mustang
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
Yaklaşık 1 saattir SDN anasayfasına giremiyorum sadece foruma girebildim şu anda sizde durum nasıl sorun bendemidir acaba yoksa SDN demi
Yoğun bir saldırı vardı SDN anasayfasına, bu yüzden aksama yaşandı. DNS bilgileriniz güncellendikten sonra (bu biraz zaman alabilir) durum normale dönmüş olacak. Teşekkürler.
Yoğun bir saldırı vardı SDN anasayfasına, bu yüzden aksama yaşandı. DNS bilgileriniz güncellendikten sonra (bu biraz zaman alabilir) durum normale dönmüş olacak. Teşekkürler.
O problem çözüldü, sunucuyu yeniden başlattım, bu sırada zaman güncel değildi ve problem yaşandı. Sonrasında tarih eşleşmesi çalışmaya başlayınca forumun zaman ayarları da normale döndü.Ama şu mesajların önde/arkada olma olayı ne olacak?
O problem çözüldü, sunucuyu yeniden başlattım, bu sırada zaman güncel değildi ve problem yaşandı. Sonrasında tarih eşleşmesi çalışmaya başlayınca forumun zaman ayarları da normale döndü.
Konuyla ilgisi olmamakla birlikte anasayfada görünen forum konularına giden linklerin ilk mesaja değilde son mesaja yönlendirilmesi nasıl olur?
Bence bu şekli güzel, anasayfa'dan gelen kullanıcıların çoğu konudan bir haber geliyor, hatta üyelerin dışındakiler geliyor. Zaten üyeler genelde forumdaki yeni mesajlar linkini kullanıyor.
Bu şekli daha güzel bence.![]()
Google DNS kullanıyorum ana sayfaya girebiliyorum.