Sdn ana sayfa hakkında

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
herşeyden önce şunu belirtmeliyimki hergün mutlaka takip ettiğim ilk site shiftdelete.net tir site yöneticilerine bu site için çok teşekkür ediyorum.
benim 2 bilgisayarım var biri masabilgisayarı biri laptop. laptao bilgisayarımın donanımı güncel olduğu için hızlı bir bilgisayar ama masabilgisayarım okadar hızlı değil malesef ... çok uzattım galiba sadede geliyorum ana sayfadaki flash reklamları biraz azalta bilirmiyiz. bunlar yerina sadece resimden oluşan reklamlar kullansak iyi olur bilgisayarda sayfayı aşşağı doğru kaydırmak bile işgence olabiliyor çoğu zaman hele net booklarda tam işkence bilgisayar cevap verene kadar çok aşşağı kaydırıyosun. akıcı olmuyor keyif alamıyorum çoğu zaman ana sayfadan.benimki sadece öneri sonuçta bunun siteye mali açıdan bi geri dönüşü var.
şimdiden teşekkür ederim

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Benim bu konuda bir şikayetim yok ama netbook diyince netbook kullancıları ve sistemi düşük olan kullanıcılar adına fena fikir olmadığına ve değerlendirilebilir olduğunu düşünüyorum.

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
flash reklamları engelleyici programlar var onları kullanabilirsin. firefox kullanıyosan adblock plus gibi.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bu birtek kişi için çözüm olabilir ama genel düşük sistemli kullanıcılar için pratik bir çözüm olmayabilir. hem reklamlar ilgimi çekebiliyor bir fırsatı kaçırmak istemem. herkesin firefox sevmediğide ayrıbir gerçek. bunlarda düşünülmeli

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
firefox kullanıyorsan flashblock eklentisini kullanmanı tavsiye ederim

Öfkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam fırsatları kaçırmak istemiyorum diyor reklamlarla ilgileniyo ama resim olmasını istiyor iki anasayfa olabilir girişte sorsa flashlı mı olsun resimli mi diye herkes kendi konfigürasyonuna uygun olanı seçer. Ayrıca kotalı kullanıcılar içinde iyi olabilir :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bir öneri olarak;
Hiçbir eklentiye ihtiyaç kalmadan, kurulduğu hali ile Maxthon tarayıcısını kullanabilirsiniz.

1zgte3c.jpg

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Aslında SDN, düşük pcler için hafif bir site yapabilir.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
öyle özel bir uğraşa gerk yok bence sadece flashlar sistemleri çok kasabiliyor toptan kaldırılmasına gerek yok sadece flash yerine resim kullanıması iyi olurdu bence hepside değil sayısı azaltılabilir bence.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sdn ana sayfa olsun forum olsun IOS uyumlu değil, tepetalk kullanmıyorum. Ana satfa haberlerine ipad miniden yorum yazamıyorum. Koskoca sdn hala daha flah kullanıyor, yöneticiler artık çağ atlayın ve flash uygulamalardan vaz geçin herkes html 5 kullanmaya başladılar. Şu ana sayfanızı mobil uymlu hale getirin artık.

ayrıca 20 mbps internet kullanıyorum sdn en zor açılanlan sitelerden birisi. Ping testim 16, jitter ölçümü A derece ve 2