• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Alet Çantası v1.0

söylediğniz programlartı ekliyorum arkadaşlar
v2.0 da kayıt defteri girdileride olucak

ben bunu WPI ile değil AMS ile yaptım

ücretli yazılımların full lerini koyamam, illegal paylaşım yapmıyoruz :)

rato resim mi koydun ne koydun göremiyorum :huh:
İllegal paylaşım burada yapmıyorum desen daha doğru olurdu :cool: :)
Genelde Wpi ile yaptıklarından öyle düşünmüştüm Ams'de iyi hepsi aynı kapıya çıkıyor sonuçta :)

Yok canım ekstra bir yazı o bir site varda davetiye gerekiyor adını tam yazamıyorum ondan kodladım aşağı aldım. Korsan şey koyma canım sadece deneme sürümlerini koy fazlasında gözümüz yok ama kullandığın sürümlerin hangileri olduğunu bir txt olarak içine atarsan çok güzel olur sana zahmet tabi ki...

bi daha kinde daha ayrıntılı olur :)

WPI ile AMS aynı şey değil
ams daha ayrıntılı ve özelleştirilebilir
wpı gibi hazır kalıbı yok

ha evet arkadaşlar v1.1 de
windows 7 manager, ati-nvidia driver,SDN wallpaper ları,ashompo,nero gibi bi ton program daha gelecek

Nero olan sürüm gelecekse asla indirmem nefret ediyorum o nerodan

birdahaki srümde nero olabilir ama alternetif olarak 2 tane daha ayrı program ekliycem

ayrıca eklenmesini istediğin bi pro. varmı?
Nero'ya alternatif olarak CDBurnerXP eklenebilir.

SDN Paket:Meraklı Yazılımlar bak bu olur.

Final sürümü çıkınca indireceğim:D

güzel bir alet çantası Ellerinize sağlık bidahaki versiyonunu merak bekliyoruz!

Merhaba arkadaşlar,

Winap yerine Aimp, Opera içinde flah eklentisi, revo unistallide sonraki derlemede/sürümde ekleyebilir misiniz?

Kolay gelsin.

:blink:
İndirmek bu güne nasip oldu ama 310 mb kotamı yedin pc meraklısı :blink:
.rar dosyası bozuk
en kısa zamanda upload etmen talebinde bulunuyorum

güzel hazırlamışsın eline sağlık.
ama ismi SDN Basic Kit, SDN Kit, SDN ProPack vs. olabilir.

Pıfff... :)

-----

Bunların her zaman güncel versiyonları çıkıyor o yüzden indiren sayısının fazla olacağını zannetmiyorum.

Programı açtığımızda karşımıza bir liste gelsin. İstediklerimizi seçelim ve "İleri" diyelim. Ardından program bütün işaretlediğimiz uygulamaların kendi web sitelerinden son sürümlerini indirsin ve setup dosyalarını bir klasöre koysun. Formattan sonra -veya hemen önce- herkesin yaptığı şey budur sonuçta. :)

Böyle bir program çok daha güzel ve yararlı olurdu bence ama yine de sağol. Belki birileri yararlanmıştır.

Bunların her zaman güncel versiyonları çıkıyor o yüzden indiren sayısının fazla olacağını zannetmiyorum.

Programı açtığımızda karşımıza bir liste gelsin. İstediklerimizi seçelim ve "İleri" diyelim. Ardından program bütün işaretlediğimiz uygulamaların kendi web sitelerinden son sürümlerini indirsin ve setup dosyalarını bir klasöre koysun. Formattan sonra -veya hemen önce- herkesin yaptığı şey budur sonuçta. :)

Böyle bir program çok daha güzel ve yararlı olurdu bence ama yine de sağol. Belki birileri yararlanmıştır.
Bende böyle düşünüyorum... Programlar sürekli güncellendiği için...:w00t:

Bende böyle düşünüyorum... Programlar sürekli güncellendiği için...:w00t:
Ancak şöyle olabilir autorun media tarzı program yardımıyla buton tarzı link yapılır o link'e tıklandığında o yazılımın download sayfasına götürür direk. Veya bazı kodlar yardımıyla sürümün güncel olup olmadığı kontrol (check) edilebilir. (Ama ikinci dediğim yöntem biraz uğraştırıcı) :wink:

peter tekrar upload edicem merek etme

diğer arkadaşlar dediğiniz için biraz kodlama gerekiyo bakalım olucakmı
hatta o inen son versiyonu da katılımsız bi şekilde kurmanın bi yoluna bakayım

antivirüs olarak nod32 yi istiyorum. Photofiltre diye bi resim programı var onuda istiyorum. Eğer formatton sonrası için hazırlıyorsanız java,winamp,winrar,frameworks falanda konulmalı diye düşünüyorum. :)

İnternet Download Manageri de eklersen sevinirim bir sonraki sürüme.

gerçekten güzel format sonrası bizi büyük bi uğraştan kurtardın saol

buda benim çalışmam prolar katılımsız.
141l468.jpg

blogtan yayınlıyorum burada yasak çünkü.

peki bişey sorucam. kurmak istediğimiz programların yanlarındaki kutucuğu işaretleyince program kendi kendine seçtiklerimizi kuruyomuş. peki kurduklarımızın bir kısmını kaldırmak istiyoz. kurduğumuz bu programla kaldırma işlemini de yapabiliyomuyuz?

peki bişey sorucam. kurmak istediğimiz programların yanlarındaki kutucuğu işaretleyince program kendi kendine seçtiklerimizi kuruyomuş. peki kurduklarımızın bir kısmını kaldırmak istiyoz. kurduğumuz bu programla kaldırma işlemini de yapabiliyomuyuz?

Programı denemedim ama öyle bi özellik olmaz

Programı kaldırmak istiyosarsan Denetim masasından kaldıracaksın ))

çok güzel bir çalışma...ama bence artık yeni program ve güncellemelerle birlikte 2.0 versiyonu çıkmalı :) emeği geçenlere teşekkür ederim