- Reaksiyon puanı
- 19,270
Bu BIOS yalnız. Phoenix BIOS UEFI Class 0.Normal windows a böyle şeyler sokabiliyor muyuz
Teşekkür ederim. Sana da teşekkür etmek lazım bu bilgi için, onun dışında 15 ziyaretçimiz var (biz dahil).@Allah'ın Kulu'nun da katkılarıyla yaptık. Kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
Hangi Phoenix o? BIOS'unuzun yedeğini alabilir misiniz? Legacy ise yapabilirim ama UEFI ise sıkıntı. Legacy ise WinPhlash64 ile alabilirsiniz. UEFI ise benimki gibi UEFI WinFlash ile alabilirsiniz.Gerçekten güzel bir proje olmuş, bunu Toshiba daki bir Phoenix e nasıl flashlayabilirim?
Legacy 2007 BIOS benimki, en azından öyle biliyorum.Hangi Phoenix o? BIOS'unuzun yedeğini alabilir misiniz? Legacy ise yapabilirim ama UEFI ise sıkıntı. Legacy ise WinPhlash64 ile alabilirsiniz. UEFI ise benimki gibi UEFI WinFlash ile alabilirsiniz.
Yarın söz ilgileneceğim hastaneye gittim bugünde.benim konuyla ilgilensiniz
Geçmiş olsun abi.Yarın söz ilgileneceğim hastaneye gittim bugünde.
Nasıl yapılacağını açıklayabilir misiniz?
Abi bu benim 2007 BIOS ile uyumlu mudur?
Evet, böyle.Seninki bu mu?
Ekli dosyayı görüntüle 90231
Mesaj otomatik birleştirildi:
Program resmi bu arada:
Ekli dosyayı görüntüle 90232
Şunu indir:Abi bu benim 2007 BIOS ile uyumlu mudur?
Benimki UEFI'li bu arada. Adı Phoenix SecureCore Tiano. Adı üstünde Tiano olduğundan belli UEFI olduğu. EDK ile kodlanmış. Ben UEFI WinFlash ile Flash'lıyorken sen WinPhlash ile Flash'lıyorsun.Evet, böyle.
Hangisi sensin?Çok iyi olmuş ama nasıl kuracağım? sende benim discordum vardı ordan söyleyebilirmisin?
Sen beni ekle:♚ ???? ?̧???? ♚#9187
Evet AMI ise AMI'nin Logo Change programı ile halloluyor.Bunu Phoenix BIOS'un dışındaki bir BIOS'a uyarlamak mümkün mü peki?
Bu arada eline sağlık.
Usta ben seni eklesem BIOS modifiye konusunda yardım eder misin?Sen beni ekle:
Drift King#3260
Eklede yarın konuşalım geç oldu.Usta ben seni eklesem BIOS modifiye konusunda yardım eder misin?
Geçmiş olsun.Yarın söz ilgileneceğim hastaneye gittim bugünde.