yusufozkan58
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,393
Sjsjsjss güzel proje .
Aynen HackBGRT ile. BGRT'ye elliyoruz ESP'den.Uefi bioslarda videodaki gibi boot logosunu değiştirebilirsiniz.
Bir bilen ben ve @Allah'ın Kulu.semih projeyi bana öğretirmisin rica etsem
Mesaj otomatik birleştirildi:
projeyi bilen öğretecek birisi
1 hafta sonra gelecekmiş bana öyle dedi dün.allahın kuluda ayrıldı formdan drift
Tabii ki var. BMP 4 bit 632x437 ydi çözünürlüğü ama emin değilim. Yüksek girdiğinde BIOS tan görüntü gelmiyor kalıyor boş siyah olarak. Aslında çalışmıyor.Bunun için belli bir resim boyutu ve bit sınırlaması var mı? Ben kendi wallpaperimi buna çevirmek istiyorum.
Adı LOGO.SYS. Neyse bu arada bu BIOS modlandı yani Windows 95 vb. değil ama dediğiniz doğru.Zamaninda yani win 9x lerler c nin icindeydi sanirim winlogo.sys isimli dosya vardi pait ile acip degistirdiginiz zaman acilistaki windows aciliyor bulutlu resim yerine herhangi bir sey koyabiliyordunuz
Aslında yapman gereken buydu diğer konuyu kaynak esinlendiğim konu diye link vereceksin sonra kendi paylaşımını yapacaksın yoksa hem senin emeğin kayboluyor hem anakonusu olan arkadaşın emeği konu karışıklığından hiç oluyor. Bakma sana yazıyorum ama çoğu arkadaşımızın yaptığı şey bu.NOT: Site logosu bana ait değildir. Ben sadece BIOS POST resmini yaptım. Karışıklık çıktı çünkü.Ekli dosyayı görüntüle 94652
Tamamdır bundan sonra dikkat ederim.Aslında yapman gereken buydu diğer konuyu kaynak esinlendiğim konu diye link vereceksin sonra kendi paylaşımını yapacaksın yoksa hem senin emeğin kayboluyor hem anakonusu olan arkadaşın emeği konu karışıklığından hiç oluyor. Bakma sana yazıyorum ama çoğu arkadaşımızın yaptığı şey bu.
İndirme linki varmı bu BIOS’unNOT: Site logosu bana ait değildir. Ben sadece BIOS POST resmini yaptım. Karışıklık çıktı çünkü.Ekli dosyayı görüntüle 94652
Buyrun:İndirme linki varmı bu BIOS’un
VMware’da Deneyim bunuBuyrun:
VMware'da denedim güzel olmuş??Buyrun:
github a ekleyebilirsin açık kaynak kodlu ise
4 Bit, 632x472 BMP olmalı.Bunun için belli bir resim boyutu ve bit sınırlaması var mı? Ben kendi wallpaperimi buna çevirmek istiyorum.