*SiRiNe* dedi ki:haftasonu olsun haftasonu çok fena grip olmuş yatıyorum turnuvayı kaçırmak istemem...
Ortim bende hafta sonu olmasını istiyorum.Malum iş güç akşam eve geç geliyorum haftasonu olursa gerçekten çok iyi olur.
*SiRiNe* dedi ki:haftasonu olsun haftasonu çok fena grip olmuş yatıyorum turnuvayı kaçırmak istemem...
honen dedi ki:Geçmiş olsun bu arada biliyorsun sen benim şans meleğimsin kendine dikkat et![]()
*SiRiNe* dedi ki:honen dedi ki:Geçmiş olsun bu arada biliyorsun sen benim şans meleğimsin kendine dikkat et![]()
o zaman sana soyadımın melek olduğunu söylersem buna daha fazla inanırsın sanırım...
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim honen ben kaçtım görüşmek üzere...
Hatasız kul olmazZibi$ dedi ki:Pardon ya bu okey turnuvasıymışgörmedim valla
satranç sandım
elektr10 dedi ki:Siz hala oynamadınız mı![]()
Burası başlayana kadar sen tavla oyna krasiva bak rakibin seni bekliyorkrasiva dedi ki:elektr10 dedi ki:Siz hala oynamadınız mı![]()
ayneeenn oynayacaz ama du bakalım ne zaman![]()
elektr10 dedi ki:Burası başlayana kadar sen tavla oyna krasiva bak rakibin seni bekliyorkrasiva dedi ki:elektr10 dedi ki:Siz hala oynamadınız mı![]()
![]()
noluyor buradaaiol dedi ki:elektr10 dedi ki:Burası başlayana kadar sen tavla oyna krasiva bak rakibin seni bekliyorkrasiva dedi ki:elektr10 dedi ki:Siz hala oynamadınız mı![]()
![]()
Deneme 1 2 3 ;D![]()
Takım adı gönderilcektee ooo daha ortağımızdan haber yok..Yalan olduk gibi bu turnuvada dal-o-l dedi ki:Ama takım adlarını göndermediniz
Olmadııı...![]()
evet ya.*SiRiNe* dedi ki:yaaa noldu oynamıyacak mıyız![]()
organizasyonu sen devir alsan nasıl olur*SiRiNe* dedi ki:hayır organizasyonu yapan arkadaş neredeee.....!
herkese özel mail atılsın şu gün şu saat diye buradanda duyurulsun gelmeyen oynamayan direk malup sayılsın yaw...