Sd ram ile drr ram arasındaki fark??

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tablet alıyorum ama kafam buna takıldi. Galaxy note 10.1siyahda 2gb drr ram var beyazda 2gb sdram var bu sdram olayını bana basitce anlatır mısınız yani sd ram sd kart takınca oluşan ram mıdır hangisi daha iyidir ?

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
DDR (Double Data Rate) SDRAM bellek teknolojisi, olgun SDRAM teknolojisinden gelen yeni ve devrimci bir teknolojidir. DDR belleğin yüksek performansının sırrı, SDRAM’ in tamamının iki katını sağlayarak bir saat çevrimi içinde iki veri operasyonu gerçekleştirme yeteneğidir.DDR SDRAM bellek türüne ihtiyaç duyulmasının nedeni sistem veriyolu hızlarının işlemcilerin çalışma frekanslarının çok gerisinde kalmasıdır. Günümüz işlemcilerinin veri işleme hızlarının çok yüksek olması çok hızlı bellekleri de beraberinde getirdi.DDR SDRAM, SDRAM teknolojisi üzerine dayalı, üst seviyede performans sunan, büyük yatırımlar gerektirmeyen bir bellek teknolojisidir.

Açıklayıcı olmuştur umarım...​

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Arkadaşlar tablet alıyorum ama kafam buna takıldi. Galaxy note 10.1siyahda 2gb drr ram var beyazda 2gb sdram var bu sdram olayını bana basitce anlatır mısınız yani sd ram sd kart takınca oluşan ram mıdır hangisi daha iyidir ?
yazım hatası olmuş rengi dışında ikiside aynı ramli yazan yanlış yazmış.