Sayfaların düzenlenmesi

byhasanbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
shiftdelete.net anasayfasında 26 adet haber var. şimdi site yeni kurulmuş farzedelim ve yine 26 adet haberin olduğunu düşünelim. 27. haberi eklediğinizde ilk eklediğiniz haber otomatik olarak 2.sayfayı oluşturuyor ve orda yerini alıyor. yani anasayfa da son eklediğiniz 26 haber bulunuyor.
Benim sorum şu: bunun böyle olmasını sağlayan bi html kodu varmıdır? varsa nedir?
aksi halde kuracağım sitede her bir haber eklediğimde her sayfayı teker teker düzenlemeye çalışacağım. bu da uzun iş. kısacası sizden istediğim bu yöntemi googlepages da nasıl gerçekleştirebilirim?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Html ile yapamazsın. Php ve ya asp gerekli..googlepage php ya da asp destekliyor muydu acaba?

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
pesimist dedi ki:
Html ile yapamazsın. Php ve ya asp gerekli..googlepage php ya da asp destekliyor muydu acaba?

hayır sadece html :)

akifsever

Asistan
Reaksiyon puanı
0
googlepage böyle yapamazsın. sen yazı yazmak istiyorsan resimde videoda ekliyeceksen googlepage de kasmana gerek yok blog açarsın bloggerdan.hem türkçe zaten.

bide böyle bişey var http://www.tumblr.com buda blog mantığında ama değiştirilmeye çok uygun bir yapısı var çok basit kolay ama ingilizce.

maximuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kolayı var sende kur bi joomla sdn gibi sonra içerik ekle o kadar.

assiss8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi yaptığım kişisel web sitesinde download linki koydum ancak bu linki gizlemeyi başaramadım.Yardımcı olurmusunuz??? :$ :

Sheythun

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Link gizlemekten kastın ne?? Pek anlayamadık...