Sayfa Numaralandırması İle İlgili Bakar mısınız

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar biz dönem ödevi hazırladık kitap şeklinde 56 sayfa falan. ilk başında kapak ve içindekiler kısmı var. 7. Sayfadan itibaren yazımız başlıyor. Ben numaralandırmayı 7. Sayfadan 1 diye başlayarak yapmak istiyorum yani ilk 6 sayfa için numaralandırma yapmasın ama o kadar karıştırdım bi türlü bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bu benimde aklıma geldi ancak tek word dosyası halinde teslim edeceğimiz için böyle yapamam. Çıktısını alacak olsaydım tamam olurdu ama tek word dosyası olacak.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Bu benimde aklıma geldi ancak tek word dosyası halinde teslim edeceğimiz için böyle yapamam. Çıktısını alacak olsaydım olurdu ama tek word dosyası olacak.

PDF halinde isteseydi keşke... o zman dediğim yöntem çok rahat işe yarardı. Şöyle ki, 4 word belgesini dediğim şekil oluştururdunuz, sonra onları nitro pdf ile pdf ye çevirirdiniz ardından coolutils pdf combine ile sırayla seçip birleştirirdiniz.
Verdiğim sitelerden bakıp yapmayı deneyin eğer o şekildeyse.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Burdakini yapıyorum mesela ilk 7 sayfayı 1-7 arası numaralandırıyor kestiğim bölümüde tekrar 1den başlayıp numaralandırıyor burası güzel ancak ilk 7 sayfayada numara ekliyor eklememesi lazım. Bu arada ofis 2013 kullanıyorum..