Save Ralph (Destek Olalım)

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
Save Ralph (ralph'i kurtar) sosyal medyada popüler 1 konu videoda hayvanları kurtarmaktan bahsediliyor
yorum yaparken (youtube vb.)
#SaveRalph gibi etiketler yazarak bu durumu insanlığa duyulabiliriz
bu konu forumda yasakmı bilmiyorum ama bazı markalar hayvanlar üzerinde deney yapıyor onları almamaya çalışalım

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Buna kanıtınız var mı? Hangi markalar yapıyor bunu?
Hocam playstorede uygulaması var bi kaç tane önereyim mesela nivea colgate avon axe bu markalarda hayvanlar üzerinde deney yapan markalar ben öğrendiğimden beri colgate değil oral b kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna kanıtınız var mı? Hangi markalar yapıyor bunu?
Bu uygulama ile hangi markaların hayvanlar üzerinde test yapıp yapmadığını öğrenebilir herkez destek olup böyle markalar almayalımki hayvanlar üzerinde test yapılmasın.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Hocam playstorede uygulaması var bi kaç tane önereyim mesela nivea colgate avon axe bu markalarda hayvanlar üzerinde deney yapan markalar ben öğrendiğimden beri colgate değil oral b kullanıyorum.
Tamam da elinizde kanıt olmalı büyük bir markayı suçlamak için. Hangi hayvanlara yapıldı, ne deneyi yapıldı?.. Çok fazla soru var.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Bende asosyal medya dediğim yeri takip ederek zamanımı boşa harcamıyorum. Her neyse. @Rchive'in dediği gibi bir kanıt ve kaynak olmadan konuyu niye açıyorsunuz? Eğer gerçekse bizde bir şeyler yaparız. Yani destek falan diyorsunuz ya.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
Tamam da elinizde kanıt olmalı büyük bir markayı suçlamak için. Hangi hayvanlara yapıldı, ne deneyi yapıldı?.. Çok fazla soru var.
Youtube save ralph yaz izle gözlerine başka şeyler fln yapıyorlar hem marka suçlamadım adı yazmadım

+

Bunu söyledik diye linç yiyoruz. :D

E kardeşim, at o zaman o kanıt videolarını?
dur atayım
burda çoğu var

@emir000, Tamam ona bir şey demiyorum. Bari konuya koysaymış konu sahibi. Bu haberin kaynağını veya videosunu falan. Bizde doğru düzgün bilgilenirdik. Onu demek istiyorum ben.
bu

Bu uygulama ile hangi markaların hayvanlar üzerinde test yapıp yapmadığını öğrenebilir herkez destek olup böyle markalar almayalımki hayvanlar üzerinde test yapılmasın.
burda cevaplarınız var

Save ralph altyazılı izle anlarsın anlayamazsan bilgilendirme uygulamaları var

+

Bunu söyledik diye linç yiyoruz. :D

E kardeşim, at o zaman o kanıt videolarını?
Become an HSI Animal Defender today!
bu site hayvanlar acı çekmemesi için bağış yeri
(hayvanlara oluyor çünkü ucuzlar teknoloji gelişti ama hayvanlar daha ucuz)
:(

Son düzenleme: