Savcı Leyla'nın başı sapıkla dertte

muratflash

Rektör
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,803
Reaksiyon puanı
511
Puanları
3,293
Kurtlar Vadisi Pusu'nun sevilen ismi Çiğdem Batur, özel hayatında zor günler geçiriyor.

935663_10151466076283721_742548382_n.jpg


Kurtlar Vadisi Pusu'nun Savcı Leyla'sı AyşeÇiğdem Batur, tehdit edildiğini söyleyerek savcılığa başvurdu. Batur, twitter üzerinden "Seni takip ediyorum." diye yazan ve evine çicek gönderen her yerde kendisini takip eden kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Polisin yaptığı incelemede Çiğdem Batur'a tehdit mesajlarının yollandığı IP adresinin yurt dışında kayıtlı olduğu belirlendi. polis Batur'u tehdit eden kimliği belirsiz kişiyi tespit etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Dizi çekimlerine şoförü ve arkadaşları ile birlikte giden Batur'un aldığı tehditler yüzünden tek başına dışarı çıkamaz hale geldiği öğrenildi. Güzel oyuncu daha önce de twitter üzerinden kendisine cinsel ve hakaret içerikli mesajlar gönderen kişi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

KAYNAK

Kimse bu sapık alnını karışlar aklını alırım..
 
Üst