Sauna Çetesi Vadide

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sauna Çetesi ortaya çıkartılmış ve arşivinde onlarca bürokrat ve milletvekilinin görüntüleri çıkmıştı. Sauna Çetesi bu hafta Kurtlar Vadisi'ndeydi.

Sauna Çetesi Nedir?

Ankara'daki Küre operasyonu kapsamındaki davada, "sauna çetesi" olarak bilinen bir yapı ortaya çıkartılmıştı. Kasım Zengin ve eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul Çakır'ın çetenin lideri olduğu ortaya çıkmıştı.

Savcılık mütaalasında, çetenin lideri olduğu öne sürülen Kasım Zengin, eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul Çakır, Osman Selçuklu ve Serdar Yük tarafından suç örgütü kurulduğu, yeterli araç-gereç ve eleman sağlanarak eylem planlamalarının yapıldığı belirlenmişti.

Çetenin Ankara'daki bir saunayla ortaklaşa çalıştığı ve bu saunaya götürülen onlarca bürokrat ve milletvekilinin uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı. Çetenin bu görüntüleri ileride bu milletvekilleri ve bürokratları çeşitli projelerde yönlendirmek için arşivlediği ortaya çıkmıştı.

[flash=425,373]http://www.analiztv.com/player.swf?v=1016[/flash]
aktifhaber

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Evet, dün benim de dikkatimi çekmişti. Hatta, ilk önce masaj deyince son günlerde ellerinde kartları dağıtarak reklam yapan çete aklıma geldi. Bu dizinin sevdiğim yönlerinden biri de bu aslında. Teşekkürler Reallist...

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
işte bu diziyi seviyorum ilk kurtlar vadisinide sviyodum bunuda
zaten kurtlar vadisi terörü de bu yüzden yasakladılar
birilerinin kuyruğuna basılmasın canları yanmasın diye

nurayyyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paşazede dedi ki: