Satılmış dizi: Kurtlar Vadisi Pusu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
1) yaklaşık 1 ay önce taraf gaztesine atıfta bulunan dizi; tarafı amerikan ve israil kaynaklı gösterip yalan ve ısmarlama haber yapan duruma sokmuştu. bizde yanlış anladık heralde dedik.
2)aydın doğan ı temize çıkarmak için davut tataroğlu karakterini masum, işi ile uğraşan, dürüst gösterdiler. neyse onada eyvallah dedik.
3) bugün başbakanı resmen rezil ettiler. gaza gelen, büyük lider kompleksi olan, geleceği görmekten aciz, basiretten yoksun gösterdiler. (bravo yapımcılara !!!).
4) bugün kürt açılımını işlediler, amerikan ın planı olduğunu, başbakanın medyayı yönlendirmeye çalıştığını, basını tehdit ettiğini, gladyo ile işbirliği içinde olup (güya onları anlamaya çalışıyomuş pehh), ülkeyi kaosa sürüklediğini işlediler.

bravo yapımcılara, dizi satılmış demişlerdide itibar etmemiştim.
AYDIN DOĞAN İYİ İŞ ÇIKARMIŞ, KENDİSİNİ KUTLUYORUM!!!!....
BU DİZİ BU GECE BİTMİŞTİR, KALAN SAĞLAR BİZİMDİR.:sleeping:
SATILMIŞ DİZİ İSTEMİYORUZ....

talsuv61

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bizde adettir ya ak olacak ya kara.
Hoşumuza gitmeyen mesajlar verildi mi neden, hemen satılmış damgası vuruyoruz ki?
Ayrıca dizide davut tataroğlunu neresini masum gösteriyor?

Abartmayın bunlar dizi.
ha polat alamdara özenenler; ha bu dizileri ciddiye alanlar.

Kürt açılımının da amerikan planı olduğunu bütün herkes biliyor.

playmaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
''Kürt açılımının da amerikan planı olduğunu bütün herkes biliyor.'' Çok doğru obamanın istediği 3 şeyden biride bu değilmiydi ? Bu ülkede satılmış olan tek şey dizi olsaydı keşke.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Sevmessin izlemezsin bu kadar basit.

SARUGHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1) yaklaşık 1 ay önce taraf gaztesine atıfta bulunan dizi; tarafı amerikan ve israil kaynaklı gösterip yalan ve ısmarlama haber yapan duruma sokmuştu. bizde yanlış anladık heralde dedik.
2)aydın doğan ı temize çıkarmak için davut tataroğlu karakterini masum, işi ile uğraşan, dürüst gösterdiler. neyse onada eyvallah dedik.
3) bugün başbakanı resmen rezil ettiler. gaza gelen, büyük lider kompleksi olan, geleceği görmekten aciz, basiretten yoksun gösterdiler. (bravo yapımcılara !!!).
4) bugün kürt açılımını işlediler, amerikan ın planı olduğunu, başbakanın medyayı yönlendirmeye çalıştığını, basını tehdit ettiğini, gladyo ile işbirliği içinde olup (güya onları anlamaya çalışıyomuş pehh), ülkeyi kaosa sürüklediğini işlediler.

bravo yapımcılara, dizi satılmış demişlerdide itibar etmemiştim.
AYDIN DOĞAN İYİ İŞ ÇIKARMIŞ, KENDİSİNİ KUTLUYORUM!!!!....
BU DİZİ BU GECE BİTMİŞTİR, KALAN SAĞLAR BİZİMDİR.:sleeping:
SATILMIŞ DİZİ İSTEMİYORUZ....

son derece haklısınnnnnnnnnn
Kurtlar vadisi kesinlikle vizyonunu ve tarafini degiştirdi. Ben bu gece kesin emin oldum bundan. Diyolaglari ve gelişen olaylari dikkatli seyredersek bence bu çok barizdi bu bölümde. Zaten son 3 bölümde kafa kariştirmaya çalişildi. Bu bölümde de saflar degişiyor. önce güvenilen kişilerin güvenirliği sarsiliyor. Arkasi malum....

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
bu dizinin doğan yayın holdinge geçinceye kadar olan serüveni biliniyor. dzi daha çok muhafazakar, milliyetçi, kesime hitap eden bir yapısı vardı. tabiki birde izlediği bir politika. dizi doğan grubuna gecince değişimler olmadımı? yalansa yalan deyin. toplumun belli kesimine hitap ediyordu herkese hitap etse aynı yayın saatinde doğan medya aşkı memnu dizini yayınlarmı sanıyosunuz...
başbakanı alenen rezil ettiler. ( ben başbakanın avukatı değilim, hiç işimde olmaz). bilinçli yapıldığı belli.
bu arada benim diziyi ciddiye aldığım falan yok, birileri ciddiye almışki dizi satın alınmış; toplumda olmadık algı yaratılmaya çalışılmış.:sleep:
siz nerden biliyosunuz kürt açılımının amerkan planı olduğunu ( ha onlarında işine geliyo olabilir)
varmı elinizde argüman. yoksa muhalif algısının bir tezahürü olarak mı bunu söylüyorsunuz

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Benim muhatabım terör örgütü değil milletimdir. Gün geliyor 1 milyar dolar için IMF yalvarıyoruz. Terör yüzünden 300 milyar dolar harcamışız. Eğer ivedi biçimde bunu halletmessek, yüzlerce milyar dolar da yolda.

dizide başbakan bunu dedi diyemi rezil oldu??

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
dizide başbakan bunu dedi diyemi rezil oldu??
o kısmını bugünkü söylemlerine uysun diye söyletmişler.
ya öbürleri, kaçırdın heralde.
-kürt açılımı şimdi olmaz dedi, yanında uşağı (galadyonun adamı) iyi bi gaz verdi siz büyük liderssiniz anacak bu şekilde büyük lider olunur , gelin devlet politikasını değiştirini dedi. başbakan karakteri şöyle bir gerildi, evt yapalım dedi. bu tavrı çocuk bile göstermez.
-medyayı tehdit etti, güya orda tataroğlu dürüst.
-gladyo yu kullanıyo imajı verldi
yalanmı

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
kötü şeyleri söylemenin en güzel yolu (empoze etmenin) başta iyi ve doğru cümleer kulanarak zehiri alttan alttan vermektir.

gaz kısmı bile aleni değil..
zaten dizide başbakan karakteri diyor uzun vadeli bir olay. hiç girişmeyelim demiyor..
birde başbakanın medyada kendi alehinde çıkan haberlere karşı tavrınıda herkes biliyor zaten o kısımda anormal bir durum göremedim..

şahsi fikrim dizide başbakan karakterinin aciz durumda gösterildiği değil iyi niyetinin gösterildiği..

SARUGHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gaz kısmı bile aleni değil..
zaten dizide başbakan karakteri diyor uzun vadeli bir olay. hiç girişmeyelim demiyor..
birde başbakanın medyada kendi alehinde çıkan haberlere karşı tavrınıda herkes biliyor zaten o kısımda anormal bir durum göremedim..

şahsi fikrim dizide başbakan karakterinin aciz durumda gösterildiği değil iyi niyetinin gösterildiği..

bahsettiğim aciz duruma düştüğü degildi zaten. son derce profosyenel bir u dönüşü yapılmaktadır. başbakan tiplmesi dahil. bu dönüşümün profosyenel oluşu da dizinin bu ülkede uzun zamanda elde ettiği destek ve izlenirliğini kullanarak çok ustaca bu güne kadar uğraşlıan kişi ve örgütlerin aslında doğruyu onlarmı yapıyordu imajını yerleşme amacında olduğu aşikar.
bir kaç kelimeye degil dizinin son zamanalrdaki genel gidişatı ve özellikle bu bölümü iyi degerlendirmek gerek bence.

jaydeejoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu diziyi neden bu kadar dikkate alıyorsunuz, yani bu dizi yapılan ve yapılacak olan politikalarımı etkiliyor, dahası bugüne dek tek bir bölümünü bile izlemedim. Böyle bir gücüde olacağını sanmıyorum, sizlerde bu kadar dert etmeyin dizi içinde geçen dialogları. Büyük Türk Milletinin bu dizilere , bu siyasi çalımlara , bu açılımlara ve bu başbakana karnı tok...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bu diziyi neden bu kadar dikkate alıyorsunuz, yani bu dizi yapılan ve yapılacak olan politikalarımı etkiliyor, dahası bugüne dek tek bir bölümünü bile izlemedim. Böyle bir gücüde olacağını sanmıyorum, sizlerde bu kadar dert etmeyin dizi içinde geçen dialogları. Büyük Türk Milletinin bu dizilere , bu siyasi çalımlara , bu açılımlara ve bu başbakana karnı tok...

bu güne kadar tek bir bölümün bile izlemediğiniz bir dizi hakkında hüküm vermek biraz garip değil mi?

Bu dizi Türkiyede en çok izlenen dizi...
en çok izlenmesinin yanında bahsettiği konular Türkiyenin gerçeklerinden kurgulanmıştır...

Kimi zaman geçmişte yaşananlara kimi zaman günümüz olaylarına parmak basmaktadır...

Hal böyleyken dizide olanların bir çoğu halk tarafından gerçek olarak görülürken özellikle Polat ve ekibinin vatan severler olarak hiç bir hata yapmayacakları düşünüldüğünde onların görüşlerinin Vatan içiin iyi görüşler olduğu düşüncesi halkın düşünce yapısını etkiliyor...

Yani kısaca özetlemek gerekirse bu dizi provokatörlerin eline geçtiğinde çok büyük tahribatlar yapabilir...

Gelecek bölümde Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar bu Kürtler Çok oldu yeter artık bunlara haddini bildirmek gerek dese ertesi gün ülkede yer yerinden oynar millet sokaklara dökülür...

Daha önce hiç bir bölümünü izlemedğiniz bir diziyi küçümsemeyin...

Unutmayın ki ABD nin en büyük gücü hollywood dur... çünkü o yollar tüm dünya insanlarının fikirlerini yönetmektedir...

Kurtlar Vadisi de Türkiye de bu potansiyele sahiptir...

tuncayt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi olan herzman taşlanır... İzleyipte her defasında artık izlemeyecem bu diziyi diyenlerden bıktım arkadaş ya ala ala !!
:angry:

ToRaMaNLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dizi satildiysa yeni satilmadi 56.Bölümden sonra satildi Osman Sinav birakti dizi satildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...