Satılık Samsung Galaxy S4 Mini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alcatraz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,cihazım Bimeks mağazalarından Eylül ayında alınmıştır ve garanti süresi ,faturası ve kutusu olduğu gibi durmaktadır.

Üründe hiçbir yerinde soyulma,çizik ve deformasyon bulunmuyor , aldığım gün ekranını jelatinle kaplattırmıştım sadece o duruyor o da istenildiği an çıkarılabilir, kozmetik ve görünüm olarak sıfırından farksız gibi görünmektedir.Bataryası internet ve programların kullanımına bağlı olarak 2 gün kadar gidebilir , ben kendim hiç oyun oynamadım o yüzden batarya durumu oldukça iyi denilebilir.

Kutusundaki kulaklık ve aparatları hiç kullanılmadığı için jelatiniyle öylece duruyor , garanti süresi devam ediyor, bugüne kadar hiç tamir görmedi umarım bundan snra da görmeyecektir.Kullanışlı ve oldukça güzel özellikleri olan bir ürün gerçekten.
d57Jp7.jpg

GYyJLV.jpg

VV37oP.jpg

7kyLla.jpg

Hediye telefon geldiği için bu cihazım 2 aydır boşta duruyor , boşta duracağına ihtiyacı olan birine gitsin isterim.Fiyat :400 TL düşünüyorum öğrenci ihtiyacı olan bir arkadaş varsa ufacık bir ikram daha yapabilirim ama bunun dışında yapamam, bu yüzden sadece ciddi alıcı olanlar iletişime geçsinler lütfen

alcatraz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son resimde arkada sanki beyaz bir leke gibi bir şey yansımış, parmak izi o kesinlikle herhangi bir deformasyon ya da çizik yok yere falan da düşmedi hiç hep kılıfla kullanmıştım , Fiyatı 370 tl olarak revize ettim Pazar gününe özel, boşta yatmasın şu cihaz

alcatraz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mesajımı düzetlmek istedim ama düzenleyemedim, bugüne özel 350 Tl olarak güncelledim fiyatı

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ürün temiz gözüküyor. İyi satışlar :)

alcatraz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kutusunun ve ön panelinin de resimlerini ekleyeyim ..

l7bnjl.jpg

qYJ7P3.jpg

Alacak vatandaş sıfır gibi bir cihaza sahip olacaktır,cihazda görülecek herhangi bir çizikde aynı gün içerisinde iade alırım sorun değil

alcatraz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlan güncel satış devam etmektedir

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
350 tl iyi fiyat arkadaslar ihtiyaci olan ya da yedek telefon bakan alabilir. Hayırlı satislar

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Güzel fiyat hayırlı satışlar :) param olsada alsam :D

alcatraz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilan silinebilir cihazı elden sattım , Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...