Buğra Y.
Profesör
Ben de Lite almayı düşünüyorum, lite'deki düşen ramin performansa fazla etki etmeyeceğini düşünüyorum, sonuçta her şeyiyle aynı telefon
Ayrıca s800ac olarak çıkarsa da dadından yinmez 

Ben de Lite almayı düşünüyorum, lite'deki düşen ramin performansa fazla etki etmeyeceğini düşünüyorum, sonuçta her şeyiyle aynı telefon![]()
Di mi amaBen aslinda gionee sitesinden inceledim lite versiyonu s800 ile geliyor zaten bu gelecek olan da s800 ac sadece 4glide var yani 16 gb hafiza 1 gb ram icin o parayi vermem![]()
Hocam alınmayın ama bir şey diyeceğim. Bu aralar telefona bayağı ihtiyacım var. Z ultra aldım, batarya süresi kısık olduğu için sattım. Dönüşte yolun kıyısındaki telefoncuya uğradım. Note 2 yi sordum 750 ye alacağım 3 güne kadar. O cihazı bulmadan önce de bu ilan vardı, ram yetersiz diye arayıp durdum yeni cihazlar. Demem o ki fiyat malum 2 senelik telefona göre tuzlu, ayrıca sahibinden gibi sitelerde satmanız daha doğru, buraya "güncel" yazmanız pek değiştimez kanımca durumu. Dediklerimi yanlış anlamayın, sadece bir tavsiye.
kaedeş senin bir dolandırılma olayı olmuştu çözüldü mü o olay?Ilan 750 den gunceldir![]()
kaedeş senin bir dolandırılma olayı olmuştu çözüldü mü o olay?
ben yakalanmıştır diye düşünmüştüm aklımda kalmış bir sorayım dedim.Yok kardesim dosya savcilikta adam onun ustune birde donanimhaberden birini dolandirmis
ben yakalanmıştır diye düşünmüştüm aklımda kalmış bir sorayım dedim.
servis gördü mü? değişen parçası varmı
ne zaman aldın , garantisi ne kadar kaldı , aksesuarları tam mı? vs. bu tarz şeylere netlik getirirsen satışın daha hızlanabilir.
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]
merhabalar kesinlikle konunu baltalamak değil amacım ama su cihazın keşke satılsada gm elite ni TR de satışa sunulduğunda alabilsen.
suan discovery 2. elleri gayet temizleri de mevcut 400 liraya kadar alabiliyorsun
şuan disco ile bu cihaza baktığımızda ne bileyim markaya para vermek gibi bişi oluyor
ben senin için kendi eş dostuma da duyurdum facede de paylaştım
ilgilenen olursa seninle irtibatta olacağım
hayırlı satışlar bu arada
Temiz ve bol aksesuarlı bir cihazmış. En kısa sürede satarsın umarım hayırlı satışlar. Bu arada Sahibinden.com'a hiç bulaşma bence, acelen yoksa burdan satmaya bak.
sahibinden, n11 gittigidiyor, sanalpazara filan da ilan koydun mu? sadece buradan biraz uzun sürer gibi.
biraz esneklik payı koy. gün geçtikçe zaten değerleri düşüyor bu zımbırtıların. s5 çıkmadan satmaya bakKaptannoralarda komisyon aliyorlar satilinca bir iki foruma daha koydum bakalim talipler oldu da tam istedigim fiyat olmadi bekliyoruz zaten acelem yok![]()
biraz esneklik payı koy. gün geçtikçe zaten değerleri düşüyor bu zımbırtıların. s5 çıkmadan satmaya bak![]()