Satanizm ve New Age

eeeguray

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende sıkıldım artık. bi sonuca varamayacağımız belli.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Aşağıdaki resim diyarbakır koşuyolu parkı'nda yapılmış bir anıta( geçen senelerde cıvarda bir patlamada ölen kişiler için belediye tarafından yaptırıldı) aittir. ve bu anıtı yapan kişi(ler) kesinlikle bilinçli olarak yapmış her işte parmağımız var bakın dercesine. Belediyede izin verdiğine göre anlaşma halinde ki bu yıl protestan kilisesine ait bir dernekte açıldı ve o derneğin giriş kapısında yazıları kırmızı,yeşil,sarı renkleri ile yazılmıştı. şerefsizler...
318482_206697399390595_160485844011751_590329_8154321_n.jpg

Görebildiğim kadarıyla güneş, göz ve piramit onların sembolü.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
geçenlerde Tom Hanks'in başrolde oynadı "Melekler ve Şeytanlar" filmini izledim. filmin konusu; illuminati örgütünün, geçmişte kendilerine işkence edip lider kadrosunu katleden "Vatikan" baş klisesinden intikam almasını konu alıyor. Film, illuminati'den din ile bilimin beraber olabileceğini iddia eden bilim adamları tarafından kurulan aydın insanlar topluluğu olarak bahsediyor. bu topluluğun görüşlerini benimsemeyip savunucularını katleden dönemin papa'sı ve Vatikan klisesinin önde gelenleri, illuminati'nin yeraltına çekilmesine ve bugünkü gibi bir "örgüt" halini gelmesi sebep olmuş vs...

filmde işlenen konu ne denli doğru bilemem ama günümüzdeki topçu popçu gibi çapulcuların bu örgütten olduklarını görünce ve eğer gerçekten de öyle ise, çoluk çocuğun eğlencesi haline dönüşmeleri gayet normal diyebilirim.

Reaksiyon puanı
68
eylem yok, ama böyle sanalda dedikoduları bol bir konu haline gelmiş. Bu konu bu gidişle gündemden düşmez boşverin, takmayın o kadar büyütmeyin bi' bakmışsınız gençlerin bilmeden şişirdikleri bir balon olarak patlayıverir. Önceki arkadaşların dediği gibi farkında olmadan bu konuyu yayıoruz belki istedikleride budur.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
aslında bazen ben de öyle düşünüyorum ama sırf ses getirmek adına Norveç'te 85 kişiyi öldürtebiliyorlarsa o kadarda kuru sıkı değiller. ve üstüne adma deli raporu verdirtiyorlar :S

Reaksiyon puanı
10,315
bu tür örgütler var ya da yok. çok etkililer yahut etkisizler.
ülkemizde de etkileri, zararları, şerleri var veya yok. bunları bilmiyorum. belki çok tehlikeliler, belki insanımıza çok zararları da olmuş olabilir. bu konuda hiçbir öngörüde bulunmayacağım.

söylemek istediğim şu ki, bu gibi oluşumları bir virüs, mikrop veya korunulması gerekli bir zararlı olarak kabul edersek -ki, bunda hemfikiriz, öyle anlaşılıyor- bunun çaresi de belli değil midir? mesela bir mikrop yayılınca, ve bu mikrop yaygın bir hastalığa yol açınca bunun için aşı üretilir, bunun zararından böylece korunulmaya çalışılır.

peki bunun çaresi, aşısı nedir derseniz, aslında hemen yanıbaşımızda olan bir değerimiz dersem lütfen reaksiyon göstermeyin hemen. herşeyi din konusuna getiriyorsunuz diye karşı argüman geliştirmeden önce bir dinleyin.

yani bunun adı kur'andır, takva ile yaşamaktır, Allahtan korkmak ve onun dinini onun istediği ölçülerde yaşamaktır. çünkü bizi yaratan o'dur, bizi en iyi bilebilecek durumda olan o'dur, iyiliğimizi, kötülüğümüzü en iyi o bilir, hastalıklarımızı ve teşhis yollarını, tedavi metodlarını en iyi bilme durumunda olan sadece o'dur. onun dinini onun istediği şekil ve ölçülerde yaşamak bizi her türlü hastalıktan, mikroptan, virüsten koruyacak olan yegâne ilaçtır, aşıdır.

"İşte bu şeytan, ancak kendi dostlarını korkutur. Siz onlardan korkmayın, eğer mü'minlerseniz, Ben'den korkun." (Âl-i imran suresi/175) diye buyurur. bu tür virüslerden nasıl korunabileceğimizin yolunu öğretir bize. ve yine başka bir ayette yolumuzu aydınlatmaya devam eder cenab-ı hak:

"Eğer sana şeytandan yana bir kışkırtma (vesvese veya iğva) gelirse, hemen Allah'a sığın. Çünkü O, işitendir, bilendir. (Allah'tan) Sakınanlara şeytandan bir vesvese eriştiğinde (önce) iyice düşünürler (Allah'ı zikredip-anarlar), sonra hemen bakarsın ki görüp bilmişlerdir. (Şeytan'ın) Kardeşleri ise, onları sapıklığa sürüklerler, sonra peşlerini bırakmazlar." (Â'raf suresi/200-202)

bizleri bu tür şeytani oluşumların tuzağından, şerrinden koruyacak başka bir mesnedimiz, çaremiz yok. imanı, islami yaşayışı olmayan, onu kabul etmeyen kişiler sadece bunların değil, her tür kötülüğün, mikrobun ve virüsün etkisinde kalmaya daima mahkümdur.

dikkat ederseniz eğer, toplumda huzursuzluk çıkaran, insanlara hayatı cehennem eden nice mahluk varsa alayının müşterek vasfı dinden diyanetten uzak, Allah korkusu olmayan kişiler olduğunu görürsünüz. o yüzden ki gerçek müslümanı tarif eden bir batılı "onlar karıncayı bile incitemiyecek kadar hassas davranan kişilerdir" demiştir.

Ezcümle, Allah Teala gibi sağlam bir limana demir atanlara havada, karada ölüm yok -kendi eceli hariç tabi- arkadaşlar. korkacak birşey de! çünkü o kendi yolunda olanları koruyacağını söz vermiştir.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
@|SeYYaH| kardeşim çok haklısın. Bu, ALLAH'a sen ben gibi inanan ile şeytanın yolundan gidenler arasında bir savaştır.En basit haliyle bu. Unutmayın şeytan izin aldı ve o hedefine ulaşmak için her yolu deniyor.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
İnsanları bilinçlendirileim derken yanlışlıkla kendimizin aklına saçma sapan şeyler sokmayalım. Zira yukarıda adı geçen örgütlerin tam olarak ne olduğunu kimse bilmiyor, en azından içinde olmayanlar dışında.

Din konusu öyle derin ki, ben şimdi size oy kullanmak Allaha şirk koşmaktır desem, çoğunuz işin içinden çıkamaz.

Araştırmak güzel, paylaşmak güzel, ama emin olmadığınız konularda çokda fazla üstelememek gerek.

Gözününzn gördüğü ve görmediği, aklınızıın aldığı ve almadığı her türlü şeyden Allah'a sığının yeter. Zira, o istemedikce kimse size zarar veremez.

SnappeR001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dikkat ederseniz eğer, toplumda huzursuzluk çıkaran, insanlara hayatı cehennem eden nice mahluk varsa alayının müşterek vasfı dinden diyanetten uzak, Allah korkusu olmayan kişiler olduğunu görürsünüz. o yüzden ki gerçek müslümanı tarif eden bir batılı "onlar karıncayı bile incitemiyecek kadar hassas davranan kişilerdir" demiştir.

evet o kadar hassas davranıyorsun ki sadece bol bol hakaret edebilmişsin.
neyse bu dediklerine karşılık verirdim de olay büyümesin.

Reaksiyon puanı
10,315
evet o kadar hassas davranıyorsun ki sadece bol bol hakaret edebilmişsin.
hakaretim sadece toplum huzurunu bozan, kaos, anarşi, terör estiren, eskilerin eşkiya diye tabir ettiği kişileredir. burada sizi rahatsız eden ne, anlayamadım. ben her hangi bir ırkı, mezhebi, inancı, fikri hedef almadım, söz söylemedim. hırsızın, arsızın, gaspçının, teröristin vs. avukatlığını mı verdiler size yoksa?

neyse bu dediklerine karşılık verirdim de olay büyümesin.

benim yazdıklarıma sadece suçu, yüz kızartıcı eylemleri savunmanız halinde cevabınız makul olabilir, aksi halde boşuna zaman harcamış olursunuz. bence de iyisi mi tartışma yaratacak polemiklerden uzak durmak. hepimizin selameti için böylesi daha iyi, daha güzel.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Eğer konuya backsmashing'e izin verilirse, size bir gerçek paylaşacağım.

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"michael-sikko-field" kelimesi, bu blogun bir incisözlük yazarı (liseli) tarafından yürütüldüğünü düşündürüyor. Pc başında gece uyumayıp bunları uyduruyor adamlar

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
forumda bu başlık altında üşenmeden 23 sayfa okudum, bide verilen liknleri tabi,(günlük takip ettiğim 3-5 gaeteye bugünlük ara verdim))
Böyle şeyler var mı yok mu varsa bile icraat değilde sadece köy ihtiyar heyeti kıvamındadır diyen arkdaşlara hak veriyorum,

Öyle tek bir merkez var, adamın biri söylüyor diğerleri aynen uyguluyor...değil tabii, Medya ve manüpülasyon deyince, işin okulu konumunda "icraatçı" bir isim var. Okumaya meraklı arkadaşlar için "Rupert Murdoch'ın kapanan gazetesi News of the World" hakkında biraz araştırasınlar dezenformasyon nasıl yapılır, anlarlar, adam bu işin üniversitesi,

tabii dezenformasyon konusunda zirveyi wikileaks ve Stratfor kimseye kaptırmaz, sızdımı o bilgiler sızdırıldımı ??!!

yine forumda "belki de kendilerini böyle duyurmaya çalışıyorlar" diyenler var, elhak doğru,

güzel bir cümle vardı "inandırıcı olmak için 99 doğru söylersin 100. söylediğin yalan da olsa ..."

yani çeşitli bilgileri farklı isimler altında yayıp bu kadar farklı yerde aynı haber varsa doğrudur dedirtiyor.

11 eylül konusunda verilen bol küfürlü blog da en çok bunu anlatıyor,

11 eylül ve üsame ? hakkında başka tür bilgi isteyenlere (13 Mart 2012 Salı Tamer Korkmaz, Yenişafak) bakabilriler, galiz kelimeler okumadan bilgi edinebilirler.

özetle internet tam bir bilgi çöplüğü ve ve kafa karıştırmak için çok müsait bir alan, haberin/bilginin kaynağı

neresi olursa olsun iyice değerlendirmeden hiçbirine inanmayın.

Kafam Karışık 1)
Bilgi edinme yasası gereği maaşları bizden alınan vergilerle ödenen kamu çalışanlarının (hakim, savcı, asker, polis, rektör, doktor,öğretmen) hangi dernek/vakıf/loca üyesi olduğunu bilmek isteseniz? Devlet sırrı diye vermezler, halbuki kamu çalışanlarının uyması gereken kurallar belli, ancak bazı üst düzey kamu çalışanlarının vefatları ardından yayınlanan taziye mesajlarına bakıp hangi dernek/vakıf/loca üyesi olduklarını okuyup hayret! ediyorsunuz. Yasak olmasına rağmen nasıl bir imtiyazsa.

Büyük kulüp, Duran Akbulut bi arayın, üylerler kimler, kaç yıllık bir Klüp...

Kafam Karışık 2)
Şapka kanunu hala yürürlüktemi, eğer öyleyse "devrim" kanunlarına bağlıyız edebiyatı yapan zevat, bırakın sokakta giymeyi evinde öylesine bile 1 tane ters çevrilmiş tencere görünümlü şeyi bulundurmuyor, yada kanunun yıldönümlerinde giyip arzı endam etmiyor (tüh şimdi eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmiş olmayalım istermisiniz bu saatten sonra "şabkamı alır gelirim" tipi adamlar çıkıversin ortaya)

Kafam Karışık 3)
Tatil günü neden pazar,
Düzine niye 10 değil, 12 lik sistem, hem hesabı daha zor
Düzinemiz 10 lu idi, kolay hesap 7 düzine hop 70, yok öyle olmaz, 7X12 kaç oluyor ya ver şu hesap makinesini? toplamı 3 etsin diyemi (1+2=3)
("deste" ile karştırmayalım, özellikle toptan sektörü hep "düzine" kullanır ! niyeyse?)
İçki kadehleri neden tam doldurulmaz, içeceğiz nasılsa doldur, e eh, 3 te 1'i dolu olacak(3)
Neden çam ağacı süslenir, şimdi bir çam ağacı hayal edin, aaa üçgen gibi bir şey mi hayal ettim dediniz?(3)
Noel baba kıyafetinde kaç renk vardı? 3 mü , dünyanın var oluşu gibi tesadüfe bak sen,(3)
13 rakamı neden uğursuz, 1 rakamı 3 rakamının önünde olduğundan olmasın,(3)
teslis neydi yav...

Kafam Karışık 4)
13. savaşçıda kral-önder kılıcına dayanmış vaziyette mi ölüyordu (Süleyman as Vefat şekli nasıldı)
Seven (Hıristiyanlık'ın 7 ölümcül günahı ...)
Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi filmi sonrası yönetmenin çektiği çile?!
Hollywood bu işin neresinde..

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
hayır değil.
ismi kız ve erkeklerde ortak kullanılan bir isim ama erkek.(miş)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Liseli, uydurma şeyler yazıyor demişler ya, keşke bütün liselilerde hatta üniversitelilerde bu kadar uydurma yazı yazabilecek yeterlilik olsa. Ayrıca, hadi bütün yazdıkları yalan-uydurma, yazdıklarının arasında verdiği mesajlar son derece güzel.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
ekşi sözlükteki kötüleyenlere bakmayın.
sırf tweet'lerinde kur'an ayetleri paylaşıyor diye kötülüyorlar.
ateistliği savunsaydı göklere çıkarılırdı.
insanlar ne hale gelmiş.

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu yazıya yeni rastladım, Kubilay Aktaş ile yapılan röportaj var, Subliminal Mesajlar Bizi Nasıl Yönlendiriyor? önemli bilgiler ilginç tesbitler var,

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Tnt için söylenenlere eyvallah, ama çok iyi tanımadığım Kubilay Aktaş ile -tartışma çıkmadan- ilgil bilgilendirme (olumsuz durumlar neler) yapılabilir mi?

Adamı oturup araştırmışlığım yok benim. Ama bir çok kez kendisini tnt'de gördüm. Çelakıl'ın programında. Orada babamı görsem, ona bile artık güvenmem..

TRT Haberde subminal mesajla ilgili muhteşem bir program var.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
A Haber de bir kac program da subminal mesajlara dayandılar ilgilenen varsa youtube da bulabilir

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Adamı oturup araştırmışlığım yok benim. Ama bir çok kez kendisini tnt'de gördüm. Çelakıl'ın programında. Orada babamı görsem, ona bile artık güvenmem..

TRT Haberde subminal mesajla ilgili muhteşem bir program var.

abi hakaret etmek gibi olmasın ama çelakıl tam soytarı.
ciddi konuları sırf reyting için harcıyor.
onu da geçtim stüdyodaki falcı mıdır nedir ne işi var o kadının orada ?
islam dinine göre böyle şeylerin geçerliliği yokken, geleceği kimse bilemezken, bu tür şeyler günah iken nasıl bir de islama dayandırabiliyor anlamıyorum.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
abi hakaret etmek gibi olmasın ama çelakıl tam soytarı.
ciddi konuları sırf reyting için harcıyor.
onu da geçtim stüdyodaki falcı mıdır nedir ne işi var o kadının orada ?
islam dinine göre böyle şeylerin geçerliliği yokken, geleceği kimse bilemezken, bu tür şeyler günah iken nasıl bir de islama dayandırabiliyor anlamıyorum.

Abi hakaret etmek gibi olsun ama o adam tam bir soytarı.
Adam soyadının hakkını veriyor, kelimenin tam anlamıyla çelakıl.

Siyonizm'in şuan en büyük kozu. Halkın emin olmadığı, kimsenin tam olarak bilmediği konuları seçerek yozlaştırıyor birbirine karıştırıyor bilgileri. İzlemem, izletmem. TNT'nin vadiyi alması, vadinin arkasına onu koyması tesadüf olamaz.

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir dakika herkes dursun bir Muse illuminati den değildir aksine anti illuminati den dir yanlış mı biliyorum