eeeguray
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
bende sıkıldım artık. bi sonuca varamayacağımız belli.
Aşağıdaki resim diyarbakır koşuyolu parkı'nda yapılmış bir anıta( geçen senelerde cıvarda bir patlamada ölen kişiler için belediye tarafından yaptırıldı) aittir. ve bu anıtı yapan kişi(ler) kesinlikle bilinçli olarak yapmış her işte parmağımız var bakın dercesine. Belediyede izin verdiğine göre anlaşma halinde ki bu yıl protestan kilisesine ait bir dernekte açıldı ve o derneğin giriş kapısında yazıları kırmızı,yeşil,sarı renkleri ile yazılmıştı. şerefsizler...
![]()
dikkat ederseniz eğer, toplumda huzursuzluk çıkaran, insanlara hayatı cehennem eden nice mahluk varsa alayının müşterek vasfı dinden diyanetten uzak, Allah korkusu olmayan kişiler olduğunu görürsünüz. o yüzden ki gerçek müslümanı tarif eden bir batılı "onlar karıncayı bile incitemiyecek kadar hassas davranan kişilerdir" demiştir.
hakaretim sadece toplum huzurunu bozan, kaos, anarşi, terör estiren, eskilerin eşkiya diye tabir ettiği kişileredir. burada sizi rahatsız eden ne, anlayamadım. ben her hangi bir ırkı, mezhebi, inancı, fikri hedef almadım, söz söylemedim. hırsızın, arsızın, gaspçının, teröristin vs. avukatlığını mı verdiler size yoksa?evet o kadar hassas davranıyorsun ki sadece bol bol hakaret edebilmişsin.
neyse bu dediklerine karşılık verirdim de olay büyümesin.
Eğer konuya backsmashing'e izin verilirse, size bir gerçek paylaşacağım.
Yahu kim izin verecek ? Herkes bildiğini paylaşsın. Seni tutan mı var insan? Hadi.
bu yazıya yeni rastladım, Kubilay Aktaş ile yapılan röportaj var, Subliminal Mesajlar Bizi Nasıl Yönlendiriyor? önemli bilgiler ilginç tesbitler var,
Bu adamı, ve Tntde çıkan hiç bir adamı okumayın, izlemeyin, dinlemeyin.
Tnt için söylenenlere eyvallah, ama çok iyi tanımadığım Kubilay Aktaş ile -tartışma çıkmadan- ilgil bilgilendirme (olumsuz durumlar neler) yapılabilir mi?
Adamı oturup araştırmışlığım yok benim. Ama bir çok kez kendisini tnt'de gördüm. Çelakıl'ın programında. Orada babamı görsem, ona bile artık güvenmem..
TRT Haberde subminal mesajla ilgili muhteşem bir program var.
abi hakaret etmek gibi olmasın ama çelakıl tam soytarı.
ciddi konuları sırf reyting için harcıyor.
onu da geçtim stüdyodaki falcı mıdır nedir ne işi var o kadının orada ?
islam dinine göre böyle şeylerin geçerliliği yokken, geleceği kimse bilemezken, bu tür şeyler günah iken nasıl bir de islama dayandırabiliyor anlamıyorum.