Şarjınız ne kadar gidiyor

TayfunMızrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şarjınız kaç gün gidiyor az oynayınca normal oynayınca
Bide telefonunuz ne onu da söyleyin lütfen

Reaksiyon puanı
5,164
Her şey normal ayarında 4.30 saat ekran süresi 9 saat kullanıö süresi

TayfunMızrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimki j5 2016 3100 mah normalde çok oynarsam ne kadar sürede biter şarjı

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
J7 2016-yoğun kullanım 1.5 gün
-elin yanacak kadar aşırı yoğun kullanım 0.8 gün
-az kullanım 1.7 gün
Ekran cok yemedigi ve orta segment bir cihaz olduğu için pil uzun gidiyor gayet memnunum şarj süresi ise hızlı şarj olmamasına rağmen gayet hızlı ben memnunum ama içimde yeni j7 prolar kaldı hele o mavi olan of elime aldığımdaki o metalın buzz gibi hissi kameradaki değişim anten çizgilerinin yerleştirilmesi sadece yanlara değil bütün kasanın metal olması su geçirmezlik olsaydı satardım bunu kesin onu alırdım ancak j serisinde en sevmediğim şey depolama neden 16 hala tamam giris seviye olabilir ancak artik ust seviye telefonlar icinde depolama yavas yavas 128 gb ye kaymisken giris segmentede artık 32 gb gelmeli en azından j7 ye gelmeli

TayfunMızrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
J7 2016-yoğun kullanım 1.5 gün
-elin yanacak kadar aşırı yoğun kullanım 0.8 gün
-az kullanım 1.7 gün
Ekran cok yemedigi ve orta segment bir cihaz olduğu için pil uzun gidiyor gayet memnunum şarj süresi ise hızlı şarj olmamasına rağmen gayet hızlı ben memnunum ama içimde yeni j7 prolar kaldı hele o mavi olan of elime aldığımdaki o metalın buzz gibi hissi kameradaki değişim anten çizgilerinin yerleştirilmesi sadece yanlara değil bütün kasanın metal olması su geçirmezlik olsaydı satardım bunu kesin onu alırdım ancak j serisinde en sevmediğim şey depolama neden 16 hala tamam giris seviye olabilir ancak artik ust seviye telefonlar icinde depolama yavas yavas 128 gb ye kaymisken giris segmentede artık 32 gb gelmeli en azından j7 ye gelmeli
Aynen abi bende j5 2016 kullanıyorum geçen gittim prolara baktım süper

TayfunMızrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

stormstorm

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Asus Zenfone 2 Laser 1 yıldır kullanıyorum telefonda pek oyun oynamıyorum.. sürekli olarak sosyal medya ve internet de dolaştığım zamanda şarj 12 saat gidiyor az oynadığım zamanlarda ise 1-2 gün gidiyor

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Aynen abi ben j leri daha çok seviyorum
--- Gönderi Güncellendi ---

Peki şeye ne diyosun proların arka kapağı çıkmıyor sence eksimi artımı ?
Bence eksi veya artı değil mesela pil bozuldu kendin sipariş edip orijinal pili takabilirsin eğer arka taraf çıkmıyorsa satın aldığın yere götürüp değiştirtiyorsun fark yok bence avantajlıysa şundan olabilir örneğin benim kapak çıkıyor ve plastik, onlarınki çıkmıyor ve metal. ancak metal olupta kapağı açılan telefonlarda var dediğim gibi türlü türlü şeyler benim için çok bir fark yok açıkçası ha şöyle bir şey de var sen ekstra batarya satın alırsın şarjım daha iyi gitsin istersin o zaman arkası açılan senin için daha iyi olabilir.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
İPhone 6s konum servisleri kapalı normal kullanım sürekli kablosuz kulaklık bağlı ekran ışığı normal seviyede otomatik değil günün yarıdan çoğu müzik dinliyorum fizy den kaplosuz kulaklıkla ve günün 24 saati internet 3g olarak aktif işimi görüyor 3G sabah 7.30 da işe gitmek için tam şarjdan çeksem akşam 7 gibi falan tehlike çanları çalıyor ama interneti kapatsam ki o zaman telefon 3310 dan farksız olur 2 gün rahat rahat gider bekleme moduna almış olsam çok daha uzun gideceğine inanıyorum birgün akşam 23.30 gibi tam şarjda bekleme moduna aldım sabah hala tam gösteriyordu hiç ellemediğim için umarım açıklayıcı bir cevap olmuştur

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
:D TT honor 7 3100 mAh pil uçak moduda wifi açık s7 edge kullanım deneyimi yaşıyorum xD

Mezzaluna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lenovo p70. 6-7 saat ekran süresi alıyorum. 1 günde bitiremiyorum yani :)

kadirunlu9041

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Alcatel idol 4 normal kullanım 7 saat yoğun kullanımda 4 saat

Reaksiyon puanı
16,128
biri de 3310 yoğun kullanım 2 gün öylece atınca 1 hafta dememiş...

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Ayıptır söylemesi Lenovo K6 Note 4.000mAh bataryam var batarya bir gün doluyor şarj hala %35-40'larda oluyor. İkinci gün öğleden sonraya bitirmeye çalışıyorum anca ikindi bitiyor. Seyrek kullanıcı olsam 3 buçuk gün dayandığına şahit oldum
Üstte normal kullanımdan bahsettim ama ben tabi ki normal kullanıcı değilim :) Önceki telefonu bozduğum için bunu almıştım. Uygulama ararım indiririm silerim kafam eser wipe cache hard reset atarım sürekli internette takılırım falan çünkü alışkanlık olmuş. Bizde milletçe öyle bir olay var gece şarja takıp sabah full şarjla alamayınca içimize dert olur :) Ben aşırı yoğun kullanımla bir gün boyu sürüyor gecesinde şarjı bitiriyorum :D

ycl.mrt.zkn

Asistan
Reaksiyon puanı
38
A7 2017 oyun oynamadan 2 buçuk gün gidiyor yeni aldım telefonu sadece real racing 3 oynuyorum oynadığım zamanda 1.5 gün görüyorum ama devamlı tam bitirip kapalı şarz edip öyle açıyorum telefonu

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Ayıptır söylemesi Lenovo K6 Note 4.000mAh bataryam var batarya bir gün doluyor şarj hala %35-40'larda oluyor. İkinci gün öğleden sonraya bitirmeye çalışıyorum anca ikindi bitiyor. Seyrek kullanıcı olsam 3 buçuk gün dayandığına şahit oldum
Üstte normal kullanımdan bahsettim ama ben tabi ki normal kullanıcı değilim :) Önceki telefonu bozduğum için bunu almıştım. Uygulama ararım indiririm silerim kafam eser wipe cache hard reset atarım sürekli internette takılırım falan çünkü alışkanlık olmuş. Bizde milletçe öyle bir olay var gece şarja takıp sabah full şarjla alamayınca içimize dert olur :) Ben aşırı yoğun kullanımla bir gün boyu sürüyor gecesinde şarjı bitiriyorum :D
Bişey soracağım cihazı ne kadar süredir kullanıyorsun ve hiç kasmaya veya donmaya rastladın mı

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Bişey soracağım cihazı ne kadar süredir kullanıyorsun ve hiç kasmaya veya donmaya rastladın mı
2 aydır kullanıyorum. Rastlamadım. Sadece Instagram arada bir saniyelik donuyor onun da uygulama Android 7'ye uyum sağlayamamıştır deyip geçiyorum. Android 8 geleceği açıklanmış. Ocak gibi gelir diye düşünüyorum onu bekliyorum. Ama Android 6 iken 7ye göre telefon hiç bu kadar hızlı telefon görmedim diye açıkça diyebileceğim bir şeydi

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
2 aydır kullanıyorum. Rastlamadım. Sadece Instagram arada bir saniyelik donuyor onun da uygulama Android 7'ye uyum sağlayamamıştır deyip geçiyorum. Android 8 geleceği açıklanmış. Ocak gibi gelir diye düşünüyorum onu bekliyorum. Ama Android 6 iken 7ye göre telefon hiç bu kadar hızlı telefon görmedim diye açıkça diyebileceğim bir şeydi
Saol cevapladığın için

kadirunlu9041

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Reno 4 pro kullanıyorum yoğun kullanıma rağmen 1 gün gidiyor

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Arkadaşlar şarjınız kaç gün gidiyor az oynayınca normal oynayınca
Bide telefonunuz ne onu da söyleyin lütfen
S7 edge oyun ile 2 saatte tam bitiyor. Oyun oynamadan günlük kullanım 3.30 saat gidiyor. Ama yüksek ihtimalle batarya sorunlu benim. Daha önce ısınma problemleri yaşamıştım ama düzeldi.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Telefon M31 f1 mobil oynamazsam 2.5 gün gidiyor.
Not:Kullandığım zaman 10 saat ekran süresi + %10 şarj kalıyo

Reaksiyon puanı
286
iPad 2018 6.nesil yani 6 saat oyun gidiyor
iPhone 7 3 saat dayansa iyidir 3.5 saat filan anca