TayfunMızrak
Öğrenci
Arkadaşlar şarjınız kaç gün gidiyor az oynayınca normal oynayınca
Bide telefonunuz ne onu da söyleyin lütfen
Aynen abi bende j5 2016 kullanıyorum geçen gittim prolara baktım süperJ7 2016-yoğun kullanım 1.5 gün
-elin yanacak kadar aşırı yoğun kullanım 0.8 gün
-az kullanım 1.7 gün
Ekran cok yemedigi ve orta segment bir cihaz olduğu için pil uzun gidiyor gayet memnunum şarj süresi ise hızlı şarj olmamasına rağmen gayet hızlı ben memnunum ama içimde yeni j7 prolar kaldı hele o mavi olan of elime aldığımdaki o metalın buzz gibi hissi kameradaki değişim anten çizgilerinin yerleştirilmesi sadece yanlara değil bütün kasanın metal olması su geçirmezlik olsaydı satardım bunu kesin onu alırdım ancak j serisinde en sevmediğim şey depolama neden 16 hala tamam giris seviye olabilir ancak artik ust seviye telefonlar icinde depolama yavas yavas 128 gb ye kaymisken giris segmentede artık 32 gb gelmeli en azından j7 ye gelmeli
Inan a serisini kaldırıp bunlara vermeliler yerlerini gercekten bunlar daha iyiAynen abi bende j5 2016 kullanıyorum geçen gittim prolara baktım süper
Aynen abi ben j leri daha çok seviyorumInan a serisini kaldırıp bunlara vermeliler yerlerini gercekten bunlar daha iyi
Peki şeye ne diyosun proların arka kapağı çıkmıyor sence eksimi artımı ?Inan a serisini kaldırıp bunlara vermeliler yerlerini gercekten bunlar daha iyi
Bence eksi veya artı değil mesela pil bozuldu kendin sipariş edip orijinal pili takabilirsin eğer arka taraf çıkmıyorsa satın aldığın yere götürüp değiştirtiyorsun fark yok bence avantajlıysa şundan olabilir örneğin benim kapak çıkıyor ve plastik, onlarınki çıkmıyor ve metal. ancak metal olupta kapağı açılan telefonlarda var dediğim gibi türlü türlü şeyler benim için çok bir fark yok açıkçası ha şöyle bir şey de var sen ekstra batarya satın alırsın şarjım daha iyi gitsin istersin o zaman arkası açılan senin için daha iyi olabilir.Aynen abi ben j leri daha çok seviyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Peki şeye ne diyosun proların arka kapağı çıkmıyor sence eksimi artımı ?
o da senin farkın reyizbiri de 3310 yoğun kullanım 2 gün öylece atınca 1 hafta dememiş...
Bişey soracağım cihazı ne kadar süredir kullanıyorsun ve hiç kasmaya veya donmaya rastladın mıAyıptır söylemesi Lenovo K6 Note 4.000mAh bataryam var batarya bir gün doluyor şarj hala %35-40'larda oluyor. İkinci gün öğleden sonraya bitirmeye çalışıyorum anca ikindi bitiyor. Seyrek kullanıcı olsam 3 buçuk gün dayandığına şahit oldum
Üstte normal kullanımdan bahsettim ama ben tabi ki normal kullanıcı değilimÖnceki telefonu bozduğum için bunu almıştım. Uygulama ararım indiririm silerim kafam eser wipe cache hard reset atarım sürekli internette takılırım falan çünkü alışkanlık olmuş. Bizde milletçe öyle bir olay var gece şarja takıp sabah full şarjla alamayınca içimize dert olur
Ben aşırı yoğun kullanımla bir gün boyu sürüyor gecesinde şarjı bitiriyorum
![]()
2 aydır kullanıyorum. Rastlamadım. Sadece Instagram arada bir saniyelik donuyor onun da uygulama Android 7'ye uyum sağlayamamıştır deyip geçiyorum. Android 8 geleceği açıklanmış. Ocak gibi gelir diye düşünüyorum onu bekliyorum. Ama Android 6 iken 7ye göre telefon hiç bu kadar hızlı telefon görmedim diye açıkça diyebileceğim bir şeydiBişey soracağım cihazı ne kadar süredir kullanıyorsun ve hiç kasmaya veya donmaya rastladın mı
Saol cevapladığın için2 aydır kullanıyorum. Rastlamadım. Sadece Instagram arada bir saniyelik donuyor onun da uygulama Android 7'ye uyum sağlayamamıştır deyip geçiyorum. Android 8 geleceği açıklanmış. Ocak gibi gelir diye düşünüyorum onu bekliyorum. Ama Android 6 iken 7ye göre telefon hiç bu kadar hızlı telefon görmedim diye açıkça diyebileceğim bir şeydi
S7 edge oyun ile 2 saatte tam bitiyor. Oyun oynamadan günlük kullanım 3.30 saat gidiyor. Ama yüksek ihtimalle batarya sorunlu benim. Daha önce ısınma problemleri yaşamıştım ama düzeldi.Arkadaşlar şarjınız kaç gün gidiyor az oynayınca normal oynayınca
Mate 10 Pro kullanıyorum.Oyun olayına girdiğimde 1-1,5 gün oyun oynamazsam 2 gün rahat gidiyor.Arkadaşlar şarjınız kaç gün gidiyor az oynayınca normal oynayınca