Şarj problemi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pakize
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pakize

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuanda elimde nokia 6020 var alalı 2.5 yıl oluyor son 2-3 haftadır telefon şarj olmuyordu amuda falan kadırıyordum :yes:öyle oluyordu şimdi o da yok.Şrjı bitti şarja takıyorum hiç şarj olmuyor of telefonum kapalı sizce sebebi ne olabilir bu soruna nasıl çare bulabilirim?
sitelerde genellikle batarya,uem ısıt salla,soket temizle falan dediler ama batarya haricindekilerin türkçe mealini bilmiyorum.çünkü bu tarz şeylerden pek anlamam.bana yardımcı olursanız sevinirim.:helpsmilie:

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Merhaba,
Sorununuzun açık bir şekilde şarj soketi çatlağında kaynaklandığı görülüyor. İşinin ehli bir teknik servise götürürseniz (garantisi varsa servise gitmeniz daha mantıklı) cüzi bir ücret karşılığında derdinize derman olacaktır.

pakize

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim saolun inşallah düzelir telefonsuz hayat zor...:yes:

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Önceden telefon mu vardı :D neyse Şarj yerini ve bataryasını kesinlik ile bilginiz yok ise kurcalamayınız.

Ertan Kara'nın kapatıp otobüse bindiği cep telefonu paramparça oldu. Bu, ikinci vaka

DHA - ÇORUM - İkinci cep telefonu patlaması haberi de Çorum'dan...
Ankara'dan memleketi Çorum'a dönmek için otobüse binen Ertan Kara, yerine oturmadan önce cep telefonunu kapatarak beline taktı. Ancak yolda Kara'nın cep telefonu patladı. Kara'nın kolu yanarken, sıçrayan kıvılcımlarla elbisesi, oturduğu koltuk ve paspas tutuştu.
Hemen durdurulan otobüsten yolcular indirilirken, muavin yanan paspası dışarıya attı. Yolcular arasında, bir hafta önce elinde cep telefonu patladığı için parmakları kesilen Çorumlu Selami Kömbeci'nin ağabeyi Bahri Kömbeci de vardı. Kömbeci, "Kardeşimin telefonu şarj olurken akım kaçağı olmuştu. Ama bu kapalıydı" dedi.
Çorum Elektrik Mühendisleri Odası temsilcisi İlyas Akyol, fason imalat bataryalara dikkat çekerek, "Orijinal olmayan bu bataryalar şarjda çok bekletilirse, dolduğu zaman şarj otomatik olarak kesilmiyor. Pilin aşırı şarj edilmesi, çok sıcakta kalması ve manyetik alan, kısa devre yaparak patlamasına neden olabiliyor. Orijinal bataryalarda patlama görülmez" dedi.
Belki konu bu değil ancak alakasını oldugunu düşünüyorum.

pakize

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu tarz hareketler snd forumdan ceza almanıza sebebiyet verebilir size karşılık vermiyorum

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
bu tarz hareketler snd forumdan ceza almanıza sebebiyet verebilir size karşılık vermiyorum

Hıı??

ne alaka ?

Hata size yardım edende..Arakadaş özetle orjinal kullan demiş.Senin yaptığın yoruma bak Pakize..

Olmuyor Pakize..:D

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Benden bahsediyorsanız sadace tavsiyede bulundum .Yanlış birşey mi söyledim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim şarj cihazımhem usb girisli hem anam babam şarj cihazı..usb olarak yanı bilgisayara baglayarak kullandığımda şarj etti..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a benim telefonum samsung galaxy y b 5510 sarjı cok az dolduryr ya neden oyle oluyor ya