Sedasamsung
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Cevaplarsanız sevinirim, aynı problemi yaşayan başkalarına da cevap olur. Samsung J 7 Prime 2 cep telefonumda birkaç haftadır şarj problemi var. Önce şarj olma süresi uzadı, daha uzun sürede %100 oluyor. Şimdi ise geceden %23lerde taktığım halde sabah %80 lere anca ulaşmış oluyor. Öğlen bir daha takıyorum, öyle %100lüyorum. Ve oyun oynarken şarja takıyorum bazen, yüzde artmıyor, yerinde sayıyor ya da düşüyor.
İnternette biraz okudum ve başka samsung telefonlarda da aynı sorunla karşılaşanlar olduğunu gördüm, sanırım kronik bir sorun.
Problem ana kartta mıdır, şarj soketinde midir, bataryada mıdır fikir verebilir midiniz? (Çıkarılabilir batarya değil) Bu arada şarj aletim orijinal.
Telefonun garantisi devam ediyor, bu sorun garanti kapsamına girer mi?
Son sorum da, servise versem telefondaki verilerim (resim, müzik, uygulamalar vs.) silinmeden halledebilirler mi? Yoksa her şeyi yedekleyip mi vermem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.
İnternette biraz okudum ve başka samsung telefonlarda da aynı sorunla karşılaşanlar olduğunu gördüm, sanırım kronik bir sorun.
Problem ana kartta mıdır, şarj soketinde midir, bataryada mıdır fikir verebilir midiniz? (Çıkarılabilir batarya değil) Bu arada şarj aletim orijinal.
Telefonun garantisi devam ediyor, bu sorun garanti kapsamına girer mi?
Son sorum da, servise versem telefondaki verilerim (resim, müzik, uygulamalar vs.) silinmeden halledebilirler mi? Yoksa her şeyi yedekleyip mi vermem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.