Şarj cihazı yüzünden bilgisayar donar mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar merhaba ;
Bir problemim var ki nasıl bir sorun olduğuna bir anlam veremedim.Bilgisayarımın şarj cihazı takılı iken bilgisyarım normal çalışıyor ancak şarj cihazını çıkarttığımda bilgisyarım öyle bir donuyor ki hiç bir programı çalıştıramıyorum mouseu bile zor haeket ettiriyorum.Bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar , daha önce böyle bir sorunla karşılaşanız oldu mu acaba ? iyi forumlar ..

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
tam olarak seninki gibi olmasada benim kiz arkadasimin bilgisayarindada boyle bir problem var.sarj cihazi takili degilken ekran gidiyor ama bilgisayar calisiyor . hp bilgisayari ..

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
bende sadece bilgisayar donuyor ya ekran gitmiyorda

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
laptop fişi çıkarıldığında tasarruf modu gibi bir moda geçiyor.onun bir ayarı varda tam bilmiyorum. hiç araştırmadım. bi arştır bulursun. Korkulacak birşey değil. iyi akşamlar

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
istersen bi format at.bende oyle birsey olmadi..guc ayarlarini degistir birde bunu dene derim..

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:13 ----------

guc ayarlarina bir bak... denetim masasindan gir oralarda bir yerde..

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tam olarak seninki gibi olmasada benim kiz arkadasimin bilgisayarindada boyle bir problem var.sarj cihazi takili degilken ekran gidiyor ama bilgisayar calisiyor . hp bilgisayari ..

Şarj cihazını çıkarınca ekran parlaklığı sıfıra düştüğünden size ekran çalışmıyor gibi geliyordur. Şarj cihazı takılı değilken klavye kısayollarıyla parlaklığı arttırırsanız sorununuz düzelecektir.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Şarj cihazını çıkarınca ekran parlaklığı sıfıra düştüğünden size ekran çalışmıyor gibi geliyordur. Şarj cihazı takılı değilken klavye kısayollarıyla parlaklığı arttırırsanız sorununuz düzelecektir.
haklisin aslinda oda ayarlarda yine var sanirim. . tesekkurler .
ondan degilmis... denedim simdi .ayarlar normal .. ekran kartinda bir sorun var sanirim .... vista yukluydu onu sildim 7 yukledim . vistada da ayni problem vardi bunda da ;;;

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hayır arkadaşlar , benim güç ayarları herzamanki güç ayarları bir değişiklik yapmadım ki neden böyle birşey olsun şimdi?
Neden olduğunu hala anlamış değilim ,servise göndereceğim galiba bu gidişle..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes bende de aynı sorun var sarj aletını cıkarınca yada takınca aynı sorun oluyor bpc donuyor bır cozum buldun mu sen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen hp leptopum var şarj cihazından çıkaramıyorum çıkardığım an çok kasıyor kaç aydır şarj aletinde takılı ve buda bilgisayara çok zararlı