Nmss dedi ki:patrick dedi ki:ya Nmss, izmirden kalkıcan taaa adanaya kız istenmez söyliyim. çok masraf... kaçırak en mantıklısı dinle abini![]()
abi Aşığım napimmasrafında değilim ben hem masraflar benden merak etmeyin siz düzgün giyinin yeter
![]()
patrick dedi ki:ya Nmss, izmirden kalkıcan taaa adanaya kız istenmez söyliyim. çok masraf... kaçırak en mantıklısı dinle abini![]()
fish dedi ki:patrick dedi ki:ya Nmss, izmirden kalkıcan taaa adanaya kız istenmez söyliyim. çok masraf... kaçırak en mantıklısı dinle abini![]()
bu fikir benimdi patrickkkk
gerçi masrafı sen yapcan istemeye sen gittiğin için bise ne![]()
Nmss dedi ki:patrick dedi ki:ya Nmss, izmirden kalkıcan taaa adanaya kız istenmez söyliyim. çok masraf... kaçırak en mantıklısı dinle abini![]()
abi Aşığım napimmasrafında değilim ben hem masraflar benden merak etmeyin siz düzgün giyinin yeter
![]()
Nmss dedi ki:fish aip ama oyun bozanlık yapma yasende gelirsin diye özel aquavaryum yaptırdım
![]()
fish dedi ki:Nmss dedi ki:fish aip ama oyun bozanlık yapma yasende gelirsin diye özel aquavaryum yaptırdım
![]()
boğulurum ben
yüzme bilmiom![]()
patrick dedi ki:sarışın, esmeri ne de kumraı
benim isteğim sadece insan olanı
:* ibraam tatlısesin böyle bi parçası vardı. onu armağan ediyorum size![]()
ikxan dedi ki:Mesajların hepsini okumadım, kusura bakma atladım sazan gibi konuya işte :$
önüne geleni abine alıyon sendee.... :*peynirr dedi ki:ikxan dedi ki:Mesajların hepsini okumadım, kusura bakma atladım sazan gibi konuya işte :$
sazaaaann
fish seni abime aliimmi :*
peynirr dedi ki:ikxan dedi ki:Mesajların hepsini okumadım, kusura bakma atladım sazan gibi konuya işte :$
sazaaaann
fish dedi ki:peynirr dedi ki:ikxan dedi ki:Mesajların hepsini okumadım, kusura bakma atladım sazan gibi konuya işte :$
sazaaaann
![]()
al kısss beğenir abin beni kanımca![]()
Hepsine şahidim gittim gördüm inceledım kalıte kontrolunu yaptımm 4-4 lukkkpeynirr dedi ki:ev cok araba mercedes + mali müsavir adayı ve kasım 2008 e asker
acıık bekle be bişe olmas![]()