orta yollusun ;Dpatrick dedi ki:"aahh yiivvvriimm karakaşlı kara gözlü" der ev ahalisi ama ela gözlüyüm :^) "sürmeliiii seniii" de diyolar belki ondandır mı, bilmem ki (A)
kumralım. yahu ben göçmenim >X< birisi tarif etsin beni :*
Nmss dedi ki:İyide ben neden yanlış anlamışımyaw ben hoşlandıpını sordugunu sandım
![]()
bende sarısın sevmem :*Nmss dedi ki:İyide ben neden yanlış anlamışımyaw ben hoşlandıpını sordugunu sandım
![]()
chimera dedi ki:Anketlerde yine çoşma söz konusu :#
Nmss dedi ki:Bende kara kaşlı kara gözlü beyaz tenliyimpatrick zaten beraber gideceğiz istemeye Adanaya simdiden hazırlanın
![]()
Mr.Fastfinger dedi ki:Hiçbiri bana uyan bir seçenek yok hem eşim benzerimde yok B)![]()
peynirr dedi ki:Mr.Fastfinger dedi ki:Hiçbiri bana uyan bir seçenek yok hem eşim benzerimde yok B)![]()
nesin sen peki :^)
çikileta mı![]()
fish dedi ki:puldum buğday ten :*
be buğday tenliyim misilaaa B)
ne esmer ne kumral![]()
Nmss dedi ki:Senide bir alan cıkar merak etme![]()
Mr.Fastfinger dedi ki:Ondan şüphem yok zaten rahmetli her körün bir topal alıcısı çıkar derdi çok doğru demişNmss dedi ki:Senide bir alan cıkar merak etme![]()
![]()
Mr.Fastfinger dedi ki:Nmss dedi ki:Senide bir alan cıkar merak etme![]()
Ondan şüphem yok zaten rahmetli her körün bir topal alıcısı çıkar derdi çok doğru demiş![]()
patrick dedi ki:ya Nmss, izmirden kalkıcan taaa adanaya kız istenmez söyliyim. çok masraf... kaçırak en mantıklısı dinle abini![]()
yok o öle deilMr.Fastfinger dedi ki:Nmss dedi ki:Senide bir alan cıkar merak etme![]()
Ondan şüphem yok zaten rahmetli her körün bir topal alıcısı çıkar derdi çok doğru demiş![]()