Sapphire HD7850 GDDR5 1GB 256BIT aldım iyimi yaptım

yerdavader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
vatan haftasonu indirimi ile shapphire hd7850 1gb aldım kart nasıldır ? bide 2 gündür kargoya vermediler ürünü ne yapabilirim[h=1] [/h]

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Vatan gibi internet üzerinden de alış-veriş yapan siteler olmayan stoklarını varmış gibi gösterip satış yapmaktalar. Arayınca da muhtemelen ürün tedarik sürecinde derler. 1-2 gün daha bekleyin gelmezse sıkıştırın biraz. O da olmazsa hukuki yollara başvurun. Elinizde her türlü belge mevcut zaten. ;)

yerdavader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Vatan gibi internet üzerinden de alış-veriş yapan siteler olmayan stoklarını varmış gibi gösterip satış yapmaktalar. Arayınca da muhtemelen ürün tedarik sürecinde derler. 1-2 gün daha bekleyin gelmezse sıkıştırın biraz. O da olmazsa hukuki yollara başvurun. Elinizde her türlü belge mevcut zaten. ;)

saol bilgilendirme için ama elimde belge mevcut değil emailime gelen satıs sozlesmesi hariç

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ya arkadaş verirler acele etme malının üzerine konacak değil ya firma.

yerdavader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya arkadaş verirler acele etme malının üzerine konacak değil ya firma.

acele ederim tabi hızlı gonderi diye güvendim aldım ürünü bu sitenin ilgisizliğinin göstergesidir vatan , vatan diye övüyorlardı nesini gördüm ? hiç birsey keske hepsiburadadan sasmasaydım mesajıma bile cevap vermiyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Başlığa bakınca ekran kartı değerlendiriliyor zannettim ama vatan bilgisayar ile ilgili bir durummuş. Yakınımda olduğu için Vatan Bilgisayardan internet üzerinden hiçbir şey almadım ama sitesinde verdikleri mağaza stok durumları tutarlı oluyor. Şimdi baktım "Hızlı Gönderi" nin ne kadar sürede kargoya verildiğini yazmamışlar.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
saol bilgilendirme için ama elimde belge mevcut değil emailime gelen satıs sozlesmesi hariç

Neyle ödedin arkadaşım ürünün ücretini ? Nasıl belge mevcut değil ? Kredi Kartı ile aldıysan hem mailinde hem de bankanın internet sitesinde tüm işlemlerin gözüküyor.

Belge yok derken ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sanki hb sağlam oda geciktiriyor hatta kaç sene alışverişten sonra 20 tl lik bir ürünümü belki yanlışlıkla göndermediler ama ilgilenmedilerde. Bende artık ordan alışverişi kestim bu sayede bir yerine belki 5-6 online firmadan çalışıyorum. Sİzde ucuza kart buldunuz bence bekleyin sözleşme herşekilde işinize yarar. Bakın bakalım o kart başka yerlerde kaç lira.