Sapphire Değişim

Lmstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar rx 590 ekran kartım vardı oyunlarda grafik çökmesi çalışmayı durdu gibi hatalar alıyordum garantiye gönderdim bugün cevap geldi ekran kartı değişimi yada ücret iadesi dendi bende ürünün değişimini istedim değişim için şuan'da Türkiye'de stok olmadığını söylediler aldığınız mağzanın elinde varsa oradan yapabiliriz dendi aldığım mağzada ekran kartı satmıyor artık bende bunu ilettim size ücret iadesi yapalım dendi bende yükselen piyasadan dolayı istemedim ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
En kötü zamanda vermişsiniz kartı. Piyasada kart yok. Ve değerleri çok arttı ekran kartlarının. Para iadesi ile de kurtarmaz. Yapılabilecek birşey yok. Stoktakiler de çok kötü. Malum ikinci el de uçtu gitti.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Merhaba dostlar rx 590 ekran kartım vardı oyunlarda grafik çökmesi çalışmayı durdu gibi hatalar alıyordum garantiye gönderdim bugün cevap geldi ekran kartı değişimi yada ücret iadesi dendi bende ürünün değişimini istedim değişim için şuan'da Türkiye'de stok olmadığını söylediler aldığınız mağzanın elinde varsa oradan yapabiliriz dendi aldığım mağzada ekran kartı satmıyor artık bende bunu ilettim size ücret iadesi yapalım dendi bende yükselen piyasadan dolayı istemedim ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Piyasasına göre iade edin diyebilirsin. Ki kabul etme ihtimalleri zayıf.

Lmstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9 ay garantisi mevcut acaba 8 ay daha kullanıp o sırada stoğa girer stoğa girince tekrar mı göndersem

Lmstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahım şahım sorunu yoktu sadece call of duty warzone'da ara ara ekran kartı çalışmayı durdu fln diyordu günde 3 saat fln oynuyordum onun dışında sorun yoktu

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
ahım şahım sorunu yoktu sadece call of duty warzone'da ara ara ekran kartı çalışmayı durdu fln diyordu günde 3 saat fln oynuyordum onun dışında sorun yoktu
Yada satmaya çalışın. ?