Şanışer'i Tanıyor Musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reflex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ŞanıŞer Biyografi

Şanışer Methüsena, asıl adıyla Sarp Palaur , 09.11.1987'de İstanbul'da dünyaya geldi.İlk ve Orta öğretimini İstanbul'da tamamladıktan sonra yaşamına Antalya'da devam etti.2005 yılında Muğla Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Seyahat işl. bölümünde okumaya başladı.1999 yılında Fuat Ergin Hassickdirr serisi ile rap dinlemeye başladı ve 2000 de evinde ilk deneme kayıtlarını aldı.2007 yazına kadar evinde sürekli deneme kayıtları almaya devam eden Sarp, Ekim ayında Bela ile yayınladıkları "Bullshit Mixtape" ile ilk defa internet dinleyicisinin karşısına çıktı.Sonrasında yine Bela ile Kasım ayı sonunda "Günlüğüm E.P" yi yayınladı.2008'in Şubat ayında ilk solo albümü olan Ludovico'yu dinleyicilerin beğenisine sundu.Sarp Palaur,hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.
l_c29f16239bc63fdcb9013a4128199234.jpg

Şanışer'in şarkı sözlerine buradan resmi web sitesine buradan, myspace adresine ise buradan ulaşabilirsiniz..

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şanışeri çok iyi tanırım oda beni tanır. :) Bende Rap müzik sektörünün içinde olduğum için bazı isimleri çok yakından tanıyorum bunlardan biride şer :) İstanbulda 2-3 partide aynı yerde sahne aldık.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şanışer iyidir ;)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
1.5 ay önce dinlemeye başladım sesi biraz şehinşah'ınkine benziyor :) Ama iyi rapçi önü açık yaşı genç yapıcağı başaracağı çok şey var bence ...

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1.5 ay önce dinlemeye başladım sesi biraz şehinşah'ınkine benziyor :) Ama iyi rapçi önü açık yaşı genç yapıcağı başaracağı çok şey var bence ...
Sesi şeyhoya benziyor.Bunu şarkısındada dile getirdi zaten inkar etmiyor.Ama bence şeyhodan daha iyi :cool: