ssshadoww
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Şu alt kısımları düzelt artık
ancak bukadar becerebiliyorum ...Şu alt kısımları düzelt artık![]()
![]()
@by efsane yarışma ne zaman sonlanacak ?
5 Mayıs Cuma günü 19.00'a kadar açılacak ankette en yüksek beğeniyi alan capsi hazırlayan üyemiz ödülü kazanacaktır.
Görmemişim orayı teşekkür ederim5 mayıs cuma günü 19:00'da sonlanacak.
Görmemişim orayı teşekkür ederim
Kimse beğenmiyor ki kazanan olsun 2 beğeni alan görmedim ben seçim yapmak by efsaneye kalacak sanırımRica ederim, bakalım en güzel caps hangisi seçilecek, güzel capslar var![]()
Kimse beğenmiyor ki kazanan olsun 2 beğeni alan görmedim ben seçim yapmak by efsaneye kalacak sanırım
bu adamı örnek almalısın...Kimse beğenmiyor ki kazanan olsun 2 beğeni alan görmedim ben seçim yapmak by efsaneye kalacak sanırım
Merhabalar,
Sandisk iXpand ödüllü caps yarışmamız ile karşınızdayız.
![]()
Altta paylaşacağımız görsel ile hazırlayacağınız capsler arasından üyelerimizin oylarıyla belirlenecek en komik capsi hazırlayan üyemize Sandisk iXpand hediye edeceğiz.
YARIŞMA DETAYLARI VE KURALLAR
CAPS YAPILACAK GÖRSEL
- Yarışmaya katılmak için SDN Forum üyesi olmanız şarttır.
- Yarışmaya her üyemiz 1 görsel ile katılabilir.
- 5 Mayıs Cuma günü 19.00'a kadar açılacak ankette en yüksek beğeniyi alan capsi hazırlayan üyemiz ödülü kazanacaktır.
![]()
Katılacak herkese başarılar dilerim.
Merhabalar,
Sandisk iXpand ödüllü caps yarışmamız ile karşınızdayız.
![]()
Altta paylaşacağımız görsel ile hazırlayacağınız capsler arasından üyelerimizin oylarıyla belirlenecek en komik capsi hazırlayan üyemize Sandisk iXpand hediye edeceğiz.
YARIŞMA DETAYLARI VE KURALLAR
CAPS YAPILACAK GÖRSEL
- Yarışmaya katılmak için SDN Forum üyesi olmanız şarttır.
- Yarışmaya her üyemiz 1 görsel ile katılabilir.
- 5 Mayıs Cuma günü 19.00'a kadar açılacak ankette en yüksek beğeniyi alan capsi hazırlayan üyemiz ödülü kazanacaktır.
![]()
Katılacak herkese başarılar dilerim.