ssshadoww
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Şu alt kısımları düzelt artık
ancak bukadar becerebiliyorum ...Şu alt kısımları düzelt artık
@by efsane yarışma ne zaman sonlanacak ?
5 Mayıs Cuma günü 19.00'a kadar açılacak ankette en yüksek beğeniyi alan capsi hazırlayan üyemiz ödülü kazanacaktır.
Görmemişim orayı teşekkür ederim5 mayıs cuma günü 19:00'da sonlanacak.
Görmemişim orayı teşekkür ederim
Kimse beğenmiyor ki kazanan olsun 2 beğeni alan görmedim ben seçim yapmak by efsaneye kalacak sanırımRica ederim, bakalım en güzel caps hangisi seçilecek, güzel capslar var
Kimse beğenmiyor ki kazanan olsun 2 beğeni alan görmedim ben seçim yapmak by efsaneye kalacak sanırım
bu adamı örnek almalısın...Kimse beğenmiyor ki kazanan olsun 2 beğeni alan görmedim ben seçim yapmak by efsaneye kalacak sanırım
Merhabalar,
Sandisk iXpand ödüllü caps yarışmamız ile karşınızdayız.
Altta paylaşacağımız görsel ile hazırlayacağınız capsler arasından üyelerimizin oylarıyla belirlenecek en komik capsi hazırlayan üyemize Sandisk iXpand hediye edeceğiz.
YARIŞMA DETAYLARI VE KURALLAR
CAPS YAPILACAK GÖRSEL
- Yarışmaya katılmak için SDN Forum üyesi olmanız şarttır.
- Yarışmaya her üyemiz 1 görsel ile katılabilir.
- 5 Mayıs Cuma günü 19.00'a kadar açılacak ankette en yüksek beğeniyi alan capsi hazırlayan üyemiz ödülü kazanacaktır.
Katılacak herkese başarılar dilerim.
Merhabalar,
Sandisk iXpand ödüllü caps yarışmamız ile karşınızdayız.
Altta paylaşacağımız görsel ile hazırlayacağınız capsler arasından üyelerimizin oylarıyla belirlenecek en komik capsi hazırlayan üyemize Sandisk iXpand hediye edeceğiz.
YARIŞMA DETAYLARI VE KURALLAR
CAPS YAPILACAK GÖRSEL
- Yarışmaya katılmak için SDN Forum üyesi olmanız şarttır.
- Yarışmaya her üyemiz 1 görsel ile katılabilir.
- 5 Mayıs Cuma günü 19.00'a kadar açılacak ankette en yüksek beğeniyi alan capsi hazırlayan üyemiz ödülü kazanacaktır.
Katılacak herkese başarılar dilerim.