/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
Abicim bu paylaşılanlar fotoşop, çizim değil. Ve fotoşop ta baktığın an ne olduğunu anlarsın. Resimde öyle değil, aklına bibbir türlü şey gelebilir.
Abicim bu paylaşılanlar fotoşop, çizim değil. Ve fotoşop ta baktığın an ne olduğunu anlarsın. Resimde öyle değil, aklına bibbir türlü şey gelebilir.
sana fotoşopsuz..rep ödüllü.Sanatçı resimde ne anlatmak istemiş.
ineklerde işten anlıyo demek istemiş
yaklaştın ama bilemedin.neyse ben son olarak şunuda koyayım siz ne anlatmak istediğini tartışırsınız.
karpuzu güneş altında bekletmeyin diyo
Arkadaşlar eğlenceli olacağını düşündüğüm bir konu bakalım işe yarayacak mı. Çok ünlü ressamların tablolarını paylaşacağım ve bu tablolarda sanatçının ne anlatmak istemiş olabileceğini tahmin etmeye çalışacağız. İstediğiniz kadar sallamak cıvıtmak serbesttir.
İlk resmimiz bu olsun
Konu eğlenceli bir hal aldığına göre yeni bir resim veriyim arkadaşlar. Peki Pablo Picasso kardeşimiz sizce burada neden bahsetmek istemiş?
aşağıdaki gözünün altında duran şey kulak falan değildir inşallah birde yukardaki elinde 4 parmak var sanırım kadın özürlüBana kalırsa bir kadının içsel korkularını yansıtmaya çalışmış. Bunu başarırken kadınsı zerafetede atıfta bulunmuş.
git başımdan yemeğimi kirletiyorsunsana fotoşopsuz..rep ödüllü.Sanatçı resimde ne anlatmak istemiş.
Konu eğlenceli bir hal aldığına göre yeni bir resim veriyim arkadaşlar. Peki Pablo Picasso kardeşimiz sizce burada neden bahsetmek istemiş?
Kim bilir belkide şirineyi anlatmıştır ?deniz kızı olabilir mi acaba
İyi bir fotoshop resmi
Hadi dediğnden olsun..Kullanılan yazılım: Picasa 3.0 photoshop değil... :thumbup:
git başımdan yemeğimi kirletiyorsun
Bu açıklamadan sonra picasso nun kemikleri sızlamıştır vallaKadının iş hayatında yaşadığı zorlukları gözler önüne sererken bir yandan da çevre ülkeler arasında yükselişe geçen Uganda Cumhuriyeti'ne göz kirpiyor.
Bu açıklamadan sonra picasso nun kemikleri sızlamıştır valla
bu yorumu gördükten sonra intihar ederdi.picasso daha önce nasıl aklıma gelmedi diye.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
burdaki ana fikir ne .
Ressam burda akraba evliliğine dikkat çekmek istemiş.Konu eğlenceli bir hal aldığına göre yeni bir resim veriyim arkadaşlar. Peki Pablo Picasso kardeşimiz sizce burada neden bahsetmek istemiş?
hahaha bu yorumdan sonrada kesin allah benim belamı versin ben niye çizdim bunu falan diyordurRessam burda akraba evliliğine dikkat çekmek istemiş.
Burdaki ana fikri arkada duran bogadan alıyoruz.
Yeni bir resim daha o zaman. Bu sefer daha düzgün bir fotoğraf bakalım neler anlayacaksınız.